ZdorovGuru.com

Hawthorn - proprietăți medicinale

Video: Hawthorn proprietăți utile și contraindicații


După ce am citit acest articol, veți afla ce proprietăți utile conțin păducel, și așa cum am învăța cum să folosească păducel, pentru a folosi proprietățile sale de vindecare. Chiar si vei afla ce contraindicațiile pot fi în utilizarea păducel.

Ce este păducel? Acesta este un copac mic sau Bush. Ramurile cu spini mari. Flori de flori de păducel în mai și iunie, de culoare albă. Fructele sunt rotunde, mici, se coc la sfârșitul verii și au roșu sau portocaliu.


cerere păducel

În cazul în care se aplică păducel? Acesta a fost mult timp cunoscut pentru proprietatile curative ale păducel, au început să folosească din secolul al XVI-lea. Hawthorn are capacitatea de a purifica sangele, elimina diareea are efecte cardiace. Asistă cu boli de inima, tahicardie, cu nevroze, ateroscleroza, aritmii, si multe alte boli.


proprietăți medicinale utile păducel

Video: păducel. Proprietăți medicinale și rețete tradiționale.Ce proprietăți utile a păducel? Potrivit pentru tratamentul practic toate părțile păducel, adică, flori, coajă și fructe. Păducel prepara decocturi, tincturi, ceaiuri sau extracte. Tinctura de flori și fructe ajuta cu crampe, cu tulburări de boli de inima si de somn. Infuzia de flori este eficace in bolile de inima, menopauza precoce și amețeli. flori ceai sau infuzie de paducel se arată insomnie și abuzul de substanțe în organism. Fructele sunt folosite ca uscate și de gătit. Tinctura de fructe de paducel este utilizat pentru a trata îngustarea vaselor coronariene si chiar vasele creierului. Brew coaja poate fi cu scurtarea respirației, febră, diaree. Există mai multe rețete pentru utilizare terapeutică păducel.


păducel contraindicatăAnija

Care sunt contraindicatiile este Hawthorn? Hawthorn poate fi folosit fără nici o teamă, el nu este absolut periculos. Cu toate acestea, utilizarea unui număr mare de paducel trebuie eliminată dacă te hipotensiune arterială, creșterea de coagulare a sângelui, în timpul sarcinii.


Video de plante de păducel:fotografie păducel:

Video: păducel. Proprietăți medicinale, prescriptii, contraindicații, utilizate în medicina populară

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit