ZdorovGuru.com

Este posibil să semințe în timpul alăptării?

semechki_korml_gruduO mamă care alăptează ar trebui să monitorizeze cu atenție dieta lor, ar trebui să fie utilă, completă, și cel mai important, nu ar trebui să fie produse nocive. De multe ori mama mea ar dori să răstoarne semințe, indiferent dacă se poate face în timpul alăptării?

Proprietăți utile de semințe de floarea soarelui pentru mamele care alăptează

Ca parte a acestui produs conține minerale, vitamine, chiar dacă este necesar să se acorde o atenție la modul în care acestea afectează mama copilului. Semințele de floarea-soarelui contin vitamina D, acesta conține la fel de mult ca și în ficat de cod, este necesar pentru creșterea părului, oase și unghii.

Semințele conțin aminoacizi, proteine ​​vegetale, vitamine naturale utile A, E, C, D. semințele sunt apreciate pentru faptul că acestea conțin mangan, iod, fier, seleniu, sodiu, fluor, cobalt, uleiuri naturale.

Structura include un număr mare de acizi grași prin semințe de posibila lor pentru normalizarea metabolismului. Acesta este unul dintre cele mai bune mijloace de prevenire a bolilor miocardice, folosindu-l poate preveni dezvoltarea aterosclerozei. Semințele de floarea soarelui sunt bogate în potasiu, conține mai mult de o banana.

Amintiți-vă că utilizarea semințelor de floarea-soarelui poate fi îmbunătățit în lactație și crește conținutul de grăsime din lapte. Seminte de floarea soarelui - aceasta este una dintre cele mai bune anti-depresive, ei calma sistemul nervos central, o sarcină pozitivă, ceea ce este important după livrare. Femeia în această perioadă, se confruntă cu stres sever, unele lupta isterica, abandoneze copilul. Prin urmare, este important să se recupereze nu numai la nivel fizic, ci și pe psihologic. Mananca acele alimente care au un efect benefic asupra sistemului nervos. Deci, te vei simti bine, nu numai tu, ci și copilul. calm alăptarea principal.

Cele de mai sus sugerează că o cantitate mică de semințe de floarea-soarelui util pentru a utiliza, dar ar trebui să fie considerată ca un copil poartă acest produs.

Deteriorarea semințelor în timpul alăptării

Rețineți că nu fiecare copil să accepte pe deplin acest produs alimentar. acestea provoacă adesea o reacție alergică severă, se poate umfla stomacul, și apoi îngrijorat de colică puternică.

Video: Alaptarea: alimente dietetice în timpul alăptării

Cand mananci seminte, urmăriți modul în care copilul a răspuns că nu există manifestări cutanate. De multe ori copilul după ce produsul greșit poate fi agitat din cauza faptului că el este preocupat de burtă. Poate că tu și copilul dumneavoastră se va apropia de semințe de dovleac.

Dacă abuz de semințe, poate să apară constipație, din cauza acestui copil are o reacție alergică. Asigurați-vă că atunci când se utilizează semințe în timpul alăptării este nevoie pentru a le curăța, pentru a proteja împotriva bacteriilor.

Nu mânca semințe de floarea-soarelui sărate, acestea sunt dăunătoare pentru femei și copii. Dacă-l abuz, el poate fi sărat lapte, copilul refuză sânul.

Beneficiile de semințe de dovleac

Produsul conține multe oligoelemente utile:

1. zinc, prin care pancreasul va produce insulina, este responsabil pentru reluarea celulelor sistemului imunitar.2. Semintele de dovleac sunt compuse dintr-un număr mare de cucurbitin, care ajută să scape de viermi, este în contrast cu droguri nu duce la intoxicație, nu irita mucoasa intestinală.

Aceste substanțe sunt incluse în crusta verde, atunci când curățați semințele, este imposibil de a scăpa de această piele. Cand mananci semințele crude, vă satura organismul cu elemente utile. Pentru a evita deteriorarea dintilor, curățați semințele de mână.

Mamele care alăptează trebuie să fie conștienți de faptul că semințele sunt alimente bogate in calorii, trebuie să știi când să se oprească, nu poți abuza de produs, aceasta poate duce la excesul de greutate. A doua zi, se recomandă să nu consume mai mult de 100 de grame de semințe de floarea-soarelui pe zi.

Cu semințele de dovleac în perioada de lactație se poate satura organismul, asa ca cel mai bine pentru a le utiliza este, ele vor fi utile pentru copil.

Semințele de dovleac conține o mulțime de acizi grași, care sunt responsabile pentru producerea de colagen. În timpul alăptării această substanță joacă un rol important, pielea elastică cu el, o femeie poate scăpa de riduri și de protecție împotriva procesului de îmbătrânire.

Semințe de dovleac reduce colesterolul, a îmbunătăți starea ficatului, vaselor de sânge, inimi. Datorită numărului mare de oligoelemente, vitamine, puteți restabili rapid corpul după o femeie în travaliu. Prajiti semințele nu pot, ei vor pierde toate proprietatile nutritive.

Consumul de semințe de mamă care alăptează

S-au dovedit, în cazul în care o persoană care mănâncă într-o zi, 100 de grame de semințe, el devine minerale si vitamine necesare. Deci, vă puteți proteja de boli de inima, pentru a îmbunătăți starea mușchilor, vindeca rani, rabotku normaliza stomac, intestine, a scăpa de tromboflebita, consolidarea dintilor, dar este cel mai bine să bea purificat, astfel încât să nu deteriora emailul.

Semințe prăjite alăptarea

Mamele care alăptează nu se recomandă utilizarea acestui produs într-un număr mare de agenți cancerigeni. seminte de floarea soarelui prăjită la o mamă care alăptează sunt dăunătoare.

După achiziționarea de semințe, trebuie să spălați-le bine, macerat pentru un timp în apă, acestea pot conține nitrați, prin care îmbunătățesc creșterea, ucide dăunătorii. În cazul în care aceste substanțe vor în organism la femeile care alăptează, otrava nu numai ei, ci și copilul.

Prăjită alăptarea este contraindicată pentru a utiliza, pot fi probleme cu sistemul digestiv, stomac, intestine, ficat, sistem de fiere, toate acestea vor afecta sănătatea femeii.

Astfel, semințele sunt bogate în vitamine, acestea sunt recomandate pentru a utiliza după muncă, acestea sunt utile pentru corpul copilului, care se dezvoltă și crește. produs Evaluate pentru vitamina D, într-un număr suficient de ele. De asemenea, de o importanță considerabilă este vitamina A, calmează pielea și îmbunătățește starea de unghii, păr, ca în postpartum femei suferă din cauza întreruperilor hormonale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit