ZdorovGuru.com

Tratamentul dentar la reflexul vomitiv elevat

Video: Este posibil pentru a trata dintii in timpul sarcinii?

Lechenie Zubov pri povyishennom rvotnom reflekseAi o durere de dinți și îți dai seama că nu mai tolera putere, și acest lucru trebuie să facem ceva? Dar, confuz și îngrijorat doar un singur lucru - cum de a vindeca dintii bolnavi, dacă aveți un reflex crescut gag? Luați în considerare metodele de rezolvare a acestei probleme.

Care este reflexul faringian?

Gag reflex - o reacție specifică a corpului în timpul pătrunderii în gura corpurilor străine, care pot pătrunde în tractul respirator și provoacă cele mai fatale.

În unele cazuri, un reflex crescut gag poate interfera cu o persoană pentru a efectua orice proceduri medicale - pentru a verifica gât cu angină pectorală sau o lingură specială este elementar - vizita la dentist pentru a preveni sau pentru a trata dintii.

Despre vărsături

Despre vărsături știe toată lumea. Acest fenomen este absolut de sub control și este asociată în primul rând cu eliberarea produsului alimentar absorbit și digerat parțial din stomac înapoi în cavitatea bucală și, respectiv, - din ea. Acest proces a implicat mușchii intestinali care încep să scadă rapid și împingeți toate lucrurile pe care oamenii au mancat.

Acesta controlează reflexul faringian, creierul nostru, care este centrul de vărsături. Voma poate fi declanșat de trei factori principali - vizual (omul a văzut un obiect, pe care a deschis vărsături), gust (ar fi utilizate pentru produsele alimentare, care are un gust neplăcut), olfactiv (miros înconjurător provocat vărsături).

Voma - aceasta nu este o boala, ci doar o reacție a organismului uman la factorii negativi externi. Cu toate acestea, în cazul în care vărsături persistente apare la om (fără incadrand factori precipitanți), apoi, în acest caz, se recomandă să se consulte un medic-gastroenterolog pentru consultare.

simptom boala

Voma sau voma conține, de regulă, produsele alimentare nu este pe deplin digerate, sânge, mucus și suc gastric. Medici-gastroenterologi susțin că vărsături (mai ales unul care apare în mod frecvent și omul îngrijorat) este un simptom al bolii. Prin urmare, ignora grețuri sau să se angajeze în sine - nu este recomandat.

Periculoase pentru sănătatea umană este vărsături amestecate cu sânge și mucus.

Boala ca o cauza reflexului

Există o serie de boli care pot provoca voma reflex la om. Poate că în ziua în care ați planificat un tratament stomatologic, ați avut una dintre aceste stări de boală. Acestea fiind spuse, este necesar pentru a vindeca boala, inițial, și numai apoi se face cu un tratament stomatologic.

Video: Alexander Dubin ce să facă cu DINTI

O persoană poate dezvolta un gag reflex pentru următoarele motive:

  • Patologica a crescut presurizare intracraniană
  • Creșterea presurizare sânge
  • Epilepsiya-
  • Experiența psihologică haraktera-
  • supradoză alkogolem-
  • Încălcat SUBSTANȚĂ de schimb
  • Boli ale pischevareniya-
  • Beremennost-
  • alimente otravă sau substanțe chimice.

În prezența unor maladii sau boli cu semnificație clinică la momentul tratamentului cavității orale nu este recomandată pentru a efectua orice intervenție. Dacă sunteți în prezent resentimentele, vă simțiți rău, sunteți gravidă, aveți o durere de stomac, o presiune crescută, nu este în valoare de risca propria sănătate și provoca disconfort ca la dentist și le (dacă vărsați în timpul manipulării cu pacienții dinți).

De ce apare voma?Vărsături la orice persoană care apar atunci când rădăcina limbii este iritat de corpuri străine. În rezultate- merge reacție fiziologică absolut normală în care este eliberat în stomac.

Voma poate provoca periaj normal sau orice altă manipulare efectuate în cavitatea bucală până la examinarea dinților și tratamentul stomatologic în funcție de scopul lor.

Sa constatat că la unii pacienți reflexul faringian în biroul dentist poate fi declanșat de fumat (care a fost înainte). Deoarece fumul de tutun constă dintr-o multitudine de compuși chimici nocivi la om în cabinetul unui dentist poate dezvolta gag reflex.

Proceduri dentare și vărsături

Nu toată lumea știe că, chiar și un periaj dentar obișnuit poate provoca un reflex persoana gag. Motivele pot consta în faptul că pacientul nu-i place mirosul de pastă (care provoacă vărsături) sau gustul său.

Video: Tipuri de anestezie pentru tratament stomatologic, indicatii

În plus, orice manipulare mecanică în cavitatea bucală (de curățare dentară se referă la impact mecanic) pot declanșa vărsături.

Dacă sunt vărsături mai des în timpul periajului, iar pentru tine este procedura foarte neplăcută, în acest caz, asigurați-vă că pentru a spune medicul dentist. Poate te speli doar pe dinți în mod corespunzător?

cauze psihologice

Unii dintre noi sunt atât de mult frică de vizita la dentist, provoacă voma. Pacientii se sperie de manipulare în curs de desfășurare, mașini colibri sau același doctor fel. Prin urmare, în cazul în care aveți pentru a vizita la dentist pentru un tratament stomatologic, atunci cel mai bine este să se pregătească mental pentru acest eveniment.

Consultați-vă cu medicul dumneavoastră vă - poate să luați o zi înainte de tratament liniștitor plante sau medicamente?

Stomatologii aloca o altă metodă de a face cu un gag reflex crescut la pacienții lor - este utilizarea suplimentară a anestezice (analgezice) înseamnă că nu numai sunt introduse în gingii, dar, de asemenea, ele pot fi tratate cu limbii și a gâtului (care va preveni apariția gag reflex).

Video: Totul despre atacuri de panică

Acorde o atenție!

Dacă în timpul tratamentului dinților începe să saliveze abundent, ar putea provoca un gag reflex. Deoarece saliva este, de obicei se acumulează la baza limbii, acest lucru duce la formarea de voma. Pre-avertizează dentistului că timpul plictisitor pentru a elimina excesul de salivă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit