ZdorovGuru.com

Un analog al pielii umane de către oamenii de știință noastre

Video: oamenii de știință ruși au creat - piele artificiala pentru corp cheloveka.Tehnologii buduschego.Zdorovoe

Oamenii de știință din țara noastră mult mai mult de un an de lucru pentru a crea un analog al pielii umane. Planurile corpurilor de iluminat medicale au început deja să folosească acest material pentru transplanturi anul viitor. Prima fază de dezvoltare se bazează dezvoltarea fibroblastelor pielii umane.

Video: Scaun cu rotile. Un analog al laptelui uman. imitație de piele

În conformitate cu declarațiile de oameni de știință UGPU (Ulyanovsk Universitatea Pedagogică de Stat) și evaluarea șanselor lor de a obține materialul descris obținut doar la sfârșitul acestui an. fibroblaste destinate profesioniștilor din domeniul sănătății pot utiliza pentru a trata o varietate de leziuni pe piele, de exemplu, în cazul în care au existat arsuri grave la nivelul pielii sau au existat tăieturi adânci. În plus față de medicament care rezultă produsul poate fi utilizat în cosmetologie. Dar, mai întâi, trebuie să-și petreacă o mulțime de cercetare. După testele sunt de succes, oamenii de știință intenționează să înceapă producerea unei structuri de celule multistrat - echivalentul pielii umane.

În viitorul apropiat, oamenii de știință noastre, de asemenea, doresc să facă cultivarea de celule stem, care pot fi utilizate pentru tratarea arsurilor, și diverse leziuni și piele. Testarea ar trebui să fie împotriva la fabricile farmaceutice. Oamenii de știință au așteptări mari și se așteaptă un rezultat pozitiv al testului.

Video: Oamenii de stiinta au spus: gene stoca istoria omenirii. Dezvoltarea geneticieni. Documentar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit