ZdorovGuru.com

Rădăcină de ginseng. Tinctura. Instrucțiuni de utilizare

Video: Herb Armurariu: proprietăți, aplicare, tratament cu ierburi ~ ciulin

Ginseng, rădăcină chineză de viață (literalmente om-rădăcină) - "Ranax ginseng", familia de plante erbacee "Aralia" (lat.). Proprietatile curative ale ginseng au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri și se datorează conținutului unei varietăți de substanțe chimice conținute în celulele sale. Ginseng conține un amestec mare de aminoacizi, care nu sunt produse de organismul uman și, prin urmare, au un avantaj imens și un efect pozitiv asupra celulelor umane. Ca parte ginseng include peptide biologic active (molecule formate din doi sau mai mulți aminoacizi), polizaharide, și uleiuri esențiale.

Dar substanțele de bază sunt utile pentru glicozide umane (ginsenozide) conținute în rădăcinile plantelor, în special în fanere rădăcină.

Glicozide - un compus cu o substanță de zahăr de tip alcool. Compuși în care zaharuri nu se găsesc nicăieri altundeva și au un efect cardiotonic selectiv (crește puterea contracțiilor cardiace).

Ginseng conține un număr mare de oligoelemente: potasiu, calciu, fosfor, magneziu. Vitaminele (C, complex B, pantotenic, niacin, acid folic).

Tinctură de ginseng: cerere

"tinctură de ginseng„Este folosit pentru a stimula sistemul nervos central, activitatea suprarenale, îmbunătățirea poftei de mâncare. „Tinctură Ginseng“ restabilește puterea si reduce somnolenta, creste tensiunea arteriala si imbunatateste functia sexuala. Acceptare „ginseng tinctură“ este recomandat în tratamentul diabetului zaharat, pierdere în greutate, pentru vindecarea rănilor și ulcerelor. Cand stresul si efort intelectual si fizic. Se recomandă în tratamentul tumorilor maligne, adică, cancer .Nastoyka reduce cantitatea de colesterol din normalizează de glucoză din sânge. Pentru pacienții cu diabet zaharat de tip 1 și 2 este un medicament indispensabil.„Infuzie de ginseng“ este prescris pentru hipotensiune, distonie vegetativă vasculară, absența rezistenței organismului. Împreună cu alte medicamente utilizate în tratamentul nevrozelor.

Tinctură de ginseng: instrucțiuni

contraindicații specifice pentru utilizarea „tinctură ginseng“ nr. Trebuie să știi doar două reguli: Ia tinctura dimineața, că nu au existat insomnie. Este mai bine să ia „tinctura de ginseng“ în perioada de toamnă-iarnă.

Video: comentarii Ginseng, utilizarea, în cazul în care pentru a cumpăra

Dacă decideți să luați „tinctura de ginseng“, sau medicul dumneavoastră a prescris-o, atunci trebuie să se familiarizeze cu doza. „Infuzie de ginseng“ iau 30-50 picaturi, de 3 ori pe zi, dar nu mai mult de 200 de picături pe zi. Bea în termen de o lună. După o pauză de două săptămâni, cursul poate fi repetat.

Tinctură de ginseng: contraindicații

„Tinctură de ginseng“ nu este recomandat pentru hipertensiune arterială, iritabilitate, tulburări de somn. ia cu grijă medicamentul în timpul sarcinii și alăptării. Dacă decideți să utilizați „tinctura de ginseng“, asigurați-vă că să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Video: Ginseng

Fii toate bine!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit