ZdorovGuru.com

Ce se va întâmpla, dacă alunița de rupere: efectele și tratamentul

Aluniță pe fața omului

Aluniță pe fața omului

Pe pielea umană este o mulțime de alunițe și birthmarks. Acestea pot varia în culoare și dimensiune. Și, uneori, acestea sunt plasate în locuri proeminente care oferă disconfort cosmetic.

Prin urmare, oamenii au întrebat mereu ce s-ar întâmpla dacă o lacrimă mol sau elimina chirurgical fără consecințe asupra sănătății. Pentru a-l dau seama, trebuie să se familiarizeze cu anatomia alunitelor și a speciilor lor.

Ce este un semn din naștere?

Semn din nastere si este acelasi semn din nastere pe formarea pielii. De asemenea, numit nevi. Birthmark este o acumulare de celule ale pielii, melanocite aglomerat. Ele dau o culoare specifică acestei zone ca urmare a acumulării de melanina acolo. Poate fi malformații congenitale sau benigne. Alunițele structura împărțit în două tipuri:

 • Pigmentnye-

 • Vasculare.

Birthmark la femei deasupra buzeiBirthmark la femei deasupra buzei

mol pigmentat

Este acest tip de nevi este perceput ca fiind „birthmark normală.“ Este o tumoră benignă compusă din celule umplute cu pigment - melanina. Aceste celule sunt numite - melanocite. nevi pigmentati poate fi congenitală, evoluând de la 10 la 25 săptămâni de sarcină, și vine după naștere.

Aceste semne din nastere pot fi de diferite dimensiuni, de la pete mici la formațiunile de dimensiuni uriașe. Ele pot fi, de asemenea, la același nivel cu pielea, sub formă de pete, pot fi, de asemenea, sub formă de noduli, tuberculilor si chiar negi. La suprafață, de multe ori parul creste.

pigment de culoare nev variază de la maro deschis la aproape negru, poate fi, de asemenea, cu o nuanță albastră.

Cel mai demn de remarcat o atenție nevul albastru, deoarece acestea sunt cele mai periculoase din punct de vedere al degenerare intr-o tumoare malignă.

Ce se întâmplă dacă un mol de rupere obișnuită? - este probabil ca doar vindecat, și totul va fi bine.

Dar, văzut în perioada de vindecare după ce este necesar. În cazul în care este slab vindecare sau supurau, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră.

nev albastru

Spre deosebire de alunițe convenționale, nev albastru - acest lucru este dobândit numai, tumora pigmentat benigne care apare cel mai frecvent în timpul pubertății.

Locația cel mai tipic este:

 • Ladoni-

 • stopy-

 • koleni-

 • gura.

Exterior, se pare ca un nod, negru, cu tentă de albastru. Situat adânc în piele. Dimensiune, de multe ori mai putin de 1 - 3 cm nev albastru creste foarte lent .. Dar, din cauza riscului crescut de transformare in melanom, necesită o monitorizare periodică.

Ce se va întâmpla în cazul în care rupe albastru semn din nastere? - este foarte probabil de a dezvolta melanom.

În cazul în care, cu toate acestea, un nev este accidentat, solicitați asistență medicală.

nev vasculară

Nevii vasculare (hemangioame, pete de vin de port) - Educația este pielea care se dezvolta ca urmare a încălcării dreptului de nave ale pielii. Asta este, aceste alunite sunt congenitale.

Nevii vasculare sunt de două tipuri:

 • kapillyarnye-

 • cavernos.

Pentru moli capilare soudistyh caracterizată prin dispariția lor spontană cu vârsta. Cel mai adesea ele dispar la șapte ani. nu poate dispărea, dar de obicei nu necesită tratament.

Nevii vascular cavernos cu varsta devin mai întinse împreună cu pielea. Din moment ce acestea sunt mărite, recipiente deformate, situate superficial în piele. Aparent, ei arata ca pete de culoare roșu aprins sau cireșe. Poate fi de dimensiuni mari și chiar foarte mare, ceea ce duce la o creștere a porțiunii de corp pe care sunt aranjate.

Ce se va întâmpla în cazul în care lacrimă vascular semn din nastere? - va fi cu siguranta sângerare. Deoarece, în special în hemangiom cavernos, vasele de sânge nu poate fi comprimat atunci când este afectat, ceea ce duce la un lung, prost oprește sângerarea.

Molii mai periculoase

mol mare în apropierea ochiuluimol mare în apropierea ochiului

Pericolul principal care vine din toate aceste tipuri de alunite - dezvoltarea de tumori maligne ale pielii. Melanomul este un cancer foarte agresiv, care este mai ușor să previi decât să vindecarea.

Uita-te pentru apariția și starea alunite nu este dificilă și este necesar.

Dacă următoarele simptome ar trebui să consulte un medic: • rodinki- o creștere rapidă

 • schimbare contururi,

 • moli de margine au devenit neclară, nechetkimi-

 • Aspectul nevindecabile răni în rodinki-

 • daune mol.

tratament mole

Ce se va întâmpla dacă un mol de rupere am discutat. Acum, uita-te la modul lor trata, mai degrabă îndepărtată.

Orice mol poate fi îndepărtat, în special în cazul în care se creează un defect cosmetic. Dar unii încă mai recomandat pentru a elimina motive, nu numai cosmetice:

 • nevilor dimensiuni mai mari, disponibile cu rozhdeniya-

 • mai mult de 10 santimetrov- moli

 • birthmarks sunt supuse frecării (situate pe gat, maini, glezne, talie) -

 • adesea inflamat mol.

Este aceste nevii sunt mai predispuși să degenereze într-o tumoare malignă, și necesită îndepărtarea.

Metode de eliminare a mai multor nevi, totul depinde de capacitățile unei anumite clinici și dorințele pacientului.

Imediat înainte de o intervenție chirurgicală medicul trebuie să inspecteze nev îndepărtată și definită cu o operațiune de volum. Unele alunite ar trebui să fie eliminate de pe site-ul pielii din jurul lor, ceea ce ar reduce riscul de a dezvolta melanom.

indepartarea chirurgicala

Cel mai simplu și cel mai comun mod de a elimina nevi. Linia de jos este excizia mol cu ​​un bisturiu și pielea din jurul ei.

Metoda cea mai accesibilă pentru a elimina nevi, deoarece nu necesită echipament special.

Principalele dezavantaje sunt: ​​formarea de cicatrici.

Video: DACĂ NAIL-muscand!

metoda dureroasa, de aceea, necesită anestezie locală sau generală.

îndepărtarea chirurgicală a alunițeîndepărtarea chirurgicală a alunițe

electrocauter

Îndepărtarea electrocauterizare produs, care prin intermediul unor temperaturi ridicate de disecție a pielii, cauterizarea simultan porțiunile tăiate.

Metoda are aceleași dezavantaje ca eliminarea normală a bisturiului, dar mai fără sânge.

De asemenea, necesită anestezie locală sau generală.

Video: Ce se întâmplă dacă ripoffs Moles?

Îndepărtarea alunițelor prin electrocoagulare

cryolysis

Tehnica constă în expunerea la temperaturi foarte scăzute pe zona de alunițe. După congelare mor de țesut.

Un astfel de proces este practic fara durere, dar uneori necesită cereri repetate din cauza îndepărtării incomplete a nev și regrowth acesteia.

îndepărtarea cu laser

Una dintre tehnicile actuale, constă în expunerea unui fascicul laser pe zona de pigment și albirea acestuia.

Îndepărtarea cu laser de alunite pe fata feteiÎndepărtarea cu laser de alunite pe fata fetei

metodă eficientă, nu este o boală, practic lipsită de neajunsuri. Dar este limitată la utilizarea în eliminarea nevi mare.

ablație Radiosurgical

Prin îndepărtarea petelor de pigment produs radionozhom special care generează un fascicul de radiații, de a scoate numai tesutul pigmentat fara a deteriora pielea normală. După ce au lăsat urme de ștergere radiosurgical.

Video: CE DACĂ ripoffs Moles?

 Eliminarea nevilor pe față, înainte și dupăEliminarea nevilor pe față, înainte și după

concluzie

Știind că se va rupe, dacă alunița, și ce consecințe periculoase se poate face apel la corp, aveți nevoie pentru a trata cu atenție starea lor. Dacă există Nevii sunt predispuse la transformarea maligne, nu ar trebui să fie amânată și eliminarea acestora. Este mai bine să contactați persoana care decide sa trebuie să le ștergeți acum, sau puteți aștepta.

Ai grija de sanatatea ta, deoarece acesta este cel mai valoros lucru pe care îl avem.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit