ZdorovGuru.com

Aralia manciurian, tinctură descriere aralii- de proprietăți utile, utilizarea

AraliaAralia este un arbore mic, care poate ajunge la 15 metri, cu până la 35 de specii, acestea pot fi găsite în America de Nord, Asia și Australia. Trunchiul este acoperit în Aralia toate spini, are multe ramuri. Frunzele de Aralia sunt mari, ele se pot dezvolta pe tulpini lungi în partea de sus, pentru că oamenii din Marea Aral este, de asemenea, numit de palmier Orientul Îndepărtat. Aralia frunze deghizat toamna în roșu sau galben. flori mici Caracterizata care au culoarea galben și alb, sunt colectate în inflorescență, care este compus din mai multe umbrele, acestea sunt similare cu panicule, ajunge la o lungime de 45 cm.

Descriere Aralia

Poate fi demis in vara, de multe ori în mijloc. În toamna gata în fructe mici, negre. Toate cele cinci semințe care sunt în fructe, sunt protejate de oase. Plante vii poate de până la 30 de ani. Nu se tem de îngheț și nu este expus la ciuperca, nu este atins de dăunători, melcii-l poate deranja numai.

Prelungește Aralia mai ales în Est, poate crește ca un grup cu alte plante, și selectează independent marginea loess. Pentru Aralia de droguri includ scoarță, rădăcini și frunze. Colecta și recolta planta este recomandata in primavara - in aprilie sau mai, puteți cădea cu siguranță - de preferință în luna septembrie.

Puteți vedea în continuare numele popular - pomul dracului, este un drog puternic, medicina folosește adesea rădăcină cu acest tip de Aralia - Manchu.

Aralia este adesea folosit în scopuri decorative, aceasta este cea mai buna planta de miere.

Proprietăți utile aralia

Plantele folosesc după oboseala care a apărut după ce o persoană are gripa, pentru impotenta, impotenta, insomnie, diabet, în cazul în care o persoană este fizic și mental suprasolicitat.

Preparate pe bază de Aralia are un efect pozitiv asupra sistemului nervos central. remediu Aralia este mult mai eficient decât plantele - ginseng. Plant - aceasta cu agenți anti-stres.

Video: Aralia Manciuriei

Aralia Aplicație

Medicina traditionala foloseste un Aralia tinctura ca un tonic și mijloace de control pentru sistemul nervos central. Instrumentul este popular în tratamentul diferitelor boli in creier, ateroscleroza, schizofrenia, diabet. formulări pe bază de Aralia nu sunt afectează în mod deosebit asupra tensiunii arteriale, prin posibila lor pentru a ajusta sistemul respirator, acestea au un efect cardiac.

Video: Golden Root (Rhodiola rosea)

Planta reduce nivelul de zahăr din sânge, datorită posibilei sale de a îmbunătăți apetitul, astfel de greutate este o persoană care nu inseala, deoarece manciurian Aralia activeaza corpul uman, devine operabil atunci când o persoană mănâncă mult, el crește energia care este irosită.

Cu Aralia pot fi ajustate pentru apetitul copiilor. Cei mai mulți dintre pacienții care au fost tratați cu ajutorul acestui instrument, a observat îmbunătățiri semnificative, a devenit mult mai bine, ei nu au probleme cu somnul, apetitul reluat, reduce durerea în cap și inima.

Fructele de Aralia în medicina populară nu este utilizat, ele pot fi folosite numai în scopuri decorative, pentru că acestea sunt necomestibile.Cu Aralia sigur pentru a recolta rădăcină, pentru a colecta cele mai bune lor primăvara devreme sau toamna, după, asigurați-vă că pentru a le curăța de pe sol, spălați-le bine, se taie în bucăți mici. În cazurile în care rădăcină este prea gros, ar trebui să fie împărțită. Apoi coase cel mai bine într-o cameră caldă, dar ventilat sau temperatură uscător pentru a seta 30 grade. Păstrați planta poate fi de până la doi ani de la cel mai mult.

Rădăcinile plantelor conținut de amidon, vitamina C, ulei esential, sitosterol, flavonoide.

Pe baza Aralia pot găti băuturi non-alcoolice tonic, este ca „Coca-Cola“, o numesc „Aralmanom“.

Frunzele tinere de Aralia, puteți adăuga fierte sau alimente prăjite, și ei vin să se hrănească cerbi și vite.

rețete bazate pe medicamente Aralia

Ei bine, să ia un decoct din radacina Aralia, cu ajutorul pe care îl poate vindeca boli ale tractului gastro-intestinal, diabet, răcelilor, reduce inflamația din cavitatea bucală, enurezisul cura, de asemenea, este una cu cele mai bune mijloace de fixare.

Video: Cum de a crește nivelul de testosteron, hormon de creștere și imunitate!

Mai ales eficientă este să-l ia în boli de rinichi, pentru a crește urinare. Pentru a prepara necesare 20 de grame de planta, un pahar de apă fiartă și se fierbe tot mai aproape de o jumătate de oră.

Tinctura pe bază de rădăcini aralia, pentru a pregăti este necesar să se ia 40 de grame de materii prime, o sticlă de alcool - 70%. Două săptămâni insista. Tinctura terminat ar trebui să fie de culoare chihlimbar, miros și gust specific. Bea ar trebui să fie atunci când se iau alimente de până la 40 de picături pe zi. În cazul în care o persoană care suferă de hipertensiune arterială, doza este foarte important să se reducă.

De asemenea, aceasta tinctura poate prescrie pentru a trata impotenta, depresia, în cazul în care o persoană este foarte obosit.

Contraindicații Aralia

Instrumentul poate fi utilizat numai după recomandarea medicului. Medicamentele sunt contraindicate la pacienții cu hipertensiune arterială, cei cu iritabilitate crescută nervoasă, insomnie și epilepsie. Nu puteți lua infuzia și decoctul de noapte, pentru că poate fi rupt. Amintiți-vă că toate părțile plantei sunt toxice, pentru că trebuie să fiți atenți la primirea lor, pentru a evita intoxicarea, din cauza acestui flux de sânge rupt și respirație.

Astfel, o persoană care ia medicamentul cu Aralia, își mărește capacitatea de energie, astfel încât poate o lungă perioadă de timp pentru a lucra fizic și mental. bazat pe Aralia droguri rădăcină poate crește ușor tensiunii arteriale și au efecte cardiace. Pacientul este mult mai bine să se începe să se simtă apetitul imbunatateste, ea scapa de dureri de cap severe și inima. Aralia este cel cu cele mai bune fonduri adaptogene și anti-sclerotice. Medicamentul este recomandat pentru a face pe cei care au probleme de concentrare și coordonarea mișcărilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit