ZdorovGuru.com

Superchistotelo de negi și alunițe - comentarii

Superchistotel OT borodavok i rodinok - otzyivyiBaza Superchistotelo înseamnă constă iarba rostopasca, care are un spectru larg de acțiune terapeutică. Ca parte Superchistotelo în afară de plante medicinale, este posibil să se detecteze alcalină cu scopul de îndepărtarea rapidă a alunițe, negi, veruci și alte noi creșteri neplăcute pe piele.

Chelidonii

V-ați acordat o atenție buruienilor în creștere în grădini, lângă garduri, case, păduri și câmpuri, care are frunze mari și flori mici galbene. În cazul în care o astfel de pauză crenguță de plante, veți vedea sucul galben este utilizat pe scară largă ca un mijloc eficient pentru îndepărtarea negilor, alunițe, negi pe pielea umană.

ierburi rostopasca ca un mijloc de a elimina tumorile pe piele este utilizat pentru mai mult de 1000 de ani (dacă nu chiar mai mult). Chiar și în epoca romană de rostopasca este folosit pentru vindecarea rănilor în soldați.

Rostopasca nu este recomandat pentru utilizare în interior, precum și un număr mare de substanțe toxice conținute în compoziția sa. Dacă o persoană are o cantitate mare în suc pur de rostopască, acesta poate fi fatal. În acest rostopască doze mici au un efect terapeutic eficient asupra organismului uman.

Dacă aplicați suc de rostopasca pur pe veruci, papiloame, sau alunițe, substanțele active ale unei plante toxice uciderea celulelor tumorilor. Mai mult decât atât, sucul de rostopasca este diferit de alte substanțe chimice care nu provoacă apariția unei arsuri la locul de tratament a pielii.

Cum să utilizați iarba rostopasca pentru a elimina negii

Proaspăt culese plantele au nevoie de rostopasca pentru a trata dot veruca sau cârtița, atunci - nu se clătește sucul din piele, și așteptați până când acesta este complet absorbit. Această procedură trebuie repetată în fiecare zi, timp de 3-4 ori timp de 14 zile. Rezultatul - negii sau orice alt neoplasmul trebuie redus semnificativ în mărime sau dispar complet. Dacă negilor dispare complet din piele, continuă să se aplice suc de rostopască 1 pe zi.

In tratamentul de suc leziunilor pielii rostopasca apar senzații dureroase, piele sanatoasa nu este deteriorat. Sucul de rostopasca în medicina populară se recomandă utilizarea pe pielea femeilor însărcinate, copiii și persoanele în vârstă. Contraindicații la utilizarea de suc de rostopasca nu este disponibil.

rostopască Farmacie de munte - proprietăți medicinale

rostopască de munte de droguri este un preparat farmaceutic, care conține în compoziția sa: rostopască, seria, gențiană iarbă, Rhododendron, cioara picioarele lui.

rostopască Munte utilizat pentru îndepărtarea eficientă și rapidă a negi, alunițe, negi pe piele. Aplicați produsul trebuie să fie un punct de pe tumora cu un tampon de bumbac 1-2 picături în timpul zilei. Pentru a nu deteriora pielea din jurul negilor, este recomandat pentru a procesa în continuare crema. Curs negii eliminarea - 7 zile.Nu puteți utiliza rostopască Mountain în timpul sarcinii și la copiii sub 5 ani. Este de dorit să se aplice pe piele.

Video: cost cu o schimbare de ștergere Watch alunițelor - Eliminare Negi Preț

Superchistotelo pentru a elimina negii

Superchistotelo nu este un medicament, si cosmetice. Compoziția conținea: sucul de rostopască, potasiu și sodiu alcaline.

După contactul cu neoplasmul, Superchistotelo provoacă necroză (adică moartea țesutului). Celulele și țesuturile sunt ucise în mod rapid negii, având ca rezultat îndepărtarea rapidă a neoplasmelor nedorite. De fapt, efectul Superchistotelo pe piele poate fi comparat cu arsuri chimice.

Înainte de a Superchistotelo aplicate pe piele, trata zona din jurul acestui loc un strat gros de crema. Acest lucru este necesar pentru a preveni scalds.

Dacă trebuie să eliminați papiloame, apoi, în acest caz, am pus 1 picatura pe piele Superchistotelo 1 ori pe zi, timp de 7 zile. La finalizarea de o săptămână, pielea ar fi o rană mică, care va fi înăsprit în viitorul apropiat. Dacă după încă o săptămână lăsat în țesutul loc papilom, apoi se repetă procedura din nou.

În același mod se pot elimina bataturi, negi și alunițe. Dozarea poate fi crescută în funcție de dimensiunea tumorilor.

Video: Eliminarea alunițe Reviewed Lyudmila Sapa

După contactul Superchistotelo pe pielea din jur, trebuie să-l spălați imediat cu apă caldă timp de 20-30 minute.

Daria, 20 ani: „I Superchistotelo folosit pentru a elimina calusuri pe picioare uscate. În fiecare zi, provocând instrumentul de porumb pe 3 picături ca nodul a fost destul de masiv. O săptămână mai târziu de porumb a fost plecat, iar rana a vindecat câteva zile. A doua oară, am decis să elimine o mare semn din nastere în fața lui. Care nu au citit instrucțiunile de utilizare înainte de sfârșitul anului, am fost lovit imediat Superchistotelo 2 picaturi pe fata. Un pic de bani și de a proteja pielea din jur. La început nu am observat, doar a simțit o ușoară senzație de arsură. După - Uită-te în oglindă, am văzut urme de arsură pe piele. Incepeti tratarea fata cu apa, apoi se aplica crema, dar nimic nu a ajutat. Lângă molii am format acum groapă destul de adânc, ca o cicatrice. Și cel mai rău dintre toate, totul într-un loc vizibil. Asigurați-vă că pentru a trata pielea cu crema de grăsime înainte de a utiliza Superchistotelo în cazul în care nu doresc să meargă apoi cu cicatrici. "

Oksana, 17 ani: „Am adus câteva negi Superchistotelo pe mâna dreaptă. Ei au fost foarte mari și foarte vizibil. Pentru eliminarea negilor am în fiecare zi, timp de 2 ori Superchistotelo aplicata negilor. După 2 săptămâni, mâinile mele au fost perfect curate. Vă recomandăm tuturor. "

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit