ZdorovGuru.com

Silene vulgaris - o descriere a proprietăți utile, aplicare

smolevka obuknovennaiaSilene se referă la o specie de plante perene erbacee difera liniar, ramificat gol tulpini care ajunge la o înălțime de 60 cm. Frunze de culoare albăstruie sunt campion opuse, suculentă, lanceolate au oval-formă. Florile sunt albe pot fi colectate într-un inflorescență liber. Fructele reprezintă o cutie rotundă, care conține un număr mare de semințe reniforme.

Descriere Campion

Aceasta se referă la familia de plante de cuisoare. La oameni se numește cracare, dinte-poțiune Smolyanka. Fructele trebuie în mod necesar să fie tăiate în mijlocul toamnei. Ele sunt de formă ovală, conice la capete. Fructele sunt colectate în mijlocul toamnei. Este important să se recolta planta cand infloreste, asigurați-vă că pentru a alege locurile în care o mulțime de campion. În primul rând, taie o parte a plantei, iar apoi restul, tot ce trebuie să se spală bine, se usucă în aer liber într-o zonă umbrită. Depozitați într-o pungă de hârtie închis etanș la temperatura camerei, evita soarele.

Începe să înflorească la sfârșitul primăverii până la mijlocul verii. Campion poate fi găsit în apropierea drumului, arbuști, luncă, în apropierea caselor. Campion Locul de naștere - Europa de Sud. Se preferă să se dezvolte pe teritoriul rus în apropierea Altai.

Cele mai comune specii sunt:

1. ptoza Silene se referă la o specie de plante perene erbacee, ajunge la o înălțime de aproximativ 70 cm, diferite tulpini ramificate. Distribuit de planta în pădure, stepă, în unele părți ale Rusiei. Medicina tradițională se folosește în mod eficient și îl pregătește cu diferite medicamente. Pentru a face acest lucru, se taie cu grijă părțile aeriene, spălați-l și a pus în camera de uscare este bine ventilat și în mod constant. Păstrați-ar trebui să fie în ambalaj de hârtie, temperatura trebuie să fie la temperatura camerei. Tinctura cu plecat ajuta la vindecarea Campion leziuni ale nervilor. Ea are efecte analgezice și sedative asupra organismului, se opune formarea de toxine.

3. Silene angustifolia - este un tip vechi de plante, este destul de rare.

Proprietăți utile campion

Acest tip de instalație este evaluată de către vindecătorii tradiționali. Oficial medicament nu este Campion utilizat, deoarece nu a fost încă pe deplin explorat, acesta este inclus în compoziția sa. Planta este bogat în saponină. Cu infuzii, tincturi poate calma nervii, deoarece acest lucru este cel mai bun mijloc pentru oprirea hemoragiilor ameliorează inflamația, analgezic, și scoate substanța toxică din corpul uman.

Tinctura poate vindeca depresie, tulburări nervoase. În cazul procesului inflamator la nivelul pielii, este necesar să se utilizeze în exterior comprese, loțiuni. Plant conduce la organism întreg normal.

Aplicație CampionPentru prepararea unui medicament folosește rădăcină de iarbă. Ceaiul cu adaos de plante plante aromatice are un efect diuretic, ajuta la vindecarea dizenterie. Compresele poate vindeca herpesul. Din cele mai vechi timpuri, rădăcină pe bază de bulion a fost utilizat pentru tratarea tuberculozei, dificultăți de respirație. Inflorescenței utilizat în tratamentul bronșitei cronice, sedative.

Campion utilizat în mod eficient atunci când o inflamație a sistemului urinar, rinichi, folosind planta suc poate vindeca conjunctivita, dacă este puternic durere de dinți, este necesar să se pregătească un decoct de și se clătește gura Campion lor.

Pentru a prepara cu plantele pe care trebuie să ia 200 ml de apă clocotită, 15 g de ierburi tocate insista o jumătate de oră pentru a utiliza până la de două ori cu 100 ml pentru a mânca. Acesta este cel mai bun remediu pentru a ajuta într-un timp scurt pentru a vindeca dizenterie. Pentru a prepara supa prin campion, este necesar să se ia 10 grame de iarbă uscată, se toarnă jumătate de litru de apă clocotită, fierte la foc mic timp de 5 minute. Pentru a utiliza un decoct de trei ori pe zi, timp de cel puțin două linguri.

Pentru a vindeca o tulburare a nevoii gastrointestinale de a utiliza o tinctura, plantele vor avea nevoie de 20 de grame, un pahar de apă pentru ea să insiste 30 de minute și bea de două ori pe zi. infuzie puternică este boli de piele care se pot întări, pentru a aplica această comprese. Inflamația în gură poate fi îndepărtată cu ajutorul bulion de flori.

Perfuzia trebuie consumate în diverse forme de gastrită, dureri de cap severe, boala ulceroasă, în cazul în care îngrijorat cu privire la arsuri la stomac. Din deprimat, insomnie, leziuni, izbucnirile emoționale. Pentru a insista în întuneric timp de până la o lună. Mananca o jumătate de litru de apă de trei ori pe zi.

Contraindicații Campion

Este interzisă utilizarea plantei în colita, constipatie, gastrita, în cazul în care persoana suferă de aciditatea gastrică scăzută. Campion interzisă utilizarea în timpul sarcinii, perioada de lactație. Asigurați-vă că înainte de a începe tratat, să se consulte cu un profesionist cunostinte despre efectele secundare și dozare.

Astfel, pe baza bulioane sunt cele mai bune tonice campion, sedativ, sedativ, analgezic, antiseptic. Cel mai adesea, planta intră în compoziția medicamentelor pentru stres emoțional substanță silenozid din cauza, nu este toxic, folosindu-l poate vindeca diferite boli ale sistemului nervos. De asemenea, anatsidny gastrită. Tinctura de alcool utilizat pentru tratamentul formelor cronice de gastrită. În ciuda proprietăților curative ale plantelor, este necesar să se ia în considerare toate contraindicații să acorde o atenție la efectele secundare, astfel încât să nu dăuneze corpului, chiar și mai mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit