ZdorovGuru.com

Pierderea în greutate în adolescență

Video: Cum să scapi de greutate adolescenti?

v podrost vozraste dietaDe multe ori fetele in adolescenta lor nu-și dau seama că, atunci când merge pe o dieta, acest lucru are un impact negativ asupra sănătății lor, în această perioadă, este important să se mănânce dreapta - ar trebui să existe cu promptitudine și în porții mici. Adolescența este vârsta când fetele maximalism caracteristic, ei vor să fie cel mai frumos, atractiv, pare în mod constant pentru a le că ei sunt de grăsime.

Schimbarile hormonale din timpul adolescenței

Întreruperile în sistemul hormonal duce la faptul că acestea au un salt ascuțit în dezvoltare. De la 12 la 15 ani, acestea au crescut cu 30%, câștigând astfel cantități mari de greutate. Fata de complex, pentru că el vrea să fie curat și mici, și, de fapt, este mai mare decât băieții. Din cauza hormonilor, există o mică burta, formă rotunjită - solduri, piept, talie, vei observa primele faldurile de grăsime.

Deci, fata in adolescenta incepe sa se simta rățușca cea urâtă vrea să depășească greutatea lor in plus, dar aceasta nu funcționează. Prin urmare, se așează pe dieta obositoare și periculoase. Este important ca mama a explicat că această perioadă ar trebui să vadă un corp mic de grăsime, deoarece hormonii pregăti corpul copilului la maturitate. Cand estrogeni produse in timpul sarcinii, apare în mod necesar țesutul adipos subcutanat, prin care se formează un corp de femeie. Dacă o fată este slab, tortura te diete, va eșua în sistemul menstrual, în viitor, afectează organele de reproducere și femeia poate dezvolta infertilitate.

Estrogenul este esențială în timpul adolescenței, cu ajutorul său reînnoit fiecare celula din organism, astfel încât pielea devine elastică, protejată de îmbătrânire prematură. Hormonul necesar pentru fata nu a apărut părul în locuri în care acestea nu ar trebui să fie - fata, brate, picioare. Nu este nevoie să intrăm în panică imediat, greutate suplimentară în această perioadă - este un proces natural. Când o fată adolescent va crește, va începe să dispară depozitele de grăsime, acestea vor fi înlocuite cu sistemul muscular.

Mai ales dieta adolescente

În acest moment, este important să nu se așeze pe o dieta stricta, limitându-se la o masă diferită, trebuie doar să excludă anumite alimente în anumite momente. Fiecare fata are caracteristicile corpului și, dacă ea vrea să modeleze aspectul, acest lucru poate afecta starea ei de sănătate, organele vitale ale sistemului.

Video: Cum de a pierde in greutate adolescent? Intrebare pentru spectatori nutriționist

Unele fete sunt slabe, altele au suficient os sau un copil sunt gogoși. Este dovedit faptul că, dacă un tip constitutiv fata este rupt, va durea mereu. De multe ori acest lucru se întâmplă de tip Kapha fete (gogoși), adolescenții încep să pună o cantitate mare de efort pentru a deveni un hudyshku, din acest motiv, ei au probleme cu tractul, ficatul, pancreasul sistemul gastro-intestinal, de reproducere. dieta poate duce, de asemenea, la tulburări psihice grave - depresie severă, nevrotice, iritabilitate crescută. Vă rugăm să rețineți că nu întotdeauna pyshechki sunt obezi, trebuie să te accepte pentru cine esti. Pentru a nu agrava situația, trebuie să păstrați în mod constant într-o formă, rațională și echilibrată hrana pentru animale.

Regulile de bază ale nutriției în adolescențăFiecare dieta ar trebui să fie proteine, carbohidrați, grăsimi, în cazul în care acestea nu vor fi ingerate în cantități suficiente, poate fi perturbat funcționarea acesteia:

Video: Cum să-și piardă în greutate fete adolescente

1. Grasimea este necesară pentru a produce hormoni pe deplin în timpul adolescenței, a fost în acest moment au format sistemul endocrin si hormonale. grăsimi nu trebuie ratat, orice încălcări la nivel celular, nu va fi pe deplin produse de celule membrana. Rețineți că, dacă exclude complet de la centrala electrică și grăsimea animală pot să apară probleme ale sistemului biliar - va începe să stagneze bilă, în viitor, adolescenții predispuse la boli de ficat. Este important ca cantitatea de grăsime a fost echilibrat în mod corespunzător pentru a le evita în prăjituri, produse de cofetărie, carne de porc prajita. Fii atent la grăsimile care se găsesc în untul topit, produse lactate, uleiuri vegetale brute. Dacă este corect de a utiliza cantitatea de grăsime care nu se vor acumula sub piele și formează un strat de grăsime.

2. Proteinele in timpul adolescentei joaca un rol important, acestea sunt blocurile de construcție, acestea sunt responsabile pentru deplina funcționare a mușchilor, limfă, sânge, piele. În cazul în care fetele vor fi dor de proteine, acestea vor avea probleme serioase cu imunitate, slăbiciune în mușchi, starea pielii se inrautateste. În nici un caz nu poate fi utilizat în timpul adolescenței, fără dieta de proteine, desigur, legume și fructe sunt bune, dar să nu dăuneze frumusețe, sănătate, este necesar să se consume proteine. Se recomandă să se consume până la 2 nuci pe zi, și asigurați-vă că produsele din carne, ouă, produse lactate și pește.

Video: cum să piardă în greutate adolescent

3. Carbohidratii sunt adesea considerate ca vinovaților kilograme în plus - este înșelătoare, deoarece adolescenții nu știu că ei sunt o parte nu doar rolele, prăjituri și dulciuri, dar numărul lor mare în pâine integrală de grâu, fructe, atunci când au în sânge, o persoană pentru o lungă perioadă de timp rămâne bine hrănite, acestea nu sunt reflectate în figură. Vă rugăm să rețineți că creierul, celulele roșii din sânge, mușchii scheletici, o cantitate suficientă de glucoza necesară. Carbohidratii joacă un rol important în îndeplinirea producerea de hormoni, enzime. În cazul în care tinerii nu vor avea suficienti carbohidrati, nu va funcționa, există un sentiment constant de modificări ale oboselii, starea de spirit.

Teen fată, uita-te la produsele care conțin cantități mari de fibre - mere coapte, cartofi, morcovi, sfecla, dovlecei, dovleac.

Astfel, in adolescenta este o schimbare naturală în formă, astfel încât nu este nevoie să te tortura pentru a începe dieta debilitante diverse, aceasta poate duce la consecințe dezastruoase.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit