ZdorovGuru.com

Malocluzie de dinți

Video: Muscatura dintilor. Malocluzie de dinți

Malocluzie de dințiPana in prezent, mulți pacienți apelează la dentist lor cu fraza „am dintii stricati. Ce trebuie să fac?“. În primul rând, trebuie remarcat faptul că, atunci când este vorba de copii sau adolescenți, probleme cu corectia nu va avea loc. Doar selectați metoda cea mai potrivită și de a începe tratamentul. Uneori curbura văzut în dinți primari, și este o ocazie de a aborda la dentist pediatrie. În același timp, dinții de lapte perfect netede, din păcate, nu sunt garanții ale creșterii permanente la fel, astfel încât corectarea malocluziei - o procedură importantă.

Video: Cum de a stabili o mușcătură? Etapele de anomalii. Correctie spun experții

Atunci când o problemă similară se aplică un pacient adult, atunci cuvântul unic „bretele,“ toate dorința de a continua conversația va fi pierdută. Bariera psihologică este prea mare, și este gata să doneze nu aspectul lor pentru toată lumea. Calea de ieșire din situația sunt cele mai recente evoluții din ortodont, care permite de a face corecția malocluziei la adulți complet neobservate. Pentru a face acest lucru, se aplică parantezele safir transparente sau acolade lingual, care sunt atașate la suprafața interioară a dinților.

Cum de a alinia dintii stricati?

Desigur, o mare importanță este complexitatea fiecărui caz în parte, precum și vârsta la care pacientul caută ajutor. Astăzi, există diverse metode pentru a corecta problemele ortodontice la diferite etape.

Pentru cei mai tineri pacienți cu vârsta sub 10 ani se aplică formatori care ajuta să facă față cu curbura dintilor de lapte, și să asigure o creștere corectă și în timp util permanentă. Pornind de la 10 ani pot aplica inregistrari ortodontice, rezolva probleme ortodontice simple. Și, în sfârșit, de la vârsta de 12-13 și se termină la aproximativ 60 de ani, este orice problemă poate fi rezolvată cu ajutorul acolade. În cazurile deosebit de dificile, o procedura chirurgicala, care presupune îndepărtarea unora dintre dinții permanenți cu implantare ulterioare sau mări sau micșora dimensiunea fălcilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit