ZdorovGuru.com

Rostopască ulei

formă de eliberare și compoziție

indicaţii

Contraindicații

Doze si mod de administrare

Video: rostopască ulei

rostopască Ulei cosmeticrostopască Oil - pregătirea externă a plantelor a efectului antiinflamator local, care este utilizat în terapia complexă în dermatologie.

formă de eliberare și compoziție

ulei de rostopască produs în flacoane de 30 ml.

Video: Ulei cosmetic

indicaţiiînseamnă funcționare datorită proprietăților componentelor sale constitutive active: Alcaloizi (chelidonină, sanguinarină, holeretrinom, golihelidoninom, berberina, allokriptopinom, helamidinom și altele) și acizi organici (helidonovoy, citric, malic, succinic), saponine, vitaminele A și C, tanin, acizi carboxilici fenolici, uleiuri volatile, esentiale, steroizi.

Video: rostopască Ulei din papiloame

In tratamentul complex al uleiului de rostopască, conform instrucțiunilor, folosite ca agent antiinflamator topic în tratamentul bolilor cutanate însoțite de mâncărime:

Petrolul este, de asemenea, utilizat în scopuri cosmetice. Este potrivit pentru îngrijirea oricărui tip de piele, are o acțiune de curățare, înmuierea și albire.

Contraindicații

Utilizarea uleiurilor rostopască contraindicată în prezența hipersensibilitate la agenții biologic activi din cadrul compoziției sale. De asemenea, nu înseamnă să fie utilizat pentru femeile însărcinate și care alăptează.

Doze si mod de administrare

rostopască ulei - agent anti-inflamatorUleiul este folosit extern. Doza și frecvența de aplicare este determinată de citirile și reacția la tratament.

Pentru uz cosmetic ulei rostopască poate fi utilizat atât independent cât și ca o componentă într-un amestec cu alte uleiuri grase, lotiuni, sampon sau balsam pentru păr.

efecte secundare

În general, reacțiile adverse atunci când se aplică uleiurilor de rostopască dezvoltate doar în unele cazuri, mai ales - în prezența hipersensibilitate. De obicei, ele apar sub formă de alergic reacții.

Măsuri de precauție

Odată cu dezvoltarea de reacții adverse neobișnuite în timpul utilizării fondurilor, este recomandabil să se consulte un medic.

Video: Cumparare Ulei pentru verucile rostopască

analogi

Pentru un grup farmacologic de antiseptice și alte dezinfectante utilizate în tratamentul bolilor de piele includ Baktoderm, Dermatol-tar alifie, Alora, Anmarin, Vinylinum, Katatsel Burete de colagen cu Sanguirythrine, Dermatolovaya unguent Galmanin, Vitaon, catapol, Kamfotsin, Naftaderm , ulei de Naftalan rafinat, olazol, Sanguirythrine, Tambuil și altele.

Termeni și condiții de depozitare

Mijloacele este eliberat din farmacii fără prescripție medicală. Perioada de valabilitate uleiuri de viață rostopască - 24 luni daca este depozitat la o temperatură de 5-15 ° C.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit