ZdorovGuru.com

Ammi dinte proprietăți terapeutice, utilizarea, contraindicații


Astăzi, vă vom spune despre SDC dentare, veți învăța despre proprietățile sale medicinale posibil prin intermediul SDC cura dentare sau alta boala, iar în unele este contraindicată.

Ce este Ammi dinte? Este o plantă erbacee bienală, înălțimea nu depășește un metru. Ammi este o planta foarte frumos, aparținând familiei zonelor de căpușe, este presărat cu flori albe, bisexuali. fructe Ammi sunt în formă de elipsă, ele sunt mai mult decât lungimea în lățime. Ammi dinte alocă terenuri, mai ales în domeniul umbrela cele mai multe rășini. Raze plante în timpul fructificării harden, astfel Ammi utilizat la fabricarea scobitori, de aici numele acestui.


Ammi dinte proprietăți medicinale

Care sunt proprietatile medicinale a Ammi dinte? În medicină, utilizați medicamente gata făcute de la Ammi dinte. Fructele Ammi are Kellin, aceasta este cea mai valoroasă substanță a plantei. Kellin are proprietăți antispastice, și anume, reduce efectul asupra tonusului vezicii biliare, pereții vasculari și vezica urinara si intestinului. Impactul Kellin, ajutând la extinderea navelor guvernamentale ale inimii și tuburile bronșice. Plantele cu excepția proprietăților antispastice are încă o acțiune fotosenbiliziruyuschim.


cerere dentare AmmiCând trebuie să se aplice Ammi dinte? Disponibil în SDC substanță valoroasă dentară Kellin trebuie utilizat la pacienții cu boală coronariană, deoarece previne angina. Și deja zburdau angina. Kellin facilitează acțiunile de atenuare în astm bronșic. Kellin este compus din astfel de preparate și Kelly Verin Kalitin care sunt utilizate ca spasmolitice și vasodilatatoare.

Ammi dinte este unul dintre constituenții Vikalin preparare. Are medicament anti-inflamator și un efect laxativ asupra organismului. Vekalin ajută pacienții care suferă de ulcer și gastrită giperatsidnyh.


contraindicații dentare Ammi

Video: Air marsh. Vindecarea proprietăți. rețete

Care sunt contraindicatiile au Ammi dinte? Pot apărea la utilizarea de medicamente bazate pe efectele secundare Ammi dentare, cum ar fi amețeli, erupții cutanate, gastro-intestinale perturbat. Preparate de plante este contraindicată în cazul în care pacientul are insuficienta circulatorie.


Ammi fotografie dinte:

Video: ulei esențial de mentă: proprietăți, aplicații și contraindicații

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit