ZdorovGuru.com

Cum de a alege un sistem de suport pentru copii?

Kak vyibrat breket-sistemu dlya deteySistem Suport - dentar dispozitive moderne (ortodontice), care sunt folosite pentru a alinia corecția dentiției și musca. După cum știm, dinții strâmbi și Overbite - este cea mai frecventa problema dentara pentru copii, care este specific la 80% dintre copii.

La copii, dinții nu se aliniază (nici vârsta, nici prin periere pe dinți, sau dorința părinților). Unii părinți cred în mod greșit că copiii lor au o problema cu o muscatura de nastere, care este, este moștenit de la mama sau tata. Dar nu este așa! De asemenea, ca o greșeală să credem că, dacă mama și tata perfect alb-zăpadă Hollywood zâmbet, și înseamnă copilul lor va fi la fel.

Deci, fiecare părinte ar trebui să fie conștienți de faptul că dinții strâmbi nu va fi niciodată netedă. Nu acum, nu în 10 de ani, sau după o anumită perioadă de timp. dintii stricati si un Overbite - este o problemă care trebuie să fie adresate biroului de ortodont, dar niciodată acasă.

Acolade - contemporane utilizate pe scară largă aparat ortodontic, prin care să se alinieze și să fixeze mușcătura dentiției. dinți Overbite și curbați a crescut 80% au copii. Unii părinți cred că problema cu o muscatura si aliniere a dintilor poate fi numai în copiii părinților, care, de asemenea, au sau au avut defecte similare. Iar dacă părinții „Hollywood Smile“, atunci copiii se aliniază dinții. Acest lucru este total o concepție greșită. În primul rând, nu este doar o predispoziție genetică la formarea unei ocluzii. 

Pentru a alinia dinții unui copil, trebuie să alegeți corect să-l sistem suport. Cum de a face acest lucru - citiți mai jos.

Ce sunt acolade?

Există mai multe tipuri de cele mai populare sisteme de console, care sunt concepute pentru a alinia dentiției și corectarea mușcătură ca un copil și un adult.

Video: copii medic ortodont, acolade, instalare între paranteze. -Dent Stomatologie Lumi, Kiev

  • Lingvalnye-
  • Keramicheskie-
  • Metallicheskie-
  • Auto-ligatura.

Luați în considerare fiecare tip de aparat dentar separat.

Deci, dacă selectați tip lingual de paranteze, puteți fi sigur că copilul dumneavoastră nu este de la complexe despre faptul că dinții niște „bucăți de metal.“ De ce? Deoarece aparatul dentar lingual nu sunt vizibile pe dinti, deoarece acestea sunt atașate în interiorul rândului dintelui. Acest sistem de suport este ideal pentru copii și adolescenți foarte tineri, pentru care aspectul și estetica sunt extrem de important.

În cazul în care un copil sau un adult există un defect grav în dentiției, care necesită intervenția ortodont, în acest caz, în prima etapă, este posibil să se aplice corectarea mușcăturii și a unor neregularități prin acolade ceramice. Un astfel de dispozitiv în cavitatea bucală nu va deteriora țesutul moale, în care - efectul terapeutic - considerabil.

acolade de metal vizibile pe dinti in timpul actului sexual, care pot oferi un anumit inconvenient pentru copii. Avantajul acestui sisteme de suport frontale este costul lor scăzut, ceea ce este potrivit pentru fiecare buget și fiabilitate la un ciorap. În ciuda faptului că bretelele sunt realizate din metal, nici un disconfort să poarte fie un copil sau un adult nu va experimenta.acolade-autoligaturanți este utilizat atunci când este necesar să se alinieze dentiției într-un timp scurt.

Astfel, dacă este necesar, în scopul de a alinia dinții copilului și, în același timp - pentru a salva toate aspectul estetic al gurii copilului, în acest caz, pentru a alege acolade lingual. Dacă doriți o opțiune mai ieftină, dar la un nivel foarte fiabil și durabil, în același timp, apoi se opri la opțiunea de acolade de metal. În orice caz, înainte de a alege una sau alt sistem de suport, trebuie să contactați mai întâi un ortodont și, desigur - să se ia în considerare dorințele copilului.

Informații utile despre aparat dentar

Suport - suportul este suprapus pe dinți și fixate cu ajutorul șanțurilor speciale. In interiorul parantezelor sunt arc ortodontic. Acolade nu poate fi setat în mod independent, o face doar ortodont.

Video: ortodontie moderne: soiuri de acolade

Sarcina principală a acolade - aliniați dinții face un zâmbet frumos și lin, și două fălci musca (de sus și de jos) - fiziologice.

Absolut orice aparat dentar de proiectare este compus din:

Video: Pune aparat dentar

  • O mică bază, care este suficient de strâns fixat la dentiție un mijloc adeziv ortodontic;
  • Wings - o parte proeminentă a acolade sau paranteze pentru a vedea care are o mică canelură în care este introdus corect și arc;
  • Firul sau arc format dintr-un aliaj special. Arc inserat în fiecare dinte, ajustarea direcției sale;
  • Ligatura - mic inel de cauciuc subțire sau sârmă, prin care un arc strâns atașat la fiecare suport.

Alegerea aparat dentar lingual

acolade lingual sunt cele mai scumpe până în prezent. Acestea sunt realizate din ambele aliaje metalice convenționale și metale prețioase. Ele nu sunt atașate la exteriorul dintelui, așa cum se obișnuiește, dar pe interior. Prin urmare, aparatul dentar lingual sunt complet invizibile pentru ceilalți.

Video: centru de implant german. Interviu cu ortodont Karine Avetisyan Vladimirovna.

Dezavantajul acestui sistem este costul său ridicat și un plus - o eficiență ridicată în alinierea dentiției. Singurul aspect care trebuie să fie luate în considerare în selectarea și instalarea acolade lingual - aceasta este ceea ce se referă la tehnicile moderne utilizate în stomatologie, prin urmare, - pentru a găsi un specialist versat în aceste acolade - este extrem de dificil.

acolade de metal sunt clasice de stomatologie. Rezultatul uzurii vizibile coliere din metal deja după 6 luni. Aceste acolade sunt eficiente, și în afară - testul timpului.

acolade ceramice ia culoarea smalțului dentar uman, astfel încât acestea să poată fi purtate fără nici o steseneniya. bretele din plastic sunt, de asemenea, destul de eficiente în alinierea dentiției, dar dezavantajul lor este că acestea sunt pictate alimente consumate de om.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit