ZdorovGuru.com

Tratamentul de remedii populare bolii parodontale: cele mai eficiente metode

alveolize

alveolize

Boala parodontală, spre deosebire de periodontita - inflamație sistemică relativ rare parodonțiului, țesuturilor parodontale înconjurătoare și care deține dintele în alveolă, dinte bine in care radacina dintelui. Singura decizie corectă pentru a elimina problemele dentare - o trimitere la specialiști cu înaltă calificare.

la o recepție la dentistla o recepție la dentist

Cu toate acestea, în cazul în care nu se poate vizita un dentist din diverse motive posibile Tratamentul de remedii populare parodontite. Cele mai eficiente dintre acestea pentru un timp andocat de durere și să aducă alinare omului, dar nu a rezolvat problema.

Cauzele patologiei dentare

Tot mai mulți oameni de știință din întreaga lume sunt înclinați să creadă că parodontală cauza boala este insuficienta circulatorie la nivelul gingiilor și, în consecință, din cauza tulburărilor circulatorii, există o atrofie a slăbirii în continuare a alveolelor și pierderea dinților. Semnele caracteristice ale bolii parodontale pot include:

 • senzație de mâncărime și / sau de arsură în dosnah-
 • gumele devin palid okras-
 • retragere sau dinte afloriment gâtului fără gnoya- formarea
 • dintii devin redkimi-
 • pierderea smalțului cariat tipu-
 • formarea plăcii dentare sau a tartrului de culoare galben-brun.

Toate acestea sunt semne clare ale bolii parodontale într-un stadiu incipient al stării patologice sunt în umbră, dar în viitor, devin pronunțate și să devină nu numai o problemă medicală, ci și estetic.

Boala parodontală: remedii populare Tratamentul inflamației parodontale

Calitatea este tratamentul bolii parodontale remedii populare, dintre care cele mai eficiente sunt:

 • produse pchelovodstva-
 • sbory- pe bază de plante medicinale
 • cameră rasteniya- dozare
 • Uleiuri esențiale de origine vegetală.


Luați în considerare mai detaliat potențial structura țesutului opțiuni terapeutice dinte radacina de mediu folosind remedii populare:

 1. Cură de flori de tei bulion si coaja de stejar. Aceste două componente medicamente, au acțiune antiinflamatoare și antiseptice excelente. Raportul proporțional necesară de ingrediente se iau 2: 1 (scoarță / var). O linguriță de materie primă uscată este preparată cu apă clocotită. După perfuzie, timp de 1,5 ore decoctul preparat. Există clatirea gurii va fi de cel puțin 3-5 ori pe zi.flori de teiflori de tei
 2. ulei de arbore de ceai - un excelent antiseptic. 200 ml de apă se iau 5-6 picături de ulei. Pentru a clăti o astfel de compoziție este recomandată în dimineața și seara.
 3. Usturoi. Mărunțită se amestecă 2-3 catei de usturoi în 150 ml de apă, după o perfuzie de jumătate de oră poate fi o clătire gura. Este de dorit ca decoctul a fost menținută cât mai mult în gură atunci când clătire.catei de usturoicatei de usturoi

remedii populare de tratament a bolilor parodontale - cele mai eficiente rețete al căror ingredient principal este miere naturală de albine și produsele sale:fagure de miere cu mierefagure de miere cu miere

Video: Tratamentul de remedii populare parodontite

 1. Propolis sau propolisul va dezinfectant, actiune antibacteriene, anti-inflamatorii și anti-toxic în cavitatea bucală. 20 de picături de soluție apoasă de alcool (15%) soluție pentru legături de albine 200ml apă fiartă va afecta în mod favorabil gingiile inflamate, eliminând o mâncărime și ușurare a adus.
 2. Aer și propolis. 2 lingurite tocat calamus rădăcină, 1 linguriță clei tinctura de albine (propolis) într-un pahar de apă, va promova vindecarea bolii parodontale după un tratament dentar adecvat. Se clătește gura astfel încât compoziția de vindecare, se recomanda zilnic timp de 3-5 minute, cel puțin de 2-3 ori pe zi.
 3. Un alt tratament eficient al remedii populare parodontită - este utilizarea de propolis în forma sa pură. Mash albină lipici într-o bandă subțire și atașați la gingii inflamat. Se recomandă utilizarea unor astfel de „capace“ cu cel puțin 15-20 de minute pe sesiune.

În plus față de tratamentul național al produselor apicole de prelucrare, există o mulțime de diferite rețete. ingredientele perfecte pentru măsurile terapeutice și preventive vor fi următoarele medicamente tradiționale:

 1. Root cinquefoil.
 2. Musetel de droguri. flori de musetelflori de musetel
 3. frunze și / sau Viburnum. soc
 4. Sfecla ca o aplicație gingivală.
 5. Sarea sub formă de soluții saline pentru clătire.
 6. plante medicinale Toadflax, salvie, coada calului, și așa mai departe.

Pe baza acestor ingrediente pot fi preparate mai multe rețete diferite la domiciliu.

Video: Cum de a trata remedii populare amigdalită. tratamentul amigdalite

cu prevenirea periuta de dinticu prevenirea periuta de dinti

Prevenirea bolii parodontale

În orice moment, cea mai bună prevenire a oricărei boli dentare este o ingrijire dentara de înaltă calitate și cavitatea bucală, în general.

Video: Tratamentul de remedii populare parodontite

Se recomandă să se utilizeze periuțe de dinți cu duritate medie. Este necesar să se utilizeze pasta de dinti numai de la producătorii de certificate de încredere. Excelent masaj preventivă Gingiilor de mestecat bine alimente solide, legume crude și fructe. Pentru a evita acumularea particulelor de alimente în gingii, este necesar să se clătească cavitatea bucala, minimizând astfel riscul proceselor inflamatorii. Rețineți că tratamentul parodontitelor remedii populare are o eficiență doar în etapa inițială a formării afecțiunilor dentare în așa-numita gingivita. În toate celelalte cazuri, în cazul în care boala parodontală intră tratamentul de fază patologic de la un specialist calificat - este cea mai bună opțiune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit