ZdorovGuru.com

Masca de par rădăcină de brusture

Acesta a fost mult timp încercat, familiile noastre, putem spune, este un mijloc de rădăcină de brusture. Ea are proprietăți terapeutice eficiente pentru parul si este folosit in aproape toate leziunile și probleme cu parul. Dacă utilizați o astfel de masca de par, radacina de brusture membrului său un efect favorabil asupra părului de la rădăcină la vârf.

Video: brusture radacina parului. Folosirea unui decoct de rădăcini de brusture. Rețete și aplicații

Rădăcină de brusture dă strălucire părului, tratarea porii deschiși, colorarea părului și permanent daune, varfuri despicate, caderea parului. Decoctul de rădăcină de brusture intareste radacina parului, ulei de rădăcină - trata capete despicate și uscăciune excesivă a părului și a pielii.

brusture păr rădăcină - recomandări generale.

Video: Masca pentru pierderea parului pentru un ban

Brusture parul este utilizat sub formă de ulei sau decoct din rădăcini. Dacă doriți să faceți din ulei de brusture ei înșiși, să ia rădăcină,Se spală, se Peremel pe o mașină de tocat carne, se adaugă la rezervor și se umple cu ulei vegetal. După câteva săptămâni, extractul de ulei de rădăcină de brusture este gata pentru consum.

Un decoct de radacina de brusture (brusture) merge mai repede, dar acțiunea sa este un pic mai slab decât uleiul. Sex kilogram rădăcină de brusture fierte în trei litri de apă într-un foc mic. În funcție de scopul aplicării acestui decoct fiert - pentru a fi incluse în măștile, sau prokipyachivaetsya o jumătate de oră - pentru utilizare ca apă de gură.

Video: Masca pentru pierderea parului: 5 minuteMasca de par rădăcină de brusture - retete populare.

1.Maslo agrimony (brusture) - 30 g, miere - 20 g suc de aloe ou se amestecă, se încălzește ușor pe o baie de aburi. Masca se aplică pe părul ud după șamponare, deține până la o jumătate de oră, apoi se spală off decoctul de șolduri și calendula a crescut.

2.Matochnoe lapte - 30 ml, polen - 30 g, rădăcină de brusture decocție - 100 ml. ingredientele sunt amestecate și aplicate pe părul ud. Masca se spală off după o jumătate de oră decoctul de urzici.

Fapt interesant.

Rădăcină de brusture poate insista pe lapte sau zer. Perfuzia va fi gata în trei zile, și să-l folosească ai nevoie, da strălucire părului, pentru a stimula creșterea părului, eliminarea spargerii și a daunelor rezultate din colorare. Iar utilizarea acestui instrument poate fi în cantități nelimitate.


Masca pentru consolidarea video de păr:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit