ZdorovGuru.com

Tinctura de Aralia - instrucțiuni de utilizare

nastoika araliiTinctura reprezintă un extract alcoolic din ARALIA Manciuriei rădăcină. Planta se găsește în Sahalin, Orientul Îndepărtat. Aralia rădăcină bogată în saponine, antocianine, solar, substanță rășinoasă, săruri minerale, uleiuri esențiale, colina, vitamina B1, C. Frunzele conțin un număr mare de alcaloizi, acizi organici, carbohidrați. tonuri Aralia Tinctura, elimină toxinele din organism, reduce inflamația.

Proprietăți utile de perfuzii aralia

Medicamentul normalizează tensiunea arterială și are un efect diuretic, scade nivelul glicemiei. Tinctura, decoctul, care a inclus Aralia manciurian îmbunătățește starea sistemului nervos central. Tinctura din planta este folosită ca un agent anti-stres. De droguri imbunatateste functia pulmonara, in acest fel activează respirația. Tinctura cu Aralia sfătuiți să bea cu bronșită, pneumonie, astm bronșic.

Utilizarea de perfuzii Aralia

medicament recomandat utilizat în oboseală, slăbiciune, oboseală generală. De asemenea, dacă vă deranjează adesea modificări ale dispoziției. Mai ales util în astenie, din cauza căreia o persoană devine obosit rapid, reduce activitatea musculara.

Tinctura este adesea folosit în stagnare, care apare ca urmare a unei leziuni cerebrale traumatice. Se recomandă pentru hipotensiune arterială. Bărbații trebuie să acorde o atenție la medicamente cu Aralia, ele ajuta să facă față cu impotenta, care a apărut din cauza stresului, nevroze.

Instrucțiuni și aralia dozare

Preparatul este beat, doza uzuală de 30-40 de picaturi pe zi, cu atenție pre-diluat în 50 ml de apă. Tinctura luat o jumătate de oră înainte de mese. Nu puteți utiliza infuzia, care a inclus Aralia seara Manciuriei. Cursul de tratament este de aproximativ 15 zile, uneori, trebuie să ia o lună. Manualul spune ca tinctura actioneaza treptat.

Efectele secundare ale perfuzii cu Aralia

La primirea medicamentului observat hiperexcitabilitate. Atunci când o persoană are o lungă medicamente timp, pot experimenta hipertensiune. Perfuzia nu ar trebui să fie luate pe timp de noapte, în caz contrar va fi dificil de a adormi.

Contraindicatii tinctura de Aralia manciuriană

Manualul spune că tinctura nu este potrivit pentru hipertensiune arterială, insomnie, și dacă oamenii sunt instabile emoțional. Să considerăm necesară în timpul recepției numărului mare de substanțe toxice conținute în rădăcină compoziție aralia. Dacă nu luați în considerare doza, puteți otrăvit serios de droguri. În acest caz, există o astfel de simptome ca pierderea conștienței, probleme de respirație, sângerare.

Utilizarea de infuzii Aralia vindecatori traditionale

Tămăduitorilor medicament este utilizat pentru tratarea aterosclerozei, diverse boli cerebrale, diabet, schizofrenie. Se crede că drogurile au efecte cardiace.Nota tinctură cu Aralia imbunatateste pofta de mancare, aceasta nu duce la excesul de greutate. Atunci când o persoană ia o tinctura, aceasta crește eficiența, acesta consumă multă energie, astfel încât să nu câștigă în greutate în plus. Medicamentul este recomandat pentru a da copiilor de a reglementa apetitul lor.

Multe comentarii pozitive ale celor care au luat o Aralia tinctura:

  • Acesta este îmbunătățită semnificativ.
  • Normalizează de somn.
  • Creșterea apetitului.
  • Reducerea inima si dureri de cap.

Într-un timp scurt, medicamentul are un efect pozitiv asupra întregului organism.

Puteți găti la tinctură acasă de rădăcini Aralia. Pentru a face acest lucru, trebuie să le pregătească în primăvara devreme, toamna. Apoi curățați bine pe sol, repede le spală, se taie în bucăți mici. În cazul în care o rădăcină groasă, trebuie să-l împartă. După aceea, se usucă bine într-un loc cald, vindecătorii tradiționali recomandă utilizarea unui uscător special. Păstrați materie primă poate fi nu mai mult de 2 ani.

Pentru prepararea tincturilor prelevate plante rădăcină - 40 grame, se toarnă 250 ml de alcool. Infuzat timp de aproximativ două săptămâni, se filtrează. Ar trebui să obțineți un chihlimbar de droguri, acesta va avea un miros și gust specific. Recomanda băut în timpul meselor, nu mai mult de 40 de picături la un moment dat.

În cazul în care o persoană suferă de hipertensiune, lichiorul de dozare preparate independent este redus cu 10 picături, băutură dimineața și seara. terapie pentru aproximativ o lună. Infuzia se recomanda sa bea dupa ce a suferit SARS, gripa, ea va recupera mai repede.

Astfel, aralia tinctură unui medicament curativ, tonic. planta este adesea comparat cu ginseng. Cu rădăcină Aralia pot prepara decocturi, infuzii, dar alcoolat este apreciat cel mai mult, care este folosit în diverse domenii. Medicamentul utilizat în astenie, nevroze, infectioase si raceala. Extern utilizat pentru tratarea bolilor de piele. Vă rugăm să rețineți că toate medicamentele, a căror compoziție conține rădăcina Aralia manciuriene, au un efect de stimulare. Ele pot fi aplicate numai după consultarea medicului dumneavoastră sau fitoterapevta. Asigurați-vă că pentru a păstra în vedere efectul advers al tinctura, deoarece în plante medicinale conțin substanțe toxice nocive. Înainte de a lua sensibilitatea individuală de verificare la medicament pentru a se evita o reacție alergică gravă. Doza este ajustată în mod individual pentru fiecare pacient.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit