ZdorovGuru.com

Ling - o descriere a proprietăți utile, aplicare

VereskHeather se referă la tipul de plante perene, de familie, se poate ajunge la iarbă neagră înălțimea o-. Stem său roșu ramificat. Frunzele sunt de părți opuse Locul de amplasare, de dimensiuni mici. Inflorescenței conține un număr mare de flori. Plantele de fructe reprezintă o cutie, care conține un număr mare de semințe mici, este chetyrehgnezdnoy.

Descriere iarbă neagră

Începe să înflorească în mijlocul lunii iulie, continuând până la sfârșitul lunii august. flori luminoase de culoare roz, fructe gata în luna septembrie. Planta poate fi găsit în Est, Rusia și Siberia de Vest. Heather îi place să crească pe solul umed nisipos. Cele mai multe place turbărie, nu este expus la razele ultraviolete, există o mulțime de mușchi, apa este întotdeauna rece și nu are nici un efect asupra creșterii rădăcinilor plantelor. Piesele depozitate de cantități mari de umiditate, acestea ori în tub, astfel încât prețui umezeala. Există plante în pădurile de pini, unde nisipurile uscate.

Îngrijire și plantare iarbă neagră

Alege cel mai bun loc însorit, în același timp, ar trebui să fie un pic umbrite. Rețineți că Heather nu poate tolera de calciu, care este o parte a solului. Când plantele sunt plantate, ține cont de faptul că solul trebuie să fie fără var și făină dolomită.

Heather trebuie să fie protejate în mod fiabil de vreme cu vant. Este cel mai bine pentru a planta în primăvară, atunci când acesta este complet adaptat, apare rădăcina, iar primele lăstari ale plantei pot petrece cu ușurință iarna. Atunci când se plantează în toamna Heather, acest lucru are un efect negativ asupra creșterii sale viitoare, nu se poate tolera temperatura brusca sare, planta este obișnuit cu un climat cald și nu se poate adapta imediat la îngheț european. Planta va îngheța și să moară.

Înainte de plantare plantele, aveți nevoie pentru a umezi rădăcinile, cineva ar trebui să fie atent Blot. Numai atunci pot fi plantate în sol. Planta este o lungă perioadă de timp poate exista, dacă nu este udat, dar Veres se poate dezvolta numai pe soluri nisipoase și turbă, în mod necesar trebuie să fie udat în mod constant, deoarece se usuca si moare. Prin urmare, este important să vă asigurați că suficient de umiditate a plantelor.

Doi ani nu pot fi tăiate muguri de iarbă neagră, apoi a produs o retragere ușoară. În toamna anului plantele se pregătesc pentru iarnă. Odată ce solul înghețat turnat cantități mari de turbă. Ia ramurile de molid si acoperite cu plante, iarbă neagră va fi protejat de îngheț în soare de primăvară. Lapnikom nevoie pentru a trage în mijlocul primăverii.

Proprietăți utile de buruiană

Plant este bogat în glicozide de acid, cumarinici, catecol, fenol-fenol carboxilic. Tija conține o mare iarbă neagră număr leukoanthocyanidins, varza, rădăcină - protoantotsianidin.

Medicamente, care includ Veres ajuta la calmarea sistemului nervos, ameliorează insomnia, reduce inflamația. Acesta este unul dintre cele mai bune diuretice, antibiotice, ateliere, expectorante, folosindu-l poate vindeca rănile care au fost difuzate în sus. Cu ajutorul poate fi îmbunătățită de iarbă neagră Blutwurst de coagulare, este una dintre cele mai bune antiacide.

Aplicație iarbă neagră

Mai ales prețuită de plante de miere, se va roz, flori de liliac. Cel mai adesea produsul de albine roșu închis, are o aroma puternica. Ca parte a plantei conține minerale, proteine.

Produsul poate fi depozitat pentru o lungă perioadă de timp, deoarece are o cantitate suficientă de proteine, aceasta nu cristalizează, și pot face obiectul numai cheag, seamănă cu jeleu. Heather miere este valoros în medicină, este utilizat pentru tratarea vezicii urinare, sistemul renal. De asemenea, folosindu-l poate vindeca gută, reumatism.Este remediu sigur pentru insomnie, este necesar să se mănânce timp de noapte, astfel încât vă puteți relaxa și calmează-te. Med utilizat pentru tratarea tulburărilor gastrointestinale. El a elimina microflorei patogene. Utilizarea plantelor poate vindeca tusea, vezică urinară, rinichi, gută, gastrita, tuberculoza. Suc de plante este recomandat pentru clătirea gurii și gâtului.

În cazul în care o persoană gastrită și aciditate crescută, perfuzia trebuie să fie beat pe baza de iarbă neagră. Acesta este unul dintre cele mai bune medicamente pentru inima, deoarece constă din glicozide.

Decoctul din planta poate vindeca reacții alergice, boli de stomac, eczeme, dizenterie. tratarea arsurilor topici, ulcere. Ei recomanda luarea bai edem, boli ale spatelui, contuzii, fracturi.

Pentru a pregăti supa va trebui să ia apa frunze, flori, se toarnă fierbere. Insista 07:00, să ia o jumătate de pahar înainte de masă de trei ori pe zi. remediu deosebit de valoros pentru bolile renale, hepatice.

Pentru a calma sistemul nervos central, este necesar să se folosească pe bază de plante de ceai pentru ao pregăti, aveți nevoie de un pahar cu apă clocotită pentru a prepara flori. Ia cald.

Tinctura pe baza buruiană utilizat ca agent extern, precum și în interior. Pentru aceasta va avea nevoie de rădăcină a plantei - 10 grame de alcool - jumatate de cana. Insista două săptămâni, locul ar trebui să fie rece și întuneric. Pentru a utiliza 25 de picături în fiecare zi înainte de a mânca.

efect calmant asupra organismului uman are o baie, de aceea este necesar să se prepare planta preparată în apă clocotită. Insista 30 minute, scurgeti. Este nevoie de aproximativ 25 de minute.

Contraindicații iarbă neagră

Nu puteți utiliza în boli de iarbă neagră stomac, în cazul în care aciditatea scăzută. De asemenea, dacă sunteți hipersensibil Ling. Nu se recomanda administrarea medicamentelor la copii sub trei ani, femeile însărcinate și mamele care alăptează.

Deci, Heather este o specie de plante folositoare, are o compoziție bogată, nectar în special apreciate din iarbă neagră. Planta este nepretențioasă să aibă grijă. vindecători Folk le trata un număr mare de boli.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit