ZdorovGuru.com

Myosotis arvensis - proprietăți medicinale

colspan ="2">

Myosotis arvensis - proprietăți medicinale

Astăzi vă vom spune despre câmp mă-uita. Cu toate acestea, veți învăța despre proprietățile sale medicinale, cu-ma-uita ce boli sunt utilizate în medicina populară. Și, după ce a citit articolul nostru până la sfârșit, veți ști, în care cazuri nu este necesar să se utilizeze ma uita. Care este domeniul uita-mă? Uita-mi-câmp, care poate fi un doi ani și de un an. Uita-mi-aparține familiei de melcului. flori albastre, roz sau alb, cu ochi galbeni, Ele sunt la fel ca în perie inflorescență. Uita-mă-floare la sfârșitul primăverii și durează până la sfârșitul lunii iunie. Fructele, nuci negru sau maro. Fructele se coc în luna iulie.

Myosotis arvensis proprietăți medicinale utile

Ce proprietăți utile are arvensis Myosotis? Plantele au o serie de substanțe utile, folosind care este utilizat ca medicament. Plantele au expectorant și proprietăți anti-inflamatorii. Un alt uita-mi are o proprietate pentru a opri separarea sângelui și pentru a reduce transpirația.

Plantele pot reduce procesele de inflamație. Myosotis arvensis este utilizat în tratamentul bolilor ochiului. Un decocție și o infuzie preparată din uita-ma folosit pentru tratarea bronșitei cronice, tuberculoză, tuse și hemoptizie.

utilizarea mi-câmp Uita-în medicina populară,

arvensis Myosotis În cazul în care se aplică în medicina populară? Din cele mai vechi timpuri, uita-mi-folosit în medicina populară pentru tratarea multor boli. De exemplu, sucul de la Myosotis arvensis utilizarea în tratarea tumorilor genitale, și tumori ale cavității bucale. Recomandat pentru cei care nu au Bulion boli ale ochiului. Myosotis poate vindeca boli de piele, pentru folosi exterior ca o baie.

Infuzia de plante este utilizat extern pentru eczeme, herpes, abcese, furuncule, intepaturi de șerpi și scorpioni, făcând lotiuni sau îmbăiere.Asigurați-o infuzie de-ma-uita teren pentru tratamentul tuberculozei poate fi după cum urmează: să ia două lingurițe de uita-mi și se toarnă un pahar de apă clocotită. Lasă pe timp de trei ore. După ce ai nevoie pentru a se strecoara si se bea 30 de grame de cel puțin trei ori pe zi. Aceeași perfuzie poate fi utilizat pentru tuse.

Preparat din frunze de ceai și tulpini uita-ma folosesc pentru rinichi, ficat și astm bronșic, la nivelul stomacului și intestinelor. Dacă există sângerare sau vânătăi, arsuri, sau are o tumoare, vindecătorii sunt sfătuiți să se potrivească frunzele zonei afectate și tulpinile anterior, înainte de aceasta au nevoie să se întindă.

contraindicații Myosotis arvensis

Care sunt contraindicatiile are o uita-mi-câmp? Nu există contraindicații pentru utilizarea uita-mi-teren, dar este mai bine să utilizeze medicamente de la aceasta planta pentru a primi sfaturi medicale până când oamenii de știință au observat.

Uita-mi-un câmp de imagine:


Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit