ZdorovGuru.com

Physocarpus (reproducere, de plantare și îngrijire) - o descriere a proprietăți utile, aplicare

pyzireplodnikPhysocarpus se referă la decorative specii de plante cu frunze căzătoare, familia - Rosaceae. Adaptarea la diferite condiții, poate crește în soare sau într-un loc umbrit. Physocarpus diferite frunze mari pot fi de diferite culori, cele mai frecvente verde, visiniu.

Descriere physocarpus

Rădăcina este superficială, ramura este subțire. Bloom începe la începutul verii se termină în mijlocul florilor sunt albe. Cel mai adesea, puteți găsi o plantă în China, Asia, Japonia, America, Coreea.

Fructul plantei seamana cu o minge de sticlă. În primul rând el de culoare verde, apoi se transformă treptat într-un verde bogat, apoi roșu, atunci când este gata, este maro. fructe apare în luna aprilie, se încheie în luna octombrie pentru a se dezvolta.

soiuri physocarpus

1. grad Kalinolistny este bipartită, familia Rosaceae. Bucșa poate fi de până la 4 m, răspândirea ramuri pot cădea cu timpul. alb din lemn. Frunze rotunjite forma eliptica, au capetele triunghiulare zimtate. Florile sunt albe sau roz, sunt colectate în galben inflorescență. Înflorește în mijlocul verii. Planta este rezistent la îngheț, este o viață lungă, poate supraviețui până la 50 de ani.

2. Grad „Red Baron“ poate fi de până la doi metri, forma semisferica diferită are mici muguri de culoare roșu închis, care sunt pe partea de sus. Frunzele sunt ondulate, înguste. Îi place lumina, umbra poate varia de culoare. Când puzyrplodnik este o lungă perioadă de timp într-o poziție însorită, el lasă rândul său roșu la umbră să devină verde din nou. În toamna anului frunzele să ia pe o culoare de bronz. Physocarpus acest soi este caracterizat prin compact său, cel mai adesea este folosit în scopuri decorative, prin intermediul plantelor sale pentru oraș. Aceasta este una dintre cele mai bune bijuterii bordură.

3. Puzerplodnik aspectul „Lyuteus“ seamănă cu struguri în creștere rapidă. Bucșa poate ajunge la trei metri. Are frunze galbene, se transforma verde în luna august, care amintește de o lamă ascuțită. Acest soi este rezistent la inghet, nu le place umiditate ridicată, confortabil cu seceta, în creștere atât pe soare și în zonele umbrite.

5. Grad de aur se referă la speciile de plante ornamentale, are originalul frunze de culoare galben sau auriu strălucitor. Ramurile sunt drepte, puternice. Periați formă triunghiulară, se poate ajunge la un metru. Varietatea de plante este mic, elegant. In mod normal tolera rece, vant, soare.

6. physocarpus roșu este specie-iarna Hardy, este frumos. Frunzele sunt rosii physocarpus cu trei lame, capete rotunjite și zimțate. În primăvara și vara frunze roșii, visiniu toamna. În luna mai, alb și roz. Planta trebuie plantate folosind butași.7. soiul Purple „Diabolo“ este diferit cinci lobi frunze, de vară, plantele sunt violet în toamna devin galbene. Fructele primul verde, apoi devin roșii și violet.

Proprietăți utile physocarpus

Frunzele contin o cantitate mare de fenoli, cumarina, acizi carbonici fenol. Planta este folosita ca un supliment alimentar.

physocarpus Aplicație

Cel mai adesea, planta este folosită în scopuri decorative, este necesar să tăiați în mod constant, de transplant, deși planta este rezistent la nesolicitant, vreme geroasă, crește rapid. Pot prolifera semințe sau metoda Cerenkov, unii gradinari la utilizarea cluster de transplant physocarpus metoda de divizare.

Mai ales frumos planta arata cand este combinat, deoarece este bogat în culori. Când apăsați pe plantă, puteți auzi sunetul. Mulți copii place să se joace cu planta.

plantă Tămăduitorilor utilizată pentru tratamentul bolii hipertensive, ateroscleroza. Decoctul cu physocarpus poate vindeca boli de ficat, reduce inflamația cu gingiile. De asemenea, utilizat pentru a normaliza metabolismul plantelor, deduce substanțe toxice. Acesta este un medicament eficient, prin care să aducă înapoi la imunitate normală. Perfuzia trebuie utilizată pentru tratamentul tuberculozei, astm bronșic, pneumonie.

Physocarpus ajuta la vindecarea bolilor de piele - urticarie, mâncărime, umflarea ascensorului. Datorită cantităților mari de vitamine, care se gasesc in plante, poate ameliora simptomele de care sunt preocupați de gripă, dureri în gât. vindecătorii tradiționali Tibet sunt sfătuiți să folosească frunzele pentru tratamentul nevritei al demoralizare.

Astfel, physocarpus nu este doar o specie de plante decorative, dar, de asemenea, util. In Europa, populara kalinolistny physocarpus. Acesta are un număr mare de soiuri, care diferă în aspectul și proprietățile sale benefice. Cele mai populare Diabolo. Planta nu-i place de umiditate ridicată, rezistent la iarnă. În ciuda tuturor proprietăților benefice, este necesar să-l aplice numai după consultarea fitoterapevta pentru a evita efectele secundare asupra organismului, de asemenea, trebuie să trateze cu atenție la admiterea sa la femeile gravide, mamele care alăptează. De asemenea, interzisă primirea în cazul patologiei renale grave, inima, stomac, intestine, ficat. Oficial physocarpus medicament nu este folosit, deoarece oamenii de stiinta de medicina nu este încă studiată în detaliu compoziția sa, astfel încât unii medici avertizează împotriva primesc medicamente pe bază de plante.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit