ZdorovGuru.com

Ierburi pentru a spori imunitatea

Travyi dlya povyisheniya immunitetaPoate nu este un secret faptul că marea majoritate a medicamentelor din farmacie, conțin în compoziția lor de diferite plante. Dar, ce ierburi de a utiliza în plus față de un număr mare de substanțe chimice, dacă puteți lua și să aveți nevoie de iarbă și de a folosi ca un medicament? Cele mai multe dintre toate, iarba este utilizat pentru a îmbunătăți sistemul imunitar și de a consolida apararea organismului.

În acest articol ne vom uita la plante aromatice pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți și consolida sistemul imunitar.

Utilizarea de plante pentru a spori imunitatea

Natura mama foarte ne-a dat toate mijloacele prin care putem vindeca orice boală. Principalul lucru - dorința noastră și dorința de a deveni mai sănătos. Din cele mai vechi timpuri strămoșii noștri folosite plante pentru a vindeca multe boli, repede vindeca rana, a scăpa de infecție, eliminați purulente.

Dar, dacă o persoană are un sistem imunitar puternic, atunci nici o boala nu va fi în măsură să combată. Prin urmare, astăzi trebuie să acorde o atenție la plante care îmbunătățesc sistemul imunitar. Pentru a ajuta la creșterea organismului de apărare ginseng, echinaceea, rostopască, trifoi roșu, păpădie, sunătoare. Desigur, ierburi pentru a spori imunitatea set imens, ne uităm, de asemenea, la cele mai populare.

Care este sistemul imunitar uman?

Imunitatea - este apărarea noastră, aportul nostru de bacterii dăunătoare, infecții, precum și impactul negativ al lumii. Datorită imunității ridicate, nu putem face griji cu privire la când să iasă. Imunitatea protejează o persoană de la răceli, infecții virale, precum și o varietate de procese inflamatorii.

Imunitatea - este bariera prin care factori nocivi precum infecții, boli, toxine, otrăvuri pentru pas foarte dificil.

Importanța sistemului imunitar poate fi cu greu supraestimat. Ea lucrează 24 de ore pe zi, precum inima, plămânii, ficatul si alte organe.

Probabil ați auzit de multe ori că medicii întrebat despre cauza bolii, spun ei - ai un sistem imunitar slab.

Plantele care cresc imunitatea

Deci, ce fel de iarbă trebuie să facă și să ia, pentru a stimula imunitatea? În primul rând, este de ginseng. Acesta poate fi găsit absolut în toate farmaciile și preparată în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.

Ginseng este un membru al majorității de droguri pentru a spori imunitatea. Ginseng contine o cantitate mare de dopamină substanță, adică, este hormonul de plăcere și fericire. Prin utilizarea regulată a ginseng ca un ceai sau tinctura de vindecare:

  • Are un tonic Action
  • Aceasta crește de apărare al organismului organizma-
  • Acesta stimulează immunitet-
  • crește în mod semnificativ capacitatea omului.

Se recomandă să se acorde prioritate o tinctura de alcool de ginseng. Din nou, nu este nevoie să o faci singur, pentru că puteți face o greșeală în proporții. La farmacie, acest lichior este doar penny.

Ia nevoie tinctura de 20 de picături o dată pe zi. Cursul de tratament pentru a stimula imunitatea - 2 luni. Perfuzia ar trebui să înceapă să ia în toamna pentru iarna pentru a te proteja de răceli.

Video: Cum de a stimula imunitatea?

Eleutherococcus senticosus pentru a spori imunitateaEleutherococcus senticosus - o plantă medicinală, care este cunoscut și răspândit în tratamentul răcelilor, a spori rezistenta imbunatatirea fizice operabilității. Dacă luați o tinctura Eleutherococcus înțepător în mod regulat, crește tonul corpului, există o cantitate mare de efort și energie.

Video: Colectarea ierburi pentru imunitate

În termen de 2 săptămâni de utilizare regulată a tinctura de Eleutherococcus senticosus există un efect, care, uneori, nu fac complexe imunostimulatoare costisitoare.

Tinctura luate mai ales înainte de mese.

Întărește sistemul imunitar și sistemul nervos

Utilizarea rădăcini Aralia (produs popular de plante) poate fi organism tonifiere, fortifică și, de asemenea, pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului nervos central.

Se recomandă să se ia tinctura Aralia după o lungă boală gravă. Cu acest medicament, restabiliți sistemul imunitar, precum si a face fata efectelor bolii.

Ia tinctura recomandata de 40 picaturi de 3 ori pe zi înainte de mese.

Rhodiola rosea

Rhodiola rosea - un adaptogen bine-cunoscut. Prin utilizarea regulată a acestei plante, sau mai degrabă o tinctura de ea, putem crește în mod semnificativ de apărare al organismului și de a spori atât abilitățile fizice și mentale ale unei persoane. De asemenea, este recomandat să utilizați Rhodiola rosea, dacă sunteți în mod constant în stresul neuro-emoțional, aveți în acest moment activitatea mentală este la limita, și există semne de distonie vasculară și există tulburări ale sistemului cardiovascular.

Video: Cum de a crește potența de testosteron, și Cum de a crește imunitatea agriculturii naturale

Tinctura de Echinacea purpurea pentru a spori imunitatea

Echinacea purpurea este utilizat pentru a spori imunitatea timp de mai multe secole. Oh, și dacă diferă de îngrijire specială, puteți găsi această plantă în cele mai multe suplimente de vitamine si minerale pentru a stimula de apărare al organismului.

Echinacea - aceasta este o plantă care are ca scop deplin la activarea sistemului imunitar. Străpungerea în Echinacea corp, nutrienti, foloseste stimulatoare imunitar specifice, care, la rândul său, crește nivelurile sanguine de fagocite.

Celulele fagocitare - acele celule care absorb rapid toate substanțele nocive conținute în organism și de a distruge bacteriile si celulele canceroase.

Se recomandă utilizarea echinacea ca parte a tratamentului global pentru copii mici și adulți deopotrivă.

Cumpara echinacea tinctura, te poate la orice farmacie. De asemenea, aceasta planta vine sub formă de tabletă, ceea ce este foarte convenabil pentru utilizare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit