ZdorovGuru.com

Doar dieta

Doar un meniu dietetic

Fiecare femeie vrea să fie frumos și atractiv. Din păcate, este aproape imposibil de a face fără o siluetă perfectă, care uneori poate necesita destul de costisitoare. Acest lucru se aplică atât financiare, cât și fizică, morală și investiții. Nu este un secret faptul că cele mai eficiente diete sunt bazate pe restricții severe care necesită o voință enormă pentru a se conforma cu ei. Din acest motiv, este posibil să apară o varietate de probleme psihologice și chiar depresiune. Numai cu ajutorul unei diete puteți pierde în greutate, fiind supus la un disconfort minim. Dar energia lui și o dorință irezistibilă, puteți lăsa pentru alte lucruri mai utile.

Dieta cea mai simplă și cum să piardă în greutate fără dietă

Reguli care permit să mănânce dreapta și să piardă în greutate, în același timp, a oferit o productivitate guru american Tim Ferriss. De fapt, ele sunt o dietă simplă și eficientă, care pot fi utilizate pentru a realiza cel mai mare rezultat bun.

Una dintre cele mai importante reguli este abandonarea completă a carbohidrații „albe“. Acestea includ o varietate de produse de făină, cereale, orez, paste și pâine. Este necesar să se impună o interdicție de zahăr, care se referă de asemenea la astfel de hidrați de carbon. Merită să renunțe la cartofi, garnituri și toate interzise in dieta cea mai simpla de legume poate fi înlocuit. O atenție deosebită trebuie acordată carne, pui și pește.

Tim Ferriss susține că nu ar trebui să încercăm să încerce absolut toate produsele care pot fi văzute doar pe rafturile magazinelor. Este suficient pentru a selecta câteva mese sănătoase și gătiți-le alternativ, înlocuind-o garnitura.

Video: creștere în greutate, creșterea masei musculare, curăță organismul, să consolideze sistemul imunitar? Barshchou au nevoie de o dieta!

În doar o dieta este foarte important pentru a controla calorii lichide. Faptul este că cele mai multe tin dieta sunt de numărare de calorii cu atenție tot ceea ce, fără a lua în considerare cele care intră în corp cu lichid. Astfel, în băuturile carbogazoase și dulci, precum laptele și sucurile conțin o mulțime de calorii. Este valabil intr-o simpla dieta pentru pierderea in greutate este utilizarea vinului, dar nu mai mult de două pahare pe zi.

Autor dieta susține că multe exagera foarte mult beneficiile de fructe, ca fructe suculente, care sunt vândute pe rafturile supermarketurilor contin foarte putine vitamine. Potrivit lui Ferris, mai bine să prefere fructele, care sunt cultivate pe cont propriu, deoarece calitatea lor nu apar întrebări.

Lipsa de energie si depresie poate provoca orice, chiar și dieta cea mai simplă și eficientă. De aceea, uneori trebuie să faci pauze scurte, timp în care vă puteți permite să mănânce tot ce vrei, desigur, în limite rezonabile.Datorită o dieta de Tim Ferris poate pierde cu ușurință în greutate, fără cântărire alimentare și de numărare de calorii. Și toate acestea cu cel mai mic disconfort psihologic posibil.

Doar o dieta: reguli de pierdere în greutate

Acest lucru simplu dieta pierderea in greutate este perfect pentru cei care nu doresc pentru a expune corpul la stres inutil, deoarece se bazează pe principii clare și bine cunoscute de o alimentație sănătoasă. secret, dieta nu este numai de a pierde in greutate, dar, de asemenea, să învețe cum să mănânce în mod corespunzător.

Regulile de bază ale unei diete:

  • abandoneze toate produsele figura dăunătoare;
  • renunțe la consumul de după ora 18:00;
  • În nici un caz nu mânca prea mult;
  • mananca de multe ori, dar un pic (este necesar să se mărească numărul de mese de până la 4 ori pe zi).

Video: Cum de a pierde in greutate. Cum sa scapi de excesul de greutate. Fără dietă. Simplu și ușor

De fapt, cea mai usoara dieta poate deveni cu ușurință un sistem de putere, care se poate lipi de viață.Doar comentarii dieta

A doua opțiune doar dieta

Există oa doua versiune a unui regim alimentar simplu pentru pierderea in greutate, care este proiectat pentru cei care nu au timp să se pregătească în mod constant mese dieta, deoarece se bazează pe utilizarea de fructe si legume crude.

dieta secretul constă în alegerea de fructe, care sunt potrivite pentru persoanele cu un anumit tip de piele. Deci, pentru persoanele cu un tip mixt de piele poti folosi orice fructe pentru persoanele cu tenul gras - necoapte și acru, dar fructele roșii și dulci sunt recomandate pentru cei care au pielea uscata.

A doua zi doar dieta poate sa nu consume mai mult de 1,5-2 kg de fructe și legume, și pierde în același timp, poate fi de aproximativ 4-6 kg pe săptămână.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit