ZdorovGuru.com

Butterbur (hibrid, lat, japoneza) - descrierea proprietăți utile, aplicare

belokopytnik jpgButterbur se referă la o specie de plante perene erbacee, diferite rizom groase orizontale, rădăcini situate pe suprafața solului. Frunze rădăcinile sunt mari, ele au o formă rotunjită, zigzaguri marginile neregulate. Tija are o înălțime de 60 cm, plasate pe ea frunze, care ajunge la dimensiuni mari. După brusture dispare, se poate forma neobișnuit rozetki.Tsvetki brusture de culoare violet, au o aromă plăcută, ele formează un coș frumos.

Descriere brusture

Fructul plantei - achenă cu pappus. Planta începe să înflorească în mijlocul primăverii, începutul lunii mai, fructele sunt gata la sfarsitul plantelor vesny.Lyubit malurilor râurilor, ravene, puteți să-l găsi de multe ori în apropierea lacului. Cel mai adesea se dezvoltă în Rusia centrală și de sud. Butterbur are multe specii, distribuite după cum urmează:

1. De droguri, face parte din familia Compositae poate ajunge la o înălțime de doi metri, creând astfel desișuri. Bloom începe în mijlocul primăverii, există flori rosii mici, care pot fi colectate în coșuri. În scopuri medicinale se utilizează frunzele inferioare, care sau intins sunt destul de mari. Recolta lor cel mai bun la sfârșitul verii, atunci când acestea sunt formate pe culoarea petelor de rugină. Un decoct de frunze pe baza acestui tip de plante va ajuta la reducerea inflamatiei, vindeca tusea, care apare atunci când la rece, cu răni extinse, contuzii, fierbe si ulcere, de asemenea. Utilizarea poate fi viermi vindecat. Medicamentul este unul dintre brusturele cu cele mai bune expectorante, ateliere și analgezice.

2. Specia hibrid este distribuită de-a lungul râului, partea de jos a defileului. Are frumoase flori roz inchis, frunzele sunt formă rotundă sau în formă de inimă.

3. brusture Wide este o planta perena, ajunge la o înălțime de 1,5 metri, are frunze mari, care sunt dispuse pe tulpini lungi. Planta se răspândește în Insulele Kurile, Sahalin, Japonia. El iubește scobituri de munte, cursuri de apă. Acest tip este folosit în bulion, ceea ce va ajuta la îmbunătățirea sistemului digestiv.

5. brusture fals a târâtor rizom, tulpina poate opushatsya și ajunge la o înălțime de 20 cm. Are srebristye dezlipire de zbor. Distribuite în toată Europa, Siberia și Asia Centrală. Cele mai iubesc malurile râurilor și lacurilor, se pot forma desișuri.

6. brusture rece este la rădăcina de frunze triunghiulare, rădăcină lungă. Stem pufos, se poate ajunge la o lungime de aproximativ 40 de centimetri. Distribuit de planta din nordul Eurasia, cel mai iubește pe mal în apropierea fluxuri, mlaștinilor, tundră.

Proprietăți utile de brusture

Rhizoma bogat in taninuri, ulei esențial, substanță rășinoasă, inulină, mucus, tanin, petazol, mangan, un acid organic.

Frunzele conțin o cantitate mai mare de flavonoide, deoarece acestea au un diaforetic, expectorant, diaforetic, antispastic, antihelmintic, anti-inflamator, hipotensive, si folosindu-l poate ameliora durerea si vindeca ranile rapid.

Utilizarea de brusturePentru vindecarea rănilor se recomandă utilizarea frunze tocate în formă proaspătă, acestea trebuie să fie aplicate pe zona afectată. Cu brusture umflarea poate fi eliminat din organism, se recomandă să se pregătească perfuzii astfel nevoie de două lingurițe de materii prime pentru ea, 200 ml de apă clocotită timp de o oră.

Cu ajutorul frunzelor se pot vindeca inflamația, care a avut loc in vezica urinara, anatsidny gastrita. Cand durerea de reumatism, guta, este necesar să se folosească o loțiune de frunze pe bază de aglomera sau intins.
Cu gripa, infecții respiratorii acute, ulcer se recomandă utilizarea unui decoct din rădăcină de brusture pentru a pregăti, aveți nevoie de două lingurițe de rădăcini uscate, se toarnă apă clocotită.

În cazul în care o persoană este preocupat de abcese severe, procesul inflamator, pielea devine roșie, aveți nevoie pentru a face o cataplasma cu utilizarea de frunze sau intins, astfel încât să puteți deschide fierbe repede, aduce cu ea toxinele și a scăpa de roșeață.

Infuzie cu frunze pot fi folosite intins pe locul acestor cunoscute medicamente antialergice, cum ar fi Suprastinum, Tavegilum. oamenii de știință elvețieni au dovedit eficacitatea sa, de asemenea, acționează ca un antihistaminic, în timp ce el nu are astfel de efecte secundare cum ar fi somnolență.

Oficial medicament folosit, de asemenea, brusture, deoarece conține o varietate de produse chimice utile. În cele mai vechi timpuri, el a fost tratat cu o plagă, din acel moment oamenii au început să-l numesc „rădăcina ciumei“ sau „rădăcina regelui.“ Cum în același mod a ajutat cu aceasta boala teribila?
El nu a fost vindecat complet ciuma, dar pentru a ajuta la boala lupta corpului uman, astfel încât oamenii au supraviețuit.

Medicina modernă are propria terminologie pentru acest fenomen - activarea sistemului imunitar, care este, planta ajuta la lupta impotriva infectiilor corpului.

Brusturele este folosit pentru a lupta impotriva cancerului, este cunoscut pentru colectarea MN Zdrenko, care include acest lucru și alte plante medicinale, care interacționează perfect unul cu celălalt.

Nu putem spune că colectarea de cancer vindecat, nu este ușor de făcut, trebuie doar îmbunătățește starea pacientului, cu atât este compatibil cu colecția himioterapiey.Takzhe cu brusture utilizate în gastrita, ulcer gastric, boli ale sistemului urinar.

Astfel, brusturele este o specie de plante medicinale, dar trebuie să ne amintim că să-l utilizați trebuie să urmați în mod clar instrucțiunile, deoarece este o specie otrăvitoare. Este interzisă în timpul sarcinii, copiii și mamele care alăptează. Prin urmare, pentru a primi pe baza de produse trebuie să fie tratate sau intins foarte atent.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit