ZdorovGuru.com

Tipuri de muscatura

Patru tipuri de muscatura

Întâlnind om pentru prima dată, vom lua în considerare, eyeing. Trasaturi cum ar fi bunătatea, farmec, bune maniere, un zâmbet larg frumos, noi percepem, atrage o astfel de persoană ușor de a câștiga oameni, realizarea de succes la locul de muncă și în viața publică, dar unele caracteristici pot uneori alungare. Zambeste - este jumătate din bătălie. Zâmbet, încă o dată, vom da altora o stare de spirit buna. Persoanele care au probleme cu dintii lor, încercând să zâmbească mai puțin, sau chiar zâmbet la alții, fără a dezvălui slăbiciunea. Persoanele care au un astfel de defect evident, a suferit fizic și mental, și se simt disconfort constant. Dupa ce dintii nu sunt doar un zâmbet strălucitor, dar, de asemenea, pentru alimente de mestecat, există probleme, și încă mai târziu, și probleme digestive.

Care este muscatura, și care sunt tipurile de malocluzii

Pur și simplu pune, muscatura a dintilor - este locația dinților adiacente fiecare poziție a dentiției sau alte relativă. Un medic dentist, există un astfel de lucru ca okklyuzin - atunci când mișcarea de mestecat și închiderea fălcilor în raport cu celălalt. Acesta este împărțit în lateral, față și centru. În sfârșit, se înțelege ca poziția dinților după închiderea lor în timpul de mestecat. La om, există diferite tipuri de locație dentitie în momentul închiderii fălcilor. Există, de asemenea, diferite tipuri de malocluzii. Acestea sunt împărțite în două grupe mari: o mușcătură sau dinți greșit sau anormală, precum și dreptul de fel de ocluzie fiziologică.

Video: Elena Malysheva. malocluzia

Dreptul de fel de malocclusion a dintilor, care ar trebui să fie?

Dreptul de fel de muscatura: maxilarului inferior și superior ținut strâns. Ideale opiniile ocluzale luate în considerare în cazul în rândul dinte superior se suprapune peste un al treilea rând inferior, molarii superioare sunt în contact cu rândul de jos a dinților. În același timp, față ovală armonioasă, simetria întregii persoane este corectă.

Cu ocluzie corespunzătoare sau dinții fiziologice unul pe celălalt nu este găsit, dinții un rând sunt presate strâns între ele, dispuse într-o curbă, nu există nici o distanță între ele.

arcadelor dentare sunt bine definite și forma lor ar trebui să fie specială. Partea de sus ca un semi-oval, parabolei inferior. O parte din exteriorul arcadelor dentare nu se potrivesc în mărime la interne. arc dinte extern au crescut la maxilarul superior datorită înclinării dinților și reduse pentru inferioare datorită înclina spre interior. Dintii sunt închise într-o singură linie, iar această linie se numește curba ocluzale.

Video: Clasificarea Malocluzie a anomaliilor de muscatura

Astăzi, pentru a rezolva o astfel de problemă ca un fel greșit de muscatura este posibilă prin intermediul acolade. Bretele sunt diferite, iar prețul este diferit. Puteți alege mai ieftin, dar nu arata foarte frumos, dar sunt mai scumpe, de exemplu, safir, ele arata frumos, iar rezultatul va multumi.

Dreptul de fel de mușcătură, ar trebui să arate?Închiderea dinți, acestea trebuie să fie reciproc strâns presat. Linia dintre dinții de mijloc și inferioare ale rândului dintelui superior trebuie să aibă în mod clar loc la jumătatea distanței dintre ele. Fiind pe aceeași linie în dinții maxilarului închis nu ar trebui să fie răsucită. Cu dreptul de tipuri de muscatura este rar văzut defect, nici un disconfort si durere la mestecat tare si alimente moi, dinți frumoși și sănătoși, forma echilibrată a feței, dreapta și armonios. Uita-te la dinții cu un fel dreptul de muscatura poate fi pe copertile revistelor de la stele de film, stele și celebrități.

Tipuri de muscatura: cine are dreptate?

Toată lumea știe că nu există oameni identice, astfel încât nu există nici un tip de muscatura identice și dinții. Cu musca dentara corespunzatoare are propriile sale specii. Ele sunt caracterizate prin aspectul și caracterul închiderea rând de dinți. musca Orthogenetic este considerat un punct de referință. Cu acest bit dinții inferiori sa suprapus ușor în partea de sus.Acolade - metoda de corectare a unui tip anormal de ocluzie

Video: Tipuri de prikusa.wmv

Perfect, sau aproape de ideal, este considerat a fi o vedere directă a mușcăturii. La persoanele cu musca pe rândul de sus nu se suprapune în partea de jos, ele sunt la același nivel cu cele mai mici incisivilor dinții în contact. Acest aranjament a dintilor poate duce la ștergerea rapidă a părții superioare, ca și în cazul de mestecat întreaga sarcină pe ele. Diferența dintre dinți oferi o mulțime de probleme.

Între muscatura incorectă și corectă, există, de asemenea, musca medie - progenichesky. Cu acest dintii de sus musca ușor retrasă înainte. Mulți stomatologi acest atribut la muscatura fiziologice.

Video: Tipuri de sisteme de console

Biprognatichesky ocluzie - cea mai mică și dinții superiori sunt înclinați spre cavitatea bucală.

Pentru a determina ce tip de musca preocupările dumneavoastră, accesați periodic la dentist și urmați dinții la copii. La urma urmei, cu atât mai repede veți găsi malocluzie la copii, cu atât mai repede și mai repede va fi capabil să-l repara.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit