ZdorovGuru.com

Este posibil să albiți dinții acasă? Cele mai populare metode

mogno li otbelit zubu v domawnix usloviiaxMulți oameni preferă să albiți dinții la domiciliu, pentru că nu toată lumea își poate permite albire profesională. Dar este important în acest caz, să respecte toate regulile, să nu dăuneze dintii lor mai mult. Beneficiile de albire la domiciliu este că metodele nu sunt traumatice și periculoase. Fiecare individ alege o metodă adecvată pentru albirea dintilor la domiciliu.

Metoda de albire cu peroxid de hidrogen

Această metodă nu este traumatizant, acesta poate fi folosit foarte peroxid sau să cumpere unelte speciale, care pot fi folosite pentru a albeasca suprafața dintelui. Dar este necesar să se constate că efectul va depinde de:

1. Oamenii folosesc suc, cafea, ceai puternic.

2. Cât de des fumează o persoană.

Toate procedurile ar trebui să fie efectuate în mod regulat, astfel încât în ​​trei săptămâni va fi un efect notabil.

Aceasta reteta este ușor de preparat, pentru că este necesar să se dizolve 50 grame de apă, peroxid de hidrogen, și apoi acest amestec pentru limpezirea rta.Takzhe cavitatea folosind dintii peroxid de hidrogen curățat, pentru aceasta este necesar pentru a pune pe un tampon de bumbac, apoi cu atenție grătarul cu ajutorul dinților săi. Apoi, aveți nevoie să vă spălați pe dinți, fără pastă de dinți și clătiți gura din nou, soluția preparată.

Sodă și cărbune va ajuta la dintii eficient albi

Din cele mai vechi timpuri folosit această rețetă pentru albire a luat lemn de frasin, se cerne, apoi a luat degetul și periat dinții lor, astfel încât acestea sunt bine decolorat. Acum, nu puteți căuta cenușă, înlocuiți-l cu cărbune activ. Pentru a face acest lucru, el se pisa cu grijă, apoi fixați-l o perie si curata dintii lor ca pasta de dinti. Unele cărbune de activare este agitat cu pasta de dinti si apoi spalatul pe dinti.

mijloace eficiente de albire suprafața dintelui casei este un sifon. Cu el puteți scăpa de curând tenta gălbuie. Dar se poate deteriora smaltul dintilor, un efect negativ asupra stării gingiilor, dinților apare durerea, gingiile incep sa puternic krovotochit.Poetomu din acest proces de albire este cel mai bine abandonat.

arbore de ceai ulei esential pentru albirea dintilor la domiciliu

Acest instrument nu reflectă negativ asupra stării gingiilor, smalțul dinților după ce nu este stricat. ulei de arbore de ceai poate fi folosit ca un agent antibacterian. Dar nu poate fi folosit pentru cei care suferă de diverse alergii.

Kappa albirea dintilor

Această metodă este de lungă durată, este necesar să se cumpere un gel gutiera la albeasca, apoi purta-o la domiciliu în fiecare zi la ora 3:00. Dintii pot fi albite la trei tonuri. curs Luna de terapie, se repetă din nou cursul de șase luni.

Alte metode de albire a dintilor la domiciliu

1. Utilizarea de căpșuni, Fragaria, durează câteva minute mesteca boabe, apoi păstrați-le în gură până la 3 minute. După ce suprafața dintelui curat.

Video: dinti sigure albire la domiciliu! [Curățarea și albirea dinților].

2. Hipocloritul de sodiu poate fi făcută prin intermediul dinților frecare coaja de lamaie.

3. Utilizarea de oțet de cidru de mere, dar această metodă poate crește sensibilitatea unui dinte, deteriora suprafața smalțului.

4. Morcovul este una dintre cele mai bune produse pentru dinti care sa folosit poate fi împiedicată apariția plăcii, în timp ce acesta nu conține acidul, astfel, nu reflectă negativ asupra smaltului dintilor.

5. In dieta trebuie sa fie alimente fibroase - cartofi, pere, fulgi de cereale, acestea împiedică acumularea de alimente în gură.

6. Folosiți o cantitate mică de ciocolată poate întări dinții și îi ajută să mențină albeață.

7. Este important să existe produse lactate în dieta de zi cu zi - iaurt, branza, lapte. Utilizarea acestora poate proteja dintii de carii, ih.S bune de albire prin intermediul dinților lor pot fi protejate de avarii, bine înălbitor-le.Vă rugăm să rețineți că este dificil de a obține aceleași dinți albi după procedurile dentare. smalțul dinților nu este de culoare albă. Acest proces este lung, și trebuie să fie repetată în mod constant. Dar, toate metodele de mai sus sunt blând pentru smalțul dinților.

Ce ar trebui să fac dacă nu pot acasă pentru a albi dintii?

În acest caz, ar trebui să contactați medicul dentist, acesta poate oferi metode, cum ar fi:

1. Forma chimică a înălbire, în care dinții substanțe speciale aplicate, prin intermediul smalțului acestuia este curățat pe un ton, dar devine sensibil la toate - rece, cald, dulce.

2. fotooxidare când această metodă se utilizează gelul de oxigen folosind poate fi scindat smalț întunecat.

3. Una dintre cele mai eficiente metode de moderne cu laser este peroxid de hidrogen este utilizat pentru ea, înălbitor prin aceasta metoda poate suprafata dintelui mult mai rapid decât acasă.

Periculoase de acasă pentru albirea dinților?

1. Dacă sunt motive greșite înseamnă smalțul poate fi albită dinții denivelate vor fi reperat.

Video: Cum de albire a dintilor acasa!

2. Samootbelivanie poate provoca arsuri și deteriorări ale gingiilor.

3. Dacă utilizați mijloacele greșit pentru albire, gingiile devin mult mai subtiri, ele pot începe să sângereze.

4. Creșterea sensibilității dentare la cald și la rece.

5. Emulsie acumulează un număr mare de micropori, din cauza acestui fapt, se poate rupe în jos.

6. La câteva săptămâni după ce albiți dinții, puteți experimenta disconfort durere.

7. inflamatorii gumei de proces de limbă.

Contraindicațiile dinților acasă albire

1. Nu se pot utiliza diferite metode în timpul sarcinii, alăptării.

2. Este interzisă la problemele smalțul dinților.

3. În caz de reacții alergice la medicamente, care sunt conținute în agentul de albire.

Astfel, albiți dinții la domiciliu, probabil, acest lucru trebuie făcut cu mare atenție, astfel încât să nu le facă rău în continuare. De asemenea, este foarte important pentru a curăța în mod constant suprafața dintelui în dimineața și înainte de culcare. Ar trebui să fie făcut în mod corespunzător, nu mai puțin de 5 minute. Numai atunci procedura va fi eficientă. Nu uitați să se bucure după o masă de a utiliza apa de gura, de asemenea, utilizat pentru curățarea ata dentara, in dieta ar trebui să fie la fel de mult fructe și legume, sunt deosebit de utile pentru morcovi, mere dinți. Ca măsură preventivă, în timp pentru a aplica la dentist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit