ZdorovGuru.com

Sunt alunițe sunt periculoase la copii

Red birthmark copilul

Red birthmark copilulAcest articol discută despre apariția alunițelor la o vârstă fragedă, cauzele lor, și cum să procedeze în cazul în care o cârtiță în copil se comportă ciudat. exemple de alunite eliminarea corectă pe sfatul medicilor sunt de asemenea prezentate, cele mai sigure metode de eliminare a alunițe la copii și că ar trebui să fie luate după îndepărtarea.

Când copiii apar alunițe

Multe mame insarcinate se arată ele însele la partea pozitivă, încercând să afle despre toate posibilele probleme înainte de naștere. Într-adevăr, pentru că mama este mult mai bine să aibă experiență și să o dezvolte în continuare la momentul sarcinii. În acest fel, după ce a dat naștere unui copil, o tânără, dar deja experimentat un pic, mama mea va fi în măsură să știe exact când au tăiat dinții în ce moment copilul trebuie să fie pus în pat, și cât de des este nevoie să fie hrănite în primele săptămâni de viață.

Video: Cele mai periculoase birthmarks

Într-o serie de mai multe întrebări care apar imediat după nașterea copiilor mici ai includ și apariția de alunițe copii. Știm deja că majoritatea alunite pe corp, care este de aproximativ 80%, apare în primii 25 de ani de viață, atunci când se formează corpul și persoana crește. Dar, în unele cazuri, semnele din naștere la copii - pot apărea la naștere. Ele apar mai multe semne de pigment, și pot să apară în număr mai mare.

În cursul copilului de creștere, numărul acestora poate varia, atât crește și descrește. Dar, de regulă, alunițe, cum ar fi am folosit pentru a le vedea în viața de zi cu zi, există un copil sub vârsta de cinci sau șase ani. Fenomenul de pete de pigment sau alunițe la copii în medicină este adesea numit "nev". nev Formarea pot apărea datorită melanocită - celule de pigment in organism, care sunt situate între straturile interioare și exterioare ale pielii. Celulele au Pigment fiecare copil, chiar și în momentul nașterii sale.

Alunițele la copiiAlunițele la copii

clasificarea alunițe

Care ar putea fi cârtița

Observarea pe termen lung a medicilor pentru copii au aratat ca doar unul din o sută de copii se nasc cu alunite. De multe ori datele sunt leziuni ale pielii nu sunt periculoase pentru sănătate și poate face nici un rău. Copiii au birthmarks, precum și la adulți, ușor convexe, cu un diametru de un centimetru, dar cel mai adesea ele sunt foarte mici și plate, care este, în general, la același nivel cu pielea si nu sunt detectate prin atingere.

Culoarea de alunițe la copii este de culoare maro deschis. Prezența nevilor la copii nu ar trebui să fie părinți panică, dar aceasta nu împiedică monitorizarea constantă a tumorilor, deoarece detectarea timpurie de creștere a nevilor, schimba dimensiunea sau structura sa, care poate fi un semn de boală, numai posodeystvuet identifica posibilele probleme în timp util și impact imediat pe ea.

Ce ar putea fi o cârtiță copilCe ar putea fi o cârtiță copil

Dependența de pericol birthmark pe dimensiunea sa

La copiii mici, precum și la adulți, alunite pot fi împărțite în mai multe grupe:

  • mici mol, mărimea de la 05 la 1,5 cm
  • alunițe și pete de vârstă, mărime de la 1,5 până la 10 cm, media
  • pete mari, mai mari de 10 cm.

Formarea mici ale pielii la copii sunt sigure, ca dimensiuni medii și mari la fața locului pot afecta foarte mult de sanatate in viitor. Potrivit statisticilor medicale, aproximativ 40% din cazuri, prezența unor mari pete pigmentate cresc, ulterior, in tumora. Din acest motiv, în cazul în care dintr-o dată pe corpul copilului au început să apară pete medii sau mari dimensiuni, fără întârziere, ar trebui să consulte un medic pentru a trece de inspecție, pentru a primi testate și să obțină consultanță de specialitate de la specialisti de dermatologie si de oncologie.

Video: Molii sunt periculoase? / Protecție împotriva cancerului de piele / Diagnostic / Întrebări la un dermatolog

Eliminarea alunițe la copii

Eliminarea alunițe la copiiEliminarea alunițe la copiiAm analizat unele dintre problemele și au găsit de ce apar nevilor într-un copil pe măsură ce apar, ceea ce sunt și ce înseamnă. Am constatat că o cârtiță mică în cantități mici, pentru a fi în siguranță și că, dacă ați observat o mulțime de moli de copil, al cărui număr este în continuă creștere și birthmarks se comportă neobișnuit, trebuie să fie imediat examinat de un medic.

Video: Alunițele și veruci pe piele pentru copii - Dr. Komarovsky SchoolDe multe ori, medicii prescriu medicamente mai puțin frecvent sfătuiți să elimine alunițe, acordând o atenție la vârsta tânără a corpului tot mai mare al copilului. Dar sunt momente în timpul cărora îndepărtarea de alunițe la copii nu pot tolera nici o întârziere. Eliminarea alunițe la copii are loc în același mod ca și la adulți. Cea mai comună metodă - Îndepărtarea cu laser.

Cu toate că acest lucru specie eliminarea fără restricții de vârstă, medicii recomanda indepartarea cartitelor pe corpul copilului numai în cazul în care gradul de severitate crescută a mărturiei, doar pentru frumusete, nu în mod clar nu merita. Acest lucru este asociat cu un risc de cicatrici de vindecare slabe de eliminare la fața locului a tumorilor. Principalele semne că este timpul pentru a elimina semn din nastere, sunt mâncărime, sângerare, peeling, alunițe traumatisme sau cresterea rapida. Dar, amintiți-vă că orice îndepărtare are loc numai cu permisiunea unui medic și numai sub supravegherea sa.

În cazul în care un copil elimina o alunita

Eliminarea alunițe la copiiEliminarea alunițe la copii

Pentru a salva copilul meu dintr-o problemă, cum ar fi o aluniță, trebuie să-l aplice la o clinică de specialitate pentru a obține o inspecție profesională. Nu te gândi chiar cu privire la modul de a elimina copilul în birthmark salonul de înfrumusețare la modă și costisitoare, chiar dacă acesta este licențiat și are o rezoluție privind eliminarea alunite laser. Este singura intervenție corespunzătoare și competente, cu observațiile ulterioare vor permite de a reduce semnificativ riscul de complicații.

Întreținerea și supravegherea după îndepărtarea

îngrijirea copilului după îndepărtarea birthmarksîngrijirea copilului după îndepărtarea birthmarks

În cazul în care un copil este în creștere mancarimilor mol sau un copil, și ea a smuls o aluniță sângerează, atunci, așa cum am spus mai sus, ar trebui să se consulte imediat medicul dermatolog sau medicul oncolog. El examinează și oferă consiliere cu privire la eliminarea, dacă este necesar, și trimite o operațiune care, în mod necesar, trebuie să-și petreacă-l licențiat medici.

Dar chiar eliminarea nu este la fel de importantă ca și de îngrijire a copilului și supraveghere medicală după operație. Eliminarea unui mol nu necesită nici un copil special de formare, copiii tolera absolut normal, dar după ce are nevoie de doar un tratament blând, precum și a primit diferite medicamente care normaliza sistemul imunitar. În plus, trebuie să se asigure că copilul nu este în soare și nu a luat nici un tratament cu apă, până când vindecarea este completă.

În plus față de aceste și alte limitări ale medicilor recomandă monitorizarea periodică, în special în timpul pubertății, care este întotdeauna însoțită de o schimbări hormonale grandioase în corpul uman. De asemenea, este necesar, pentru a evita arsurile de la soare, consumul de plajă, ultraviolete, în orice formă și să încercați cu aer proaspăt pentru a proteja pielea și de protecție solară pentru îmbrăcăminte maximă de acoperire.

Moles la copii, soare, vara ...

Ce ar trebui să acorde o atenție la

Adesea tinerele mame, atunci când au observat un semn din naștere pe capul copilului, începe să vă faceți griji într-adevăr în cazul în care nu acorde atenție faptului că micile pete de pigment sunt de asemenea disponibile pe piciorul copilului, la încheietura mâinii sau altă parte a corpului. Amintiți-vă că într-un număr mic de aceste alunițe, care nu se manifestă și nu deranjez - sigur și inofensiv, principalul lucru pentru a le trata un pic mai ușor, și să încerce să nu rănească, dar dacă vedeți că o cârtiță în copil crescut în cantitatea sau a fost găsit mare dvs. mol de copil, indiferent pe ce parte a corpului, atunci este alarmant clopot de sănătate, care pur și simplu nevoie pentru a vedea un medic.

Aș dori, de asemenea, să vă sfătuim să ștergeți copilul ei nevilor care pot răni cu ușurință. Copilul nu înțelege ce o aluniță nu se poate zgâria sau atinge-l, și dacă acesta este într-un loc ușor accesibil sau periculoase, cum ar fi fata, gat, piept, în cazul în care acesta poate fi foarte ușor pentru a obține degetul și bat peste, cel mai bun lucru despre astfel de nevilor consulta un medic și scoateți-l în timp util o metodă sigură.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit