ZdorovGuru.com

Cârnat cauzeaza cancer?

kolbasa-privodit-k-Raku.Am auzit deja că cârnatul este un produs nociv. Nu trebuie administrat copiilor mici. Acest tip de produs este inhibată în timpul bolilor gastrice și intestinale. Cel mai recent, Organizația Mondială a Sănătății a raportat informația șocantă: carne prelucrate și cârnați pentru mezeluri periculoase, aceasta duce la dezvoltarea unei viata in pericol de cancer intestinal.

Experții care sunt implicați în cercetarea de diferite tipuri de cancer, au demonstrat că un consum frecvent de hot dog, cârnați nu este mai puțin periculos decât alcoolul, azbest, tutun, gazele de eșapament.

Deja a relevat dovezi că cârnații sunt cauza cancerului de colon, de stomac. Cine prezintă riscul de a obtine boala? Cei care consumă zilnic carne rosie procesata.

Video: Negru budinca: ce produse pe masa noastră de a cauza cancer?

Care ne avertizează și puncte la carnea roșie includ carne de vită, miel, porc, vită, de capră și de carne de cal. În timpul de gătit metode de prelucrare cârnat sunt utilizate, cum ar fi fermentarea, decapare, sunt de asemenea adăugate diferite potențatori de aromă, agenți aromatizanți și alți aditivi chimici.

Nu doriți să obțineți de cancer de colon? Ai grijă de sănătatea ta. Pentru aceasta este necesar să se excludă din meniul, șuncă, cârnați, diferite tipuri de cârnați, șuncă, carne de vită, carne de vită sacadat, plăcinte din carne și conserve.

Video: OMS: carne, cârnați și salam de cancer cauza.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă cârnații delicioase înlocuite de curcan carne fiarta, iepure, carne de pui. Este posibil să se utilizeze o cantitate mică de carne de vită, de vițel, de porc, de preferință aburit sau coapte. Reconsidere atitudinea ta față de cârnați!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit