ZdorovGuru.com

Rostopască

compoziţia chimică

proprietăţi utile

indicaţii

Contraindicații

Acasă căi de atac de rostopască

Prețurile în farmaciile online:

Video: Rostopasca ucide celulele canceroase!

de la 30 ruble.

wartwortRostopasca - plante perene face parte din genul de oligotipnomu dicotiledonată, papaveracee. Pentru scopuri terapeutice, utilizarea rostopască, antiseptic, antispastic, coleretic, diuretic, vindecarea rănilor, analgezice și efect laxativ.

compoziţia chimică

Planta este otrăvitoare, conține mai mult de 20 de alcaloizi, inclusiv cheleritrină, protopină, Homochelidonine, sanguinarină, chelidonină. Rostopasca conține, de asemenea, un ulei esențial, acid ascorbic, gust amar, caroten, saponine, substanțe rășinoase, acizi organici și flavonoide (helidonovuyu, malic, citric și succinic).

proprietăţi utile

Proprietăți utile rostopască datorită proprietăților substanțelor active, în special alcaloizi din:

Video: îndepărtarea rostopască și petelor de veruci la domiciliu

  • Homochelidonine: svoystvom- antispasmodic în structura lor chimică similară cu papaverină;
  • Chelidonină: are un efect calmant asupra sistemului nervos central, incetineste pulsul, indeparteaza spasm muscular, scade oarecum doze tensiunii arteriale crescute poate provoca deprimarea centrului respirator, până la paralicha- proprietăți farmacologice similare morfinei;
  • Tamohelidonin: un anestezic local puternic și otravă convulsivant;
  • Sanguinarină: excită sistemul nervos după o scurtă ugneteniya- crește secreția de salivă și peristaltiku- atunci când este aplicat local - provoacă iritații ale mucoasei urmat anesteziei;
  • Protopină: reduce reactivitatea sistemului nervos autonom, crește tonusul musculaturii netede a uterului.

Rostopasca în medicina științifică recomandată gută, icter, și, de asemenea, ca diuretic, anestezic și ulcer laxativ, boli de piele, răni, în special atunci când tuberculoză piele, precum și detalii cu privire la negi.

Video: rostopască proprietăți utile și contraindicații

Ca rezultat al studiilor clinice au stabilit eficacitatea polipozei colon terapie rostopasca. Există beneficii pentru monosau terapie combinată de dureri articulare reumatice, eczemă, psoriazis, astm bronșic, precum si boli parodontale, cancer al porțiunii roșii a tuburilor, copii laringian papilomatoza.În cele mai vechi timpuri folosite pentru a trata rostopască trahom si cataracta.

Extern un decoct din planta este folosită în medicina populară sub formă de băi, spălare și loțiuni în tratamentul plăgilor purulente, scrofula, ulcere, lupus, scabie, tuberculoza a pielii. Pentru durata rănilor non-vindecare si ulcere se pot aplica pudra de frunze uscate sau frunze proaspete tocate.

suc lăptos de rostopasca este utilizat pentru negii, bătăturile și pistrui. Este posibil să se pregătească pentru viitor și să fie folosit ca antiseptic.

In medicina populara planta este utilizat în tratamentul și prevenirea cancerului. Pe baza unui amestec de alcaloizi conținute în medicamentele citotoxice rostopască sunt dezvoltate pentru tratamentul bolilor maligne.

indicaţii

Preparate rostopască utilizate ca coleretic, antiseptic, antispastic, diuretic și agent în tratamentul următoarelor boli / condiții cicatrizant:

  • cistita vezică urinară și alte boli;
  • Psoriazis, acnee, răni, răni, negi, scabie, lupus, scrofuloză, tuberculoza a pielii;
  • Polipoza de colon;
  • gută;
  • dureri articulare reumatice.

Contraindicații

Utilizați produse de rostopască este contraindicată în prezența hipersensibilitate la substanța activă a plantei.

Acasă căi de atac de rostopască

Rețineți că medicamentele rostopască sunt toxice și să le ia pe cale orală sau administrat sub formă de clisme poate fi doar într-un cadru clinic sub supravegherea unui medic.

In tratamentul lupusului, forme primare de lupus eritematos și alte boli de piele rostopască luate oral sub formă de bulion rece sau infuzie (1 lingura materii prime 500 ml de apă clocotită, trage peste 1 ore) de 3 ori pe zi 1/2 sticlă.

Ca un analgezic pentru boli ale tractului biliar și ficat, stomac și intestin guturai pot lua rostopască chil sub forma de perfuzie (5,3 g per 200 ml apă brută) de 3 ori pe zi, timp de 1 lingura.

In tratamentul lupusului eritematos cutanat și tuberculoza aplica unguent extern (suc 10 g rostopască, petrolatum, acid carbolic lanolină și 10 picături): multiplicitatea aplicare este determinată de citirile.

In tratamentul polipilor de colon utilizat clisma cu extract rostopască cald (30-60 g planta la 1000 ml de apă fiartă pentru 2 ore- perfuzie ar trebui să aibă ca rezultat o culoare aurie) se aplica prin 3 ore după clismă. Durata tratamentului - 6-8 sesiuni.

Când acnee se aplică în mod eficient o baie cu rostopasca (tocat muguri se toarnă vodca si insista timp de 30 de zile într-un loc întunecos): 1-2 cani in perfuzii de baie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit