ZdorovGuru.com

Tratamentul tiroidian noduri rostopască

Lechenie uzlov schitovidki chistotelomDin cauza mediului rău, radiații de mare fond, deficit de iod în organism, o dieta echilibrata nu este suficient, cea mai mare din populația lumii suferă de boli tiroidiene. Singurul lucru care poate calma persoana cu diagnosticul - perturbarea sistemului endocrin este faptul că acest tip de boala este deja bine studiat, și metodele de eliminare a acestora de boli cunoscute, testate și eficiente. Mai mult decât atât, este ca un tratament tradițional cu medicamente și intervenții chirurgicale, precum și un medicament popular. Pe „trucuri“ și tehnici de tratament național, vom vorbi în acest articol.

Indicații pentru tratament

Diagnose o tulburare de tiroida, puteți exclusiv într-un medic endocrinolog cabinet medical. să stabilească în mod independent, un diagnostic și chiar mai mult - să se angajeze în orice auto-tratament este strict interzisă. În cazul în care dvs. „auto-diagnostic“ este falsă, atunci se va agrava doar sănătatea tratamentul irațional și greșit.

Astfel, la tratamentul național trebuie să se recurgă în astfel de cazuri:

 • Ați pus diagnosticul final - boli tiroidiene;
 • Ai trecut un test de sange pentru hormoni tiroidieni, a avut loc cu ultrasunete si alte metode de diagnostic pentru a confirma diagnosticul;
 • Ați atribuit cursul principal al tratamentului;
 • Ca un tratament suplimentar, puteți utiliza medicamente tradiționale sau droguri inițial vindeca boala sau de a supus unei interventii chirurgicale, si ca un efect de ancorare de a recurge la medicina tradițională.

Atunci când este sigur de a avea încredere în metodele de medicina tradițională în tratamentul tiroidei? Doar în cazul în care medicul endocrinolog prescrie un tratament fara interventie chirurgicala si numai medicamente.

Care sunt metodele de medicina tradițională pot fi utilizate în tratamentul tiroidei?

Prima și cea mai comună metodă - fitoterapie (statii de epurare) - terapie argilă, miere și alte produse apicole, terapia cu iod și dietă terapeutică. Mai jos, ne uităm la unul dintre cele mai comune și tratament eficient al bolilor tiroidiene - aplicarea de rostopasca.

Video: îndepărtarea glandei tiroide

Rostopasca poate fi aplicat ca un agent extern, adică, acestea sunt lubrifiate de glanda tiroidă, sau de a lua-o în interiorul ca tincturi medicale. De asemenea, puteți face comprese cu rostopasca si aplicate glandei tiroide pacientului.

Ce face rostopască? Normalizeaza glanda tiroidă și stimulează resorbția procesează nodurile în glanda tiroidă, este prevenirea și tratamentul chisturi tiroidiene. Rostopască Se recomandă utilizarea ca terapie adjuvanta la pacientii cu tiroidită autoimună.

O metodă de preparare tinctura de rostopascaPentru a prepara infuzia de rostopască, trebuie să luați un borcan de sticlă de 1 litru, se umple complet cu rostopască porublechennym proaspete (folosesc frunze și tulpini), se toarna vodca fara impuritati si se amesteca. borcan într-un rostopască cedeze loc răcoros întuneric timp de 2 săptămâni și periodic (la fiecare 3 zile) pentru a se amestecă conținutul în oală.

Video: Tratamentul noduli tiroidieni

Atenție!

Rostopasca este considerată planta foarte otrăvitoare, Cu toate acestea, cu utilizarea sa ca medicament ar trebui să fie extrem de precise. De preferință, înainte de utilizare ca tinctura de rostopasca, comprima sau pentru ingestie, consultați un medic.

Ia tinctura de alcool care rezultă din rostopasca au nevoie de 15 picături în fiecare zi, timp de o lună. Este recomandabil să-l facă în dimineața, pe stomacul gol, înainte de prima masă, se spală în jos cu apă. Deoarece rostopască tinctura preparată cu vodca, apoi, în acest caz, este recomandat să renunțe la conducere auto și să nu recurgă la locul de muncă, care necesită o concentrare mai mare pe acest subiect. Ca rezultat - după o lună va începe să se simtă mult mai bine, nu va fi deranjat de durere la nivelul glandei tiroide, si mici noduli tiroidieni se va dizolva treptat.

Infuzia de rostopască în ser

Pentru cei care nu sunt potrivite tinctura de rostopasca opțiune cu vodca, puteți utiliza infuzia de pe ser. Rețetă: ia aproximativ 1 kilogram de rostopască și fin-l taie. Ca urmare, ar trebui să aibă aproximativ 1 ceasca de rostopasca. Wrap această masă în cheesecloth și plasat într-un pahar de borcan de 3 litri, umplut complet cu ser. Perfuzați infuzia de medicament la peste o lună (25-30 de zile). După - bea 100 ml de 3 ori pe zi. Cursul de tratament dureaza aproximativ 10-14 zile. tratamente repetate pot fi numai 3 luni mai târziu, nu mai devreme.

rostopască tratament suc

Durere la nivelul glandei tiroide poate fi îndepărtată prin suc regulat instalație de ungere shchitovidki diluat cu apă. Recomandat pentru suc pur concentrat de rostopască, deoarece acest lucru va declanșa apariția de arsuri și iritații. Se aplica suc de rostopasca pe piele poate fi sub forma unei comprese care are loc la 15 minute și apoi se spală cu apă caldă. Dacă faci aceste pachete în mod regulat, starea generală de sănătate se îmbunătățește considerabil.

Contraindicații

Nu puteți aplica rostopasca (atât intern, cât și ca o compresă) cei care:

 • Predispus accese epilepsii-
 • Are o boala a nervos central sistematic rezultate
 • atunci când stenokardii-
 • În astme- bronșic
 • În timpul sarcinii și alăptării grudyu-
 • Copiii de până la 16 ani-
 • Dacă sunteți hipersensibil rostopasca.

În cazul în care sănătatea dumneavoastră sa deteriorat brusc după aplicarea rostopasca pentru a trata boli tiroidiene, atunci este obligat să informeze medicul endocrinolog-.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit