ZdorovGuru.com

Periajul dintilor este acum mai ușor și mai rapid!

Video: pentru a curăța calculatorul de fișierele inutile

Agitat, oamenii de știință au venit cu o nouă periuță de dinți, care spalatul pe dinti în loc de tine. Pentru a elimina reziduurile alimentare, placa si rele respirație, trebuie doar să introduceți peria în gură și mesteca pe ea ce unele 5-10 secunde. Nu că sună fantastic? Cu toate acestea, acest lucru este adevărat.

Video: Familie Brovchenko. Cât de ușor de curățat pește Lin.

Această invenție se numește Blizzident - perie imprimate 3D. Este produs în mod individual pentru fiecare pacient trebuie să ia în considerare caracteristicile structurale ale arcadelor dentare, structura gingie, adâncimea vestibulului cavității bucale și așa mai departe. Aceasta este, în 3D peria prevăzută inițial diferite efecte secundare ale pastei de dinți de curățare săraci Corny leziuni noastre gingiilor la dinti, urmată de sângerare.Deoarece fabricarea unei astfel de miracol perie? Tehnologia evoluează odată cu vremurile, iar în ultimii ani ia avânt utilizarea 3D imprimante. Cu ajutorul lui, dă naștere la astfel de dispozitive de curățare. Materialul utilizat ecologic, fără aditivi toxici, coloranți și alte Muck.

Video: Capodopere Cooking. EDIȚIA

Singurul negativ - prețul unei astfel de periuță de dinți semnificativ mai mare, și nu toată lumea își poate permite un astfel de dispozitiv. Costul minim - $ 300 de Dar pentru distracție, de înaltă calitate, igiena orală este necesar să se plătească. În scopul de a obține perie individuale râvnit, ai nevoie doar pentru a vizita orice clinica dentara moderna. chirurg ortoped va elimina mulaje anatomice ale fălcilor și le trimite la un laborator dentar special. Acolo, cu ajutorul celor mai recente tehnologii de calculator, pe eșantioane de mulaje pentru a crea o imagine virtuală a periei viitoare. 3D-imagine este imprimat pe o specială de 3D imprimante, și ca rezultat - un sistem complet, personal făcut pentru tine periuta de dinti individuale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit