ZdorovGuru.com

Principalele motive pentru apariția alunițelor

Care sunt cauzele birthmarks.

Care sunt cauzele birthmarks.Astăzi am dori să vă spun apariția alunițelor pe corp. Articolul descrie problemele, cum ar fi apariția alunițe pe față, pete și mol la copii, în timpul sarcinii. Material promovează alunițe de conștientizare de siguranță pentru mai multe motive, și solicită vizite la medici, în cazul în care alunita a început să se comporte neobișnuit.

perioada de apariție

Alunițele apar în corpul uman de la naștere, deși inițial se naște o persoană fără pete întunecate. Principal fiind adolescenta, atunci când există o formațiune a corpului uman. Ele pot veni și du-te, par foarte diferit de a crește sau se ofilească, dar fiecare nevilor comportament inexplicabil ar trebui să fie percepută ca o amenințare, iar cel care a observat o aluniță pe corp sau să le schimbe, ar trebui să vadă un medic, pentru a evita probleme mai grave decât mâncărime sau exfolierea moli.

Alunițele de pe fataAlunițele de pe fata

Toate alunite sunt radical diferite unele de altele și au culori diferite: maro, culoarea pielii, puncte roșii, negru, roz, alb și chiar purpuriu, și să fie de diferite forme și structuri: unghiulare, plate, inegale și ascuțite agăţat moli sau chiar subcutanat și aproape imperceptibil.

motive

Alunițele pot apărea pe corpul uman, în orice moment al vieții sale, în ciuda faptului că perioada principală a nașterii lor, cu vârste cuprinse între 25 de ani. Alunițele pot apărea oriunde și în orice fel, astfel încât acestea pot să dispară. Să luăm în considerare diferitele cauze ale manifestărilor de alunite:

Video: Cauzele alunite pe fata sau corpul tau

Cauzele birthmarks pot fi împărțite în două grupe mari: natura înnăscută și de adaptare.Cauzele birthmarks pot fi împărțite în două grupe mari: natura înnăscută și de adaptare.

birthmark ereditar

Apariția alunițe la om poate fi cauzată de informații de tip ereditar, care este inerentă în ADN. De aici numele de alunițe, deoarece acestea sunt adesea moștenite și apar în același loc ca și cea a rudelor mai în vârstă.

birthmark ereditarbirthmark ereditar

Apariția soarelui

Una dintre cele mai eficiente cu privire la apariția și creșterea nevilor este radiația solară. Melanina - Prin acțiunea sa în organismul uman produce substanțe specifice suficient de rapid. Aceasta este baza de alunițe. O overabundance de melanina, care este perfect produs de organism sub lumina ultravioleta, formează colonii imense de alunite noi, care este un factor de risc pe suprafața pielii. Fiecare mol când cantitate excesivă de expunerea la soare capabila sa transforme intr-o tumoare, și maligne.

Alunițele din cauza rănilor și unele virusuri

În același timp, un număr mare de medici consideră că nevilor apar din cauza radiațiilor și raze X, care, în această sau acea perioadă, fiecare persoană primește. O altă opinie este o infectie si insecte virale mușcături, care, pentru o lungă perioadă de timp lăsa amprenta pe pielea umană. În orice efecte enumerate mai sus asupra organismului, un proces poate fi pornit, în timpul căreia melanocite sunt grupate și sunt scoase la suprafata pielii.

Aviz Medicină alternativăApariția de alunițe pe corp provocate de eliberarea energiei interne. Energia este stocată în locul inflamației, în cele din urmă concentrat și provoacă apariția pe piele de pete de vârstă și cârtițe.

hormonale supratensiunii

Emisiile și formarea de melanina, care la rândul lui pigmentarea moli, are un efect puternic al hormonului care este eliberat de glanda pituitară. Din acest motiv, orice valuri hormonale din corpul uman poate provoca producția de mai multe alunite noi. Acest lucru poate explica nevilor în timpul sarcinii sau în timpul pubertății. Astfel de exploziile poate duce nu numai la nașterea alunițe, dar, de asemenea, la dispariția lor.

Cum de a preveni

Cum sunt aluniteCum sunt aluniteDupa ce a citit tot ce este scris mai sus și să înțeleagă cauzele alunite pe corp, puteți încerca pentru a preveni creșterea numărului de moli. Pentru a face acest lucru, potrivit experților, cel mai important lucru să se abțină de la consumul ridicat de radiații solare, adică mai puțin soare în timpul zenit solare si pentru a minimiza solar, pentru început va fi suficient.

alunite noi

Apariția unor noi alunite pe corp este adesea atribuită influenței factorilor adverse asupra organismului. Acesta poate fi o mulțime de stres, supratensiunile hormonale, expunerea la radiații și situația ecologică nefavorabilă. În cazul în care apariția de noi alunițe ea îngrijorat numărul lor, este în valoare de expunere la soare mai puțin și de a proteja pielea cu ajutorul cremelor speciale, loțiuni și filtre de protecție. De multe ori în moli - acesta este un comportament comun al organismului, până la momentul în care acestea nu deranjeze proprietarul și să aducă disconfortul fizic sau estetic. Este demn de atenție la creșterea unui mol, creșterea numărului de alunițe, scalare, mâncărime, și de alți factori de o schimbare bruscă în structura și dimensiunea alunite pe corp.

Video: Pigmentarea pe corp, alunițe, pistrui. Motivul pentru aparitia petelor de varsta. Comunicarea cu băuturi spirtoase.

O varietate de nevi la copii

Apariția alunite roșii pe corpul unui copil, sau orice alta, poate fi cauzata de o varietate de motive și să fie la fel de periculoase sau în condiții de siguranță. De obicei, copii mici ale pielii apar numai moli, raportat la una din grupele:

  • alunițe maro deschis sau culoare, nu prea vizibil, de multe ori rămân pentru viață. În cazul în care numărul lor este în creștere îngrijorare că are motive și ar trebui să consulte un medic pentru sfaturi.
  • Birthmarks culoare inchisa si diferite forme. Pot apărea în orice parte a corpului. De asemenea, ele nu sunt periculoase și pot persista timp de viata, dar orice modificări în forma, culoarea și numărul de vizite la medic este necesar.
  • Red semn din nastere pe fata, din spate a capului și gâtului copilului. Apariția birthmarks roșii la copii, datorită expansiunii vaselor mici în perioada de livrare. Simptomele individuale pot rămâne pentru o lungă perioadă de timp, dar identic și oglindită birthmark roșii pot să dispară în cursul anului următor.
  • la fața locului mongoloid. Se pare cel mai frecvent la copii cu pielea smeadă, situat pe fese copilului sau partea inferioara a spatelui. marca albastru-violet nu are nevoie de nici un tratament și de obicei dispar de aproximativ 13-15 de ani.
  • hemangioame. Există convexe sau plate. Convex - o indicație clară că alunița în timpul sarcinii este posibilă. Sunt formate și apar în această perioadă, uneori imediat după naștere. Nu aduce nici un rău și sentimente poate dispărea în câțiva ani, dar, în cazul în care hemangiomul convexe sunt situate în zone de risc, în cazul în care acestea pot fi deteriorate, este recomandabil să le vindece. Ai nevoie pentru a începe un tratament cât mai devreme la vârsta de mici precum și convexe gemengiomy, în cazul în care nu au dispărut, și poate crește până la 15 ani se poate transforma într-o pată uriașă. În cele din urmă, formarea plat - acestea nu sunt periculoase și nu cresc de-a lungul anilor, și așa mai departe eliminați-le, nu este necesar.

Precauții medici

Dacă ați decis îndepărtarea, este necesară consultarea cu un specialistDacă ați decis îndepărtarea, este necesară consultarea cu un specialist

Toți medicii insistă pe aceeași. Îndepărtarea alunițelor nu este un proces obligatoriu prin ele însele aluniță nu aduce nici un rău, cu excepția faptului că alunița de pe fata ta, care poate strica aspectul persoanei sau acele alunite care sunt situate în zone periculoase ale corpului, pe gat, pleoape, pe degetele de la picioare și așa mai departe. Aceste semne din nastere pot fi deteriorate cu ușurință și pot provoca unele anxietate. În plus, apariția alunițelor pe corp de multe ori nu aduce nici un pericol pentru organism, cu excepția cazului dacă observați semne de transformare a alunițe, care sunt cauza principală a tratamentului la medic:

  • sigila și o schimbare bruscă a mărimii mol;
  • alunițe schimbarea de culoare, pigmentarea severă de culoare mai închisă;
  • fisuri pe mol, peeling, sângerare;
  • inflamația alunițe sau areolei;
  • cutanat structura model violare pe suprafața alunițe.

Luând în considerare toate avertismentele medicilor, cauzele apariției alunițe, se poate concluziona că, dacă alunița nu se comportă neobișnuit și nu provoacă senzații neplăcute, singurul motiv pentru îndepărtarea acestuia poate fi cauza estetice și emoționale și, dacă acest lucru ar trebui să se întâmple, vă recomandăm îndepărtarea cu laser a nevilor sau îndepărtarea de azot.

Procedura este aproape fara durere si nu lasa urme vizibile pe piele, dar ar trebui să fie efectuate numai de personal calificat.

Video: O mulțime de alunite pe fata ta: cauzele de valoare

Cum să recunoască petele de pe piele!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit