ZdorovGuru.com

Implanturi dentare Metode

Metodyi implantatsii ZubovDespre implanturi dentare știu aproape toți cei care vizitează în mod regulat biroul dentist sau are probleme cu dinții lor. Dar, de regulă, pe această cunoaștere comună se termină. Prin urmare, în acest articol vom învăța câteva moduri de a instala exista implanturi dentare, cum să le instaleze, ce indicații există pentru a efectua această procedură. Mai jos sunt cele mai frecvente întrebări și răspunsurile lor de către profesioniști dentare.

Care este cea mai simplă formă de implanturi dentare?

Cel mai simplu tip de implanturi dentare - l endoosoase implantare. Acesta este distribuit în întreaga lume. Avantajul principal al implantului endoosoase ca implant nou dinte este stabilit prin injectare directă în țesutul osos. Ca urmare a acestor acțiuni un corp străin (implant) este ia foarte repede rădăcină, iar mai târziu îndeplinește absolut toate caracteristicile, și trebuie să respecte cu dinții noștri.

În cazul în care osul pacientului „nu permite“ tesatura pentru a intra în implantul, atunci partea din față a procedurii de implantare endoosoase este realizată masa osoasă construi.

Pentru acest tip de implant utilizat:

  • implanturi dentare conici;
  • laminar;
  • Combinat.

Instalarea unui anumit tip de implant depinde de starea cavității orale umane, precum și de situația clinică în general.

Ce este implanturile bazale?

În cazul în care pacientul are suficient de propriile sale osoase pentru implanturi dentare, și în acest caz, există o întrebare cu privire la necesitatea protezarii mai multor dinți consecutivi, atunci procedura se efectuează - implanturi bazale.

În acest scop, medicii folosesc un implanturi bazale speciale. Ele nu sunt inserate în țesutul osos, cum ar fi în cazul descris mai sus, și un straturi laterale profunde ale osului.

Video: implanturi dentare. Ce este Implanturile dentare Mini? Metoda de implantare nouă. spun experții

Dacă doriți să instalați implanturi dentare în mod permanent și în mod fiabil (uita despre existența lor timp de mai multe decenii), apoi implantarea bazală nu vă convine.

Ar trebui să știi!

Video: Scoaterea implantului vechi și instalarea altele noi. Implantarea. periimplantit

Stomatologi dau pe garantie implant bazală de 12 luni! Acest lucru înseamnă că, la sfârșitul acestei perioade, implanturile pot începe să fie respinsă.

Aplicarea implant bazal este posibilă numai ca o soluție temporară pentru problema absența completă sau parțială a dinților la pacient.

Endodontie, tipul de implant endoosalnyAceastă metodă de implanturi dentare sunt printre cele mai învechite și puțin utilizate astăzi. Singurul avantaj al acestui tip de implant, care este reținut radacina dintelui.

Anterior, în urmă cu câțiva ani, metoda endodonto endoosalny de implantare a fost folosit pentru a conserva radacina dintelui, pentru a întări dinții wobbly, precum și acele stări patologice, cum ar fi fractura dintelui, deteriorarea osului, perie dintii sau gingiile, boala - parodontita.

Odată cu introducerea guma implant nu este tăiat, iar PIN-ul este introdus direct în țesutul osos.

Video: Stomatologie "farmec". Metoda de implantare dentară fără lambou.

opinia expertului

Desigur, ceea ce a fost anterior stomatologi au încercat în orice mod de a salva un dinte radacina (chiar dacă acesta a fost distrus) - acest lucru este foarte lăudabil. Dar, cum despre faptul că, în 99% din cazuri, porțiunea stocată a dintelui poate fi o adevărată sursă de inflamație.

De aceea, stomatologia modernă respinge categoric acest mod de implantare. Singura opțiune - alege pentru a elimina dintele, și apoi - introducerea de endoosoase tip de implant.

Alte tipuri de implantare

  • implantare intramucozală se referă la proteza amovibilă. Este prescris pentru daunele vizibile cer, iar în cazul în care majoritatea proceselor alveolare atrofiate în maxilar. Adică, așa-numitele mini-implanturi.
  • Implantarea Perosseous - o metodă care stomatologia modernă a trecut mult timp în istorie, dar toate la fel, este încă folosit (unele stomatologi).

In acest caz, implanturile sunt utilizate sub formă de capse cu pini. Doi pini sunt montate pe bărbia pacientului.

  • implantare cu laser - metoda de implantare modernă, în care întregul proces de implantare este condus de un laser în loc de un bisturiu. Cu această manipulare pacientul cu greu simte durerea de sânge nu este nici o selecție, și în afară - laser are un efect antibacterian. Firește, fără cusături în cavitatea bucală nu este marcată după această procedură.

Nu cred publicitate!

În anumite surse de publicitate este posibil să fi auzit despre această metodă de implantare ca „implantare rapidă.“ Se presupune că pentru o vizită (de obicei, foarte scurt) pacientul promite sa instaleze rapid, eficient, sigur și eficient implanturi.

Nu cred! implanturi dentare rapide - este doar o modalitate de a atrage clienții negânditoare și nestiutori. Nu există nici o implantare expresă în principiu. Înainte de a efectua acest proces extrem de serios și responsabil, trebuie să examineze gura pacientului, pentru a asigura un volum suficient de țesut osos, precum și - pentru a determina exact în cazul în care implantul este să fie instalat.

Este posibil să se efectueze o intervenție chirurgicală de implantare fără?

Ai auzit, probabil, toate aceeași formă de publicitate care se presupune implantarea poate fi realizată fără o intervenție chirurgicală. Este adevărat? Nu, desigur. Încă o dată vă confruntați cu cascadorie de publicitate obișnuită, care este proiectat pentru a atrage pacienți.

Nu se poate insera implantul in gaura de os, fără tăierea gingiilor, în același timp.

Pentru a efectua de înaltă calitate și implantarea eficientă a dinților, este necesar, în primul rând, pentru a alege clinica că această problemă să fie abordată cu o mare responsabilitate. Înainte de implantare, trebuie să: treci inspecția cavității orale, treci teste, pentru a face matrite pentru producerea protezei, iar mai târziu - să utilizeze cadrul protezei viitoare, dentare trece implantare și re-pass acest sfat de la medic la puterea și eficiența protezelor dentare fixe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit