ZdorovGuru.com

Tamarind (creștere) - descrierea proprietăți utile, aplicare

TamarindTamarind se referă la tipul de plante perene din familia leguminoaselor. Planta se caracterizează printr-un trunchi puternic, gros, se poate ajunge la o înălțime de aproximativ 30 metri. Tamarind este ramificat, lasă o mulțime de, ele pot fi colectate în mănunchiuri. floare de tamarind este roz sau galben, de multe ori ele pot să apară dungi subțiri de culoare roșie.

Descriere Tamarind

Florile sunt colectate în inflorescență racemose. fructe de plante reprezintă boabe alungite, ele nu sunt dezvăluite, pot fi ușor îndoit, cel mai adesea maro. Fructul este diferit aromă neobișnuită, carne roșie-l, conține cantități mari de semințe, acestea sunt solide și netede. Fructele sunt gata la sfârșitul primăverii la începutul verii. Tamarind se găsește în America, țările din Asia. Cultivați copac pentru o lungă perioadă de timp au început pe teritoriul țărilor tropicale.

Tamarind iubește umiditate și lumină, este recomandat pentru a pune în soare, în mod constant l udare. Vă rugăm să rețineți că este imposibil în timpul de irigare a apei în picioare pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a face acest lucru, se pregătește un drenaj special de sol. Nu fertiliza mai mult decât o dată.

Tamarind poate fi propagate prin semințe, pre-preparare a unui substrat special. Seminte va fi gata într-o săptămână. Fabrica va începe să înflorească după numai 5 ani. Se preferă să crească pe un sol fertil, ușor acid. Înainte de ramură formată este necesară pentru a forma coroana.

Colectarea și pregătirea tamarind

Plantele cresc într-un climat subtropical, cele mai frecvent utilizate frunze, scoarță de copac, flori. Fructele pot fi colectate doar o dată pe an, la mijlocul lunii august. Odată ce acestea sunt coapte, acesta ar trebui să, alege semințele de la ei, evidențiați pulpa, apoi uscați bine. După stocate într-o cutie de carton, cu nu mai mult de trei ani.

Proprietăți utile de tamarind

Pe baza plantei se poate face ceai, folosindu-l poate vindeca diaree, astm, febra, o boală infecțioasă. Bulion bazat pe Tamarind are un efect laxativ. Utilizarea este posibil pentru a crește apetitul, pentru a scăpa de hipertensiune arterială. Tamarindo conține o cantitate mare de minerale utile, astfel încât planta este cel mai bun remediu pentru bolile gastrice, ajută la îmbunătățirea stării sistemului digestiv.

Utilizarea tamarind

vindecatori traditionale utilizate coaja, pulpa, frunzele plantei. Pentru a aduce corpul la viermi, folosesc semințele de donare. Ceaiul va ajuta la vindecarea conjunctivita, opri inflamarea ochilor. Ceaiul ajută pentru a scăpa de simptomele gripei de SRAS.

De droguri ajută la creșterea sexualitatea feminină. Pe baza mousse tamarind pot fi preparate din constipație. Tamarind pe bază de apă poate vindeca dureri în gât.Pentru a prepara mousse este necesar să se folosească pulpă de fructe, se toarna apa fiarta, apoi se freacă, se evaporă la un suc gros. După punerea o cantitate mică de zahăr, toate se amestecă bine. Utilizarea unui Mousse poate duce la un proces normal digestiv, intestinele de la substanțe toxice și nocive.

În Asia Centrală, tamarind numit palma data, desi nu arata ca nimic de ea. A plăcut să utilizeze în India nu este numai în scop decorativ, dar, de asemenea, în gătit. Fructele rosii-maronii sunt considerate o delicatesă. Rezidenții India sunt preparate sosuri, paste, condimente, ca o componentă de bază de fructe se adaugă la carne, supa realimentat. fructe necoapte sunt acide, astfel încât acestea sunt utilizate pentru claritatea gustului, atunci când acestea sunt pe deplin mature, sunt dulci, astfel încât acestea sunt folosite pentru deserturi, bomboane, prăjituri.

Britanicii Tamarind este folosit pentru prepararea sosurilor de fructe utile, condimente pot fi cumpărate de la magazin. Tamarind sărate vândut, uscate, congela, presate, rareori sunt realizate pe baza concentratelor sale.

Am găsit utilizarea lemnului este de culoare roșie, este dens, este utilizat pentru mobilier, parchet. Cuba consideră tamarind copac sacru, așa că a arătat în stema.

Planta este apreciata ca mijloc de cosmetică, bazate pe ea preparate geluri, tonere, măști. Extras bazat pe semințe de tamarind poate chiar din tonul pielii, pentru a îmbunătăți aspectul, de asemenea, cu ajutorul pe care îl poate hidrata pielea, elimina acnee, acnee, riduri. Pentru a albesc dintii, trebuie să pregătească o pulbere specială pe baza semințelor. Sucul de plante are o acțiune bactericidă, este posibil de a vindeca acnee, răni, cosuri, zgârieturi.

fructe de plante este folosit ca un instrument eficient pentru pierderea in greutate, acesta poate fi folosit ca o gustare, cu ajutorul poate scapa de senzatia de foame, pentru a îmbunătăți metabolismul, arde excesul de grăsime. Între alimente trebuie să bea ceai în mod constant, pe baza de tamarind.

Contraindicații la utilizarea de tamarind

Planta nu poate fi utilizat cu boala ulcer gastric, inflamația esofagului. De asemenea, nu se poate abuza de tamarind, aceasta poate duce la tulburări, intoxicația, care se manifesta prin vărsături, greață.

Deci, tamarind este utilizat în diverse domenii, în special apreciate de fructele sale, semințele, acestea sunt adăugate la cofetărie, acesta este cel mai bun condiment pentru mâncăruri murate, orez și pește. Tamarind se referă la speciile de plante ornamentale, este foarte frumos, poate deveni întotdeauna camere de vopsire, sere. In medicina cred tamarind - un medicament universal. Cu el puteți scăpa de sete, pentru a aduce în jos producția de energie termică din intestine tuturor substanțelor chimice nocive, de-stres. Tamarind - cel mai bun instrument de prevenire criză hipertensivă. Acesta poate fi folosit uscat, proaspete, preparate cu ciorbe sale, ceaiuri, tincturi. Cu ajutorul medicamentelor pe bază de tamarind poate ajuta copilul sa scape de viermi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit