ZdorovGuru.com

Adams rădăcină

efecte farmacologice

indicaţii

Contraindicații

informaţii suplimentare

Usvloiya și termenul de valabilitate

Video: radacina lui Adam (Adams rădăcină)

Prețurile în farmaciile online:

Video: Adam Root

de la 84 de ruble.

Video: plante medicinale și otrăvitoare

Adams rădăcină - plante medicinale

Adams rădăcină este o liană perenă înfășurare având o tulpină erbacee, a cărei înălțime ajunge la două până la cinci metri. Adams rădăcină crește în Ucraina, Belarus și Moldova. Îl puteți găsi în Caucaz și Asia Centrală. Adams rădăcină are un alt nume - untul pământului. Rădăcina acestei plante a fost folosit în medicina populară pentru mai multe secole în urmă. rădăcinile plantelor sunt groase și alungită. Ei au inchis maro-maro la exterior. In partea de sus există numeroase spini subțiri pe suprafață. Dacă rupe Adamov rădăcină, suc apoi suculent, de culoare gălbuie va fi pe o pauză, are o textură uleioasă.

Blossoms Adams rădăcină în diferite perioade ale anului, în funcție de zonă. planta poate inflori chiar din aprilie în regiunile sudice ale Caucazului. În regiunile nordice infloreste in lunile mai si chiar iunie. Adam fructele se coc rădăcină în unele zone în luna iulie, în timp ce în altele - în august și septembrie. In medicina folosesc cele mai multe rădăcini de plante. Pentru a săpa și a le recolta mai bine în sezonul de toamnă.

efecte farmacologice

Adams rădăcină conține taninuri și steroizi. Structura sa include, de asemenea, acizii formic și acidul oxalic, glicozide și alcaloizi. s-au găsit rădăcinile plantei pentru o substanță activă de mult timp. Este uleiul esențial și grase, glucide, amidon, uree, compuși conținând azot, cumarine, lipide. Adams rădăcină are proprietăți valoroase. Are anti-inflamator, purificator al sângelui, analgezic, tonic și efect de vindecare.

indicaţiiTratamentul eficient cu bronșită rădăcină a lui Adam și varice, inflamația urechii medii. Folosit pentru stația de epurare hemoroizi, tuberculoză și pneumonie. Adam a folosit rădăcina și în terapie în tratamentul rinichi, vezica urinara, uterul, ulcere gastrice.

Tratamentul se efectuează la rădăcina lui Adam eczemă și negii, radiculite, sciatică și reumatism. Expunerea la bun planta, deoarece rădăcinile uleiurilor grase vegetale ajută la stimularea fluxului de sânge prin care acționează asupra terminațiilor nervoase.

Aplicarea rădăcină a lui Adam este eficient pentru îndepărtarea vânătăi și contuzii. Pulbere de rădăcină de plante stropite rana pentru a le vindeca.

La domiciliu, puteți prepara o infuzie de rădăcină medicală Adam. Folosindu-l pentru uz extern. Pentru a face acest lucru, să ia 200 de grame de materii prime zdrobite recoltate de plante, se toarnă 500 ml de vodca. După tinctura de rădăcină a lui Adam se menține timp de 5 zile. Remedii frecarea pete dureroase în osteochondrosis și radiculite.

Utilizate în scopuri medicinale, plante și rădăcini proaspete. Acesta poate fi folosit ca cataplasmă analgezic. În acest caz, rădăcina plantei este necesară pentru a se toarna peste apa de fierbere, apoi se aplică la pete inflamat, învelite în tifon.

Și a folosit o reteta de la rădăcină a lui Adam. Ia 30 de grame de rădăcină zdrobite uscat se amestecă cu 300 g de miere, și 300 de grame de unt. Ia un amestec dintr-o linguriță de două sau de trei ori pe zi, după mese cu astm si ulcere stomacale bronsic.Bronșite și pneumonii - indicațiile de utilizare a rădăcinii lui Adam

Puteți prepara o tinctura de radacina lui Adam pentru uz intern. Pentru aceasta tinctura o lingură de rădăcină tocată uscate se toarnă 300 ml de vodca sau alcool de 40% în aceeași cantitate. Apoi, este necesar să se insiste perfuzie de 10 zile și tulpina. Se iau 25 picături la 50-70 ml de apă. Tinctura luate în dimineața și seara, după 30 de minute după masă. Cursul de tratament - o lună. După o lună de pauză de două săptămâni. Este necesar să se ia câteva cursuri, de preferință, două sau trei. Aplicarea unei astfel de tinctură Adam rădăcină este utilizat pentru tratarea consecințelor cursă, bolile articulare.

Video: Cine a fost de fapt Gappaev Abdullah a fost ucis de FSB.

Contraindicații

Contraindicat tratament Adamov rădăcină în caz de hipersensibilitate la această plantă. Mijloace de plante nu se aplică în cazul copiilor de trei ani și femeile gravide. În timpul alăptării este, de asemenea contraindicat pentru tratamentul acestei plante.

informaţii suplimentare

Tinctura de plante are un efect iritant asupra tractului gastro-intestinal, de aceea trebuie utilizat numai după o masă.

Pentru uz extern numai perfuzia pe rădăcinile trebuie utilizate cu precauție, acesta poate fi lăsat pe arsuri ale pielii. boabe rădăcină lui Adam nu a mâncat, acestea sunt otrăvitoare.

Înainte de a putea utiliza pentru a trata rădăcina lui Adam, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră.

Usvloiya și termenul de valabilitate

plante rădăcină trebuie să fie depozitate la temperatura camerei miros. Umiditatea interioară ar trebui să fie 60-70%. Durata de depozitare a amestecului uscat - 2 ani. tinctură de rădăcină lui Adam pot fi stocate timp de trei ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit