ZdorovGuru.com

Materiale neobișnuite pentru etanșări vor lupta cariilor dentare

Material pentru umpluturiOamenii de știință din Oregon au efectuat o serie de studii în stomatologie cu utilizarea unui material nou, așa-numita fereastra biologica. Pe baza acestor experimente, oamenii de știință au susținut că sigiliul sticlei bioactive potrivite mai natural pentru a smalțului dentar, plus minerale ajuta la intarirea dintilor si pentru a preveni răspândirea în continuare a cariilor.

Experții au ajuns la concluzia că, în fabricarea sigiliilor dintr-o sticlă biologică, materialul poate fi adăuga în mod artificial oligoelementele necesare, în funcție de starea smalțul dintelui, în plus, o astfel de etanșare va dura mult mai mult, dacă în timp, un dinte va fi consolidată în continuare, oamenii de știință dau validitate sigiliu de până la 6 ani.

sticlă biologic utilizat în mod repetat în medicină, în special în procedurile legate de restaurarea oaselor, acesta a amintit autorul acestui studiu Deimi Kruzits, pe această bază, s-ar putea argumenta că fereastra biologică este complet adaptabil la corp.

Cu toate acestea, în stomatologie este folosit doar o mică parte din acest material, dar cu siguranță în viitor, acest material are perspective, se pare că acest lucru este un chips-uri mici comune de sticlă, și oamenii de știință biologic active numite pentru capacitatea sa specială de a interacționa pozitiv cu țesuturile corpului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit