ZdorovGuru.com

Implanturile dentare: fapte cheie

Video: 7 secrete ale gurii, care nu cunosc faptele despre corpul //

implanturi dentareAbordarea principală a clinicilor stomatologice moderne - de a face totul pentru a păstra valoarea maximă posibilă a țesuturilor naturale ale pacientului.

Ce este un implant? Implantarea - o variație a protezei. Cu toate acestea, în contrast cu implementarea unui implant de specialitate nu afectează dinții adiacenți, acestea rămân în forma lor originală.

Care este procedura? Clinica stomatologică ofera manipulari, care constă în introducerea în țesutul osos al cavității orale a unui registru compact, realizat din metal durabil - titan. Acest pin imita rădăcinile dinților naturali. Ulterior, peste „rădăcini de metal“ Specialistul poartă o proteză-coroană. Avantajul principal al implantului dentar - aspectul absolut natural.

Cât timp? Deoarece rădăcina unui implant de metal „rezolvă“, nu pentru o zi, întreaga procedură durează de obicei aproximativ 8 săptămâni. Dar asteptarea va achita cu generozitate: implantul dentar vzhivetsya în siguranță, în guma de mestecat și este ferm acolo „stai“.

Ca o alternativă la implantologiei „clasic“, unele clinici ofera „instantanee“ implantare. Aceasta înseamnă că întreaga procedură are loc într-o singură vizită la un specialist: un specialist într-o singură ședință elimină dintele și apoi asamblează implantul de a plasa o coroană temporară, și continuând apoi printr-un maxim de 4 zile.Cine poate face „instantanee“ implantare? In general, astfel de proceduri sunt prezentate pentru partea din față (single înrădăcinați) dinți este extrem de rar pentru dvuhkornevyh. Acest tip de operațiune - o modalitate foarte bună de a restabili un dinte afectat de leziuni. Dar, cu o rezervă importantă - ar trebui să nu fie afectată de țesutul osos din jurul dintelui rănit. Cu toate acestea, un alt motiv pentru implantarea „instantanee“ - o degradare semnificativă dinte. În acest caz, clauza desemnată anterior „funcționează“ în acest caz.

Video: Andrei Zubov. Lucruri interesante, pe care mulți nu știu!

Cum să se pregătească? Pentru a porni expertul petrece complex de curățare a cavității bucale. Gradul de supraviețuire a grefei este crescut în mod semnificativ în timpul curățării dinților profesional. De asemenea, este necesar, pentru a scăpa de surse de inflamație - astfel de „boala“ a dintilor ca parodontita, parodontita, leziuni carioase, calcul dentare. Aceste boli pot provoca inflamații, ceea ce va duce la excludere suplimentară. Uneori, pentru un control complet al pacientului și să se asigure că procedura va avea loc pentru a asigura bun specialist se poate referi la analiza generală a schimbării de sânge.

Cine altcineva nu poate implanta un implant dinte? Procedura este contraindicat pentru persoanele care suferă de diabet de tip 2, cei care sunt in curs de chimioterapie, persoanele cu sănătate precară și cei care sunt boli de măduvă osoasă.

Video: 300 dinți RTU- într-un caz în care se naște un copil "NU SO"!

Cât de mult? Costul implanturi dentare este dictată de cantitatea necesară protezelor, coroane de brand și dimensiunea producătorului, precum și necesitatea de a pre-tratament.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit