ZdorovGuru.com

Globeflower - proprietăți și aplicații utile

kupalnicaGlobe-se referă la speciile de plante atractive pe termen lung. Se poate ajunge până la 140 cm. Tulpina este liniară, ramificată de mai sus. Frunzele sunt de culoare închisă, cu un luciu distinctiv. Globe-planta este decorarea gradinii pe tot parcursul verii. Florile sunt mari dimensiuni, pot fi Yarkov galben, uneori portocaliu. Culoare Bright nu are petale și sepale.

Descriere Globe

Globe-l preferă să crească moderat în zona rece a Nordului. Este, de asemenea, găsite în Siberia, Europa, Orientul Îndepărtat. În Rusia, există aproximativ 30 de soiuri de Globe. Mai ales prețuită european. Globe-creste in umed, ii place poieni umede.

Planta este plantată în scopuri ornamentale despre frontiere, alpine grădină, mixborders. Globe-atractiv arată în grădini umbrite, sub un copac în apropierea lacului. Uneori, o plantă cultivată în mod special pentru a fi tăiate și apoi utilizate în scopuri medicinale. Culorile pot fi o lungă perioadă de timp nu se estompeze, în cazul în care au pus în apă.

Puteți selecta astfel de soiuri Globe:

1. european se referă la o specie de plante ornamentale. Florile sunt sferice aspect, galben, elegant. Bloom poate pentru o lună, care începe la sfârșitul lunii mai.

2. asiatice seamănă cu un european. Ea a dezvăluit sepale, flori duble. De la sfârșitul lunii mai începe să înflorească timp de aproximativ două săptămâni.

3. reamintește Altay-glob asiatice, diferite flori luminoase portocalii mari în interiorul este un loc extraordinar. Orientul Mijlociu, în contrast cu antere maronii. Bloom poate, în prima lună de vară.

4. floare glob chinez are o formă neobișnuită, este de mare tufiș. Florile sunt culoarea portocaliu intens, forma este aplatizat, sepale sunt sigilate. Bloom începe la mijlocul lunii iulie. Amintind de o varietate din China Globe.

Cel mai bine este să-l transplant în mijlocul verii. arbuști sape după pre tăiat în bucăți mici. Deci, pentru al doilea an va fi arbuști mari. Globe-flori in fiecare an, in cantitati mari. Nu se tem de iarna, nu este necesar pentru a acoperi în mod special iarna.

Colectarea și pregătirea Globe

Înainte de a colecta, aveți nevoie pentru a înțelege modul în care planta arata. Colectarea se face cu atentie, aceasta nu poate afecta alte plante. Gathering a avut loc în cazul în care se dezvoltă rapid Globe. Când recolta pe deplin, este necesar să se usuce. Păstrați necesare în cazul în care nu există arome străine. Iarba nu ar trebui să fie paraziți, diverse dăunători. În cazul în care acestea sunt, în nici un caz nu se poate utiliza Globe, în acest caz, aceasta poate duce la consecințe grave.

Aplicație GlobeInstalația utilizată în scopuri medicinale și decorative. Acest ornament pentru gradina, gradina de rock. Mai ales frumos este combinat cu iris, utilizate în plus pentru amenajare a teritoriului în jurul malul iazului. Într-un număr mare de plante constând din vitamina C, folosind Globe poate îmbunătăți starea ficatului, pentru a scapa de edem.

După ce abur iarba, trebuie să-l pună pe pânză și atașați la tumorii. Unguent este utilizat pentru a trata abcese. Anterior, au fost tratati cu vindecatori traditionale diaree, tulburări sanguine severe. Globul este adesea folosit în scopuri medicinale, în ciuda tuturor elementelor utile, este necesar să se ia în considerare faptul că planta este otravitoare. Dacă nu iau în considerare doza și abuz Globe, puteți serios otrăvit. Intoxicație cu duce la leziuni ale creierului.

O cantitate mare de otrava conținută în rădăcină, în culorile elementelor toxice ușor.

mijloace miraculoase de ulei de cătină - proprietăți și aplicații utile: Video

Acum Globe rar folosit, se tem că este otrăvitoare. Anterior, vindecători folosit pentru a trata scabie, hidropizie, epilepsie. Pentru a scapa de scorbut, o reteta pe care doriți să utilizați: ia flori - doar o linguriță de un pahar cu apă, se filtrează și se bea de trei ori pe zi, la 20 de grame.

Recomandat pentru tratamentul scabiei, rădăcina Globe. Este necesar să se ia iarba doar doua linguri un pahar de apă clocotită. Infuzia băutură până la 4 ori pe zi, este de ajuns o lingura. Pentru a spori efectul, este necesar după ce ați făcut supa, mananca cateva linguri de fulgi de ovăz cu miere.

Angina pot fi tratate cu ajutorul perfuziei, care a inclus flori glob. Sudate trei linguri de planta intr-un pahar de apă clocotită, infuzat timp de aproximativ 3 ore. Ia de trei ori pe zi, nu mai mult de o lingura.

Globe poate fi utilizat pentru a trata edemul cu boli de inima. Pentru a prepara medicamentul trebuie, în 350 ml de fierbere Globeflowers uscat fierbe apa (lingura). Bea de două ori pe zi înainte de mese.

Aceasta este una dintre cele mai bune plante pentru cancerul de tulpini sunt umplute cu apă clocotită. Odată ce iarba este apăsat, se aplică pe zona afectată timp de o jumătate de oră.

Contraindicații Globe

Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu este singurul medicament eficient, o otravă periculoasă care poate dăuna organismului, agrava starea pacientului. Dacă observați o reacție alergică, este necesar de a refuza tratamentul Globe.

Deci, la glob, planta trebuie să fie tratate cu deosebită atenție, aceasta poate duce la consecințe grave, provoca perturbări grave ale organelor interne. Dacă cineva nu ia în considerare este doza, el a fost serios otrăvit. Globe-poate fi fatala daca nu este corect, folosind.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit