ZdorovGuru.com

Tinctură de ginseng

Structură și compoziție

efecte farmacologice

indicaţii

Dozarea și regimul de dozare

Tinctură de ginseng - droguri bio-stimulare

Tinctură de ginseng este un medicament tonic care afectează metabolismul, precum și sistemul vascular și nervos.

Structură și compoziție

Producerea de alcoolat, în principal, ingredientul activ care este rădăcina de ginseng.

efecte farmacologice

Ginseng rădăcină este un produs vegetal care are asupra metabolismului organismului, adaptogen, biostimulare, tonic și efectul antiemetic, dar, de asemenea, îmbunătățește apetitul.

Activitatea farmacologică a rădăcinii ginseng este cauzată de conținutul saponina glicozide-ginsenoidov (panaksin, panakvilon, panaksozidy A și B), peptide și acizi grași, uleiuri, minerale, vitamine și steroli.Aplicarea tincturi efect ginseng pozitiv asupra sistemului nervos central, reduce slăbiciune generală și de oboseală, somnolență, crește activitatea fizică și mentală, a tensiunii arteriale. În plus, comentarii, ginseng tinctura are un efect pozitiv asupra funcției sexuale.

Conform Ginseng instructiunile tinctură activeaza activitatea glandei suprarenale și reduce concentrația de glucoză din sânge și a colesterolului.

indicaţii

În conformitate cu instrucțiunile de tinctura de ginseng este prezentat în următoarele cazuri:

Video: pe cele mai importante. Ceea ce este util și ceea ce este periculos ginseng

  • astenie și neurastenie (în special după boli infecțioase grave sau slăbirea funcției sexuale);
  • pentru persoanele în vârstă în convalescență (în special după tulburări severe și prelungite);
  • suprasolicitare fizică sau mentală, oboseală;
  • hipotensiune arterială;
  • erecție redusă;

Atribuirea, de asemenea, tinctura de ginseng pentru a îmbunătăți performanța și rezistența la diferite boli. Medicamentul este util în diabetul zaharat de tip 2 și nevroză în asociere cu alte medicamente.

Dozarea și regimul de dozare

Medicamentul este pentru administrare orală. doza standard este de 30-50 de picături într-o jumătate de oră înainte de mese. Doza maximă zilnică pentru adulți este de 200 de picături.Hipotensiunea - indicații pentru utilizarea tinctura de ginseng

Contraindicații

Tinctură de ginseng contraindicat în sensibilitate crescută la alcool sau de ingredient activ principal al medicamentului - radacina ginseng. Nu este necesară utilizarea medicamentului cu excitabilitate crescută, hipertensiune, sângerare, insomnie și tulburări ale somnului, precum și prezența febrei în contextul proceselor infecțioase acute în organism.

Video: Ginseng: ginseng rădăcină, ginseng tinctura, ceai de ginseng, ginseng proprietăți

Conform instrucțiunilor de tinctura de ginseng este contraindicat la copii sub vârsta de 12 ani, pentru femei în timpul sarcinii și alăptării.

Precauții de medicament administrat la persoanele cu boli hepatice, deoarece alcoolul este prezent în compoziție.

efecte secundare

În opinia tinctura de ginseng poate provoca vărsături, greață, dureri de cap, diaree, iritabilitate, insomnie, tahicardie, hipertensiune arteriala, hipoglicemie, epistaxis sângerare, precum și diverse alergic reacții cutanate.

Dacă utilizarea excesivă a tinctura de ginseng poate dezvolta simptome de supradozaj: insomnie, creșterea tensiunii arteriale, edeme.

Interacțiuni cu medicamente

tincturi de aplicare ginseng îmbunătățește efectul medicamentelor hipoglicemice și warfarina, psihostimulante și analepticele (camfor, cofeină). Aceasta crește probabilitatea de a dezvolta rezistență la diuretice de ansă. Antagonizează cu medicamente care deprimă sistemul nervos central (tranchilizante, barbiturice).

Video: Tinctură de ginseng | Instrucțiuni de utilizare

Măsuri de precauție

Pentru a preveni insomnie nu ar trebui sa ia ginseng tinctura în după-amiaza.

În opinia tinctura de ginseng este cea mai eficientă în perioada de toamnă-iarnă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit