ZdorovGuru.com

Tinctura de rostopasca pe vodca: rețeta și utilizarea

Nastoyka chistotela na vodke retsept i primenenieProbabil că nu o astfel de persoană, care nu a auzit despre proprietățile medicinale ale plantelor rostopasca. Este folosit în medicina populară timp de sute de ani în lupta împotriva majorității bolilor. Care este motivul pentru plantele astfel de popularitate nimic ieșite din comun?

Faptul că rostopască conține în componența sa aproximativ 20 activ, dar este foarte substanțe otrăvitoare. Si cel mai important - toxic pentru bacterii, virusuri si infectii. În acest articol veți afla cum puteți găti la tinctură acasă cu vodca.

Despre rostopască

Această plantă devine numele său „rostopască“, pentru că într-adevăr face corpul tau foarte curat, scapa de diverse probleme dermatologice si trata totul, de la boli ale pielii (care, de altfel, nu orice dermatolog este capabil sa faca fata).

Spectrul de acțiune activă în rostopască este extrem de vastă. Proprietatile curative ale rostopască pot fi caracterizate ca

 • bactericidă;
 • Anti-inflamator;
 • Amelioreaza crampe;
 • liniștitor;
 • antialgice;
 • Lupta cu cancer;
 • coleretic;
 • un diuretic;
 • vindecarea rănilor

Trebuie remarcat faptul că rostopasca elimină în mod eficient organismele cele mai fungice infectarea pielii umane, și, de asemenea, în prezența unei tumori canceroase inhibă în mod semnificativ dezvoltarea de metastaze.

Rostopasca - este cu adevărat unic în efectele sale curative ale plantei, proprietățile benefice ale care mulți nici măcar nu știu, și de ce este așa și să continue să folosească o varietate de medicamente scumpe.

tinctura de rostopască

Rostopasca insista atat pe apa si pe vodca si alcool. Cea mai simpla reteta de tinctura - este pe apă. Tot ceea ce trebuie să faceți este să ia aproximativ 100-150 grame de iarbă uscată (sau proaspete) și se toarnă apă clocotită (aproximativ 0, 5 l). Această soluție perfuzabilă trebuie administrat o bere bună - aproximativ câteva ore și după va trebui să tulpina infuzia folosind un bandaj sau tifon.

Cine are nevoie să bea infuzia de rostopască?

Ia tinctura de rostopasca este necesar, fără a eșua, dacă dezvolta o tumoare malignă. de asemenea, ajută în mod eficient în artrita reumatoidă, ulcere gastrice, patologii intestinale, precum colita, ulcer duodenal 12ti, funcționarea anormală a ficatului și vezicii biliare.Dacă aveți un corp probleme dermatologice, cum ar fi bataturi, polipi, negi, este suficient pentru a pune suc de rostopasca pur pe aceste locuri și au câteva trucuri pentru a elimina. Deci, nu mai este nevoie să cumpere medicamente scumpe. Tinctura de rostopasca elimina psoriazis, chiar și pe cel de la care nu a putut obține anterior scăpa de o lungă perioadă de timp. Rostopasca se luptă cu cele mai multe dermatoze si herpes. Rostopască vodca tinctura poate fi folosit pentru tratarea bolilor inflamatorii și infecțioase ale cavității orale, cum ar fi bolile parodontale.

Este demn de remarcat faptul că, dacă credeți că rostopască periculoase pentru sanatatea ta, cel mai bine este de a incepe tratamentul cu tinctura de aceasta planta pe apă, iar după primele rezultate pozitive și reacția normală a corpului, puteți trece la infuzii de vodca.

Video: Stoarcerea ierburi rostopască, cum să obțineți suc de rostopască la domiciliu

Dacă aveți o boală malignă, metastatic la organe și țesuturi adiacente, este necesar înainte de a aplica tinctura sigur să se consulte cu medicul dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că există într-adevăr un risc de deteriorare a sănătății dumneavoastră. Amintiți-vă că rostopască - nu este numai foarte util și rare pentru proprietățile sale de vindecare de plante, dar, de asemenea, otrăvitoare. vindecătorii tradiționali au avertizat că nu este necesar să se achiziționeze tinctura de rostopasca de la persoane necunoscute pentru tine sau pe piețele și bazarurile. În acest caz, să ia ceva timp și pentru a pregăti propria tinctura.

Cum să-și procure materia primă pentru tinctura?

materii prime vegetale pentru prepararea lichiorului cu rostopască vodca se pot pregăti în avans. Rostopasca în zona de mijloc creste peste tot, dar este de dorit pentru a trage în ekogologicheski zone curate. Evitați să trageți rostopasca în zona industrială.

Rostopască necesar să se pregătească în avans, de preferință în perioada de înflorire activă (în primăvara și vara). Iarba se colectează, se spală sub jet de apă și se usucă într-un loc uscat. Pentru tinctura a avut un efect mai mare de vindecare, se poate usca iarba pisa într-un blender sau râșniță de cafea. De altfel, pulberea uscată se aplică într-un unguent, domeniul afectat de psoriazis si dermatita.

Avertizare înainte de utilizare!

Aplicarea tinctura de rostopasca trebuie să respecte anumite reguli, în special:

 • Respectați doza strict atribuită;
 • Nu luați tinctura de rostopasca vodca pentru o lungă perioadă de timp;
 • Foarte atent trebuie să combine în perfuzie cu alte medicamente.

Poate lua tinctura și într-o formă diluată cu apă curată fiert cu suc natural dar, de asemenea, în formă pură. Înainte de a începe să utilizeze tinctura de rostopască ar trebui să fie bine agitat. Este recomandabil să-l păstrează în frigider.

Video: Tratamentul rostopască tinctura, rețete și proprietăți

Ca și în cazul oricărui medicament, din tinctura de rostopasca, există unele contraindicații:

 • Dacă luăm tinctura de rostopască la o doză mai mare de 15 picături la un moment dat, poate avea loc reacția alergică, inclusiv iritația ochilor, a sinusurilor și cavității orale;
 • Nu utilizați infuzia de rostopască femeilor în timpul sarcinii și în timpul alăptării;
 • Este demn de remarcat faptul că, în rostopasca conține o substanță numită cheleritrină. Această substanță este considerată a fi narcotice și dacă sunt utilizate în cantități mari, pacientul începe să sufere de tuse severa si sufera de somnolenta excesiva.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit