ZdorovGuru.com

Mituri si adevar despre chirurgia marirea sanilor

Video: Mituri medicale de Andrey Yakobchuk. Întregul adevăr despre implanturile cu silicon.

Mifyi i pravda o plastike grudiAstăzi, chirurgie plastica este un lider printre toate tratamentele de înfrumusețare, corectarea aspectului și de auto-ingrijire. Prea multe femei cred despre cum să se schimbe ceva în aspectul lor și destul de ciudat - cel mai doresc marimea si forma sanului. Dar, din nou, femeile nu îndrăznesc chiar și o face pe tot parcursul vieții această operațiune, pur și simplu pentru că ei au auzit despre o mulțime de mituri despre mamoplastia. Mai mult decât atât, nici una dintre aceste mituri nu se va demasca. clinici de chirurgie plastica ofera serviciile lor, dar nu explica pacientii lor, care este adevărat și ce nu este. Aici sunt cele mai populare mituri despre mamoplastia.

O interdicție asupra alăptării

pentru cele mai multe femei ezita sa piesa implanturi, deoarece ei cred că cu implanturi mamare, acestea nu vor fi în măsură să alăpteze. Trebuie să realizezi că implanturile nu influențează asupra procesului de alăptare. Implanturile actuale montate sub mușchi, prin care ei în nici un fel să intre în contact cu pieptul. Prin urmare, implanturile mamare, atunci când este posibil și chiar necesară, și este sigur pentru copil și pentru mamă. Și nici un rău implanturi nu poartă.

Creme de stretching piept

Unele femei preferă să folosească o mulțime de diferite creme și produse pentru produsele de îngrijire a pielii de sân în speranța că piept strânge. Dar nu este așa! Nici unul dintre crema nu este capabil de a strânge pielea de san si da-l la fosta forma, de exemplu, după nașterea copilului.

Mai mult decât atât, încă nu a venit cu o crema care a tras piept, care sunt deja implanturi.

Cicatrizarea după o intervenție chirurgicală

După cum sa menționat deja mai sus, chirurgie plastica san este realizată de cea mai recentă tehnologie modernă. Prin urmare, după operație, veți vedea doar o sutura atraumatice special care leaga pielea la locul unui implant. Din cauza a ceea ce cicatrice pe piept nu este vizibil.

Video: Mărirea sânilor - chirurgie plastica sânilor

Pentru referință!

Cand augmentare de san incizii chirurgicale sunt efectuate doar in 3 locuri - sub piept, în axilă, precum și prin areola. Fiecare metodă, desigur, are unele avantaje și unele dezavantaje, și, și forma de san vor fi diferite în funcție de locul în care implantul este instalat.

contractura capsulara

Capsulara contractura - o complicatie care poate aparea dupa o interventie chirurgicala pentru marirea sanilor. În acest caz, pacientul din jurul implantului, și mai precis, pe diametrul său, începe să se formeze un înveliș fibros. Dar, înainte de acest mit a fost într-adevăr o realitate, la fel de buna sub formă de implanturi au fost folosite pentru materiale plastice de san. În jurul lor au format rapid teaca fibroasă, datorită faptului că implanturile sunt în mod constant în mișcare. Astăzi, în Mamoplastia folosind implant cu textură specială care previne riscul contracturii capsulare.În atenția pacienților!

Pentru operarea de chirurgie marirea sanilor este de succes, este necesar, în primul rând, pentru a alege să nu implanta și dimensiunea de san, si o clinica, cu recenzii bune și experți competente. Este în acest factor ascuns de rata de succes de 90%.

Sânilor chirurgie plastica imediat dupa nastere

Dacă vă aflați în clinica de chirurgie marirea sanilor sustin ca operatia se poate face imediat după ce ați născut, apoi, în orice caz, nu au încredere în astfel de profesioniști necalificați. Breast augmentare chirurgie se poate face numai după 6 luni după ce ați terminat de alăptare. Și poate dura ani și 1,5 și 2, și chiar mai mult. În orice caz, este imposibil să se efectueze o astfel de operațiune, dacă alăptează și care au născut de curând.

Toate Clinica identice, du-te la orice

Aici este, principala greseala a pacientilor frustrat! În medicină, după cum puteți întâlni oriunde non-profesioniști în domeniul lor, care nu îmbunătățesc abilitățile lor și nivelul lor de educație.

Video: plastic Naffy Jurnal # 3 | După o intervenție chirurgicală | # sdelalagrud

Când ar trebui alegerea clinica pentru mamoplastia in fata ta, nu fi ghidat criteriului - „du-te acolo, în cazul în care este mai ieftin“, iar autoritatea clinica, recenzii ale clientilor, alfabetizare, aptitudini și nivelul de specialiști în educație.

chirurgie plastica sânilor - este foarte periculos

Multe femei, după citirea informațiilor de pe Internet, într-un fel convins că mamara - aceasta este o operațiune foarte periculoasă, după care poți muri chiar. Din păcate, în urmă cu aproximativ 30 de ani, când mamoplastia abia acum încep să se dezvolte, într-adevăr femeile se confruntă cu o serie de complicații după o intervenție chirurgicală. Dar acum nivelul medicinii moderne face posibilă introducerea unor implanturi de înaltă calitate și să efectueze această procedură pe cele mai recente echipamente high-tech.

Durere în timpul reabilitării

Aici acest fapt nu este un mit, dar adevărul. Absolut durerea apare după orice operație efectuată asupra corpului uman și organele interne, care este factor destul de natural. Prin urmare, nu este necesar să sperăm că după ce cucui piept, te trezești fără senzația neplăcută de durere. Dar o veste bună este că durerea este deranjează pacientul numai 2 zile si dupa ce trece. perioada de reabilitare durează aproximativ o săptămână și apoi toată luna următoare pacientul va fi sfatuit sa poarte haine speciale, activități non-fizice și exerciții. De asemenea, în reabilitarea post-Mamoplastia interzis de la baie, sauna, piscina, solar și de odihnă pe mare.

Operația se efectuează numai în timpul iernii

Acest lucru nu este adevărat, deoarece funcționarea corecției de sân poate fi efectuată în orice moment al anului, orice lună și orice zi. Vremea și alți factori externi asupra mamoplastia nu este afectată. Prin urmare, dacă vă decideți să faceți mamoplastie, este necesar să se aleagă să nu timpul anului, și o clinică bună și un specialist de calitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit