ZdorovGuru.com

Îndoire a uterului - cauze, simptome, tratament

zagib MatkiDespre uterină Bend pentru a spune dacă corpul ușor deviat. Cel mai adesea îndoiți este înnăscută, dar în unele situații, formate în timpul dezvoltării procesului inflamator. O femeie ar trebui să înțeleagă că îndoiți - nu este o patologie, aceasta este, în general, nu se manifeste. Există cazuri când îndoirea uterului pentru unele femei este cauza durerii sau infertilitate. Nu este necesar pentru a lega toate bolile organelor de reproducere să se îndoaie. Trebuie să se înțeleagă că îndoiți - este acolo Ei bine, locație neobișnuită a uterului.

Într-adevăr, diferite tipuri de coturi sunt alocate în ginecologie. Este un lucru atunci când o femeie se naste cu anomalie, și un alt lucru - există o curbă în cazul adeziuni în zona abdominală. Adeziunilor se formeaza atunci cand o femeie ia încet procesul inflamator, precum și la pacienți după o intervenție chirurgicală.

Cum este uterul în pelvis?

 • Antefleksio, cand uterul este in centrul bazinului, de jos sa este îndreptată în sus și în jos colul uterin vaginal.
 • Anteverzio Aceasta apare atunci cand corpul uterului si colul uterin produce o singură linie.

Ocazional, uterul poate lua o poziție:

 • Giperantefleksiya Aceasta se produce atunci cand uterul este puternic înclinat înainte.
 • retroflectat Aceasta are loc în cazul în care corpul uterului se abate puternic înapoi. În acest caz, îndoirea uterului diagnosticat.
 • Leterofleksiya caracterizat printr-un leagăn ascuțit la dreapta și la stânga.

Mitul îndoirea uterului

Adesea, mamele tinere, care au fete mici, ei spun că copilul nu poate fi prea devreme pentru a planta, sau pot fi îndoiți. Mulți experți spun că acest lucru nu este adevărat. Atunci când se formează organele feminine, poziția statică a corpului la proces nu este reflectată. Dacă observați că copilul începe să se așeze pe cont propriu, nu-i deranjeze.

Video: Îndoiöi uterului si sarcina

Cauzele uterului în Bend

 • Boala adeziunilor în care sunt formate de fibre de țesut conjunctiv. Adeziuni apar după inflamație, o intervenție chirurgicală.
 • atrofie musculara este caracterizată prin slăbirea ligamentului, cel mai frecvent observate la femeile mai in varsta.
 • ligamente nedezvoltate poate provoca, de asemenea, uter cot.
 • Patologia organelor pelviene - tumori ale intestinului gros sau a vezicii urinare.
 • Procesul inflamator al uterului și apendicelor sale.
 • O tumoare a uterului sau ovarelor.
 • Endometrioza.
 • Slabeste tonul general al ligamentelor.
 • boala intestinului gravă.

Simptomele uterin Bend

Principalele simptome sunt perioade dureroase anormale în care cantitatea de sânge crește sau scade. O femeie poate fi disconfort confuz in timpul actului sexual. În cazul în care uterul în Bend există probleme serioase în a concepe un copil.

În cazul în care, în plus, că uterul în Bend, o femeie are tumoră fibroasă sau, în acest caz începe organismele de mult stoarse, întețește, de asemenea, urinare, în mod constant îngrijorat de constipație.

Este posibil pentru a obține gravidă, atunci când uterul în Bend?

Principala cauză a infertilității în uter sunt piroane de îndoire. În acest caz, sperma nu poate trece prin colul uterin, deoarece este format dintr-un unghi ascuțit.

Cu uter în Bend poate rămâne gravidă dacă urmați aceste recomandări:

 • Tu trebuie să moară ritmul lor de viață. Cum se poate petrece mai puțin timp pe picioarele lor, încercați să nu ridice greutăți, să abandoneze sarcini sportive îmbunătățite.
 • Selectați posturi speciale pentru un act sexual. Rețineți că colul uterin este bine închis, sperma nu poate depăși bariera, astfel încât cel mai bine este de a folosi poziția „în spatele. De asemenea, o femeie după actul sexual trebuie să coboare capul sub pelvis și să rămână în această poziție timp de aproximativ 10 minute. Apoi, se întindă și să se odihnească timp de o oră.

Video: = COT uterului (retroflectat) și sarcina =

îndoire a uterului în timpul sarciniiMulte femei reușesc să obține încă gravidă cu cot regal, dar au apare o întrebare: cum să păstreze copilul?

La femeile gravide, cu un cot uter deranjat urinare, defecare, se umfla in mod constant stomacul. Toate pot duce la avort spontan, cu inflamație acută a vezicii urinare, rinichilor. Este foarte important pentru urinare frecventă și defecare tulburări consultă în timp util cu ginecolog.

Atenție! Când activitatea uterului creste, incepe sa umple complet femeia pelvis poate fi presată împotriva sacrum, prin aceasta dislocă vezica, apoi comprimă rect.

Pentru a preveni complicațiile în uterine gravide Bend, se efectuează intervenția chirurgicală sub anestezie generală, în care revenirea uterului la poziția sa normală. Operația nu este complicat, face posibil să comunice și să dea naștere unui copil în mod corespunzător. Când se apropie de naștere, o femeie cu cot uterin pregătirea pentru o cezariana. Important! Decizia privind cezariana poate lua numai în cazul în care există probleme de deschidere de col uterin.

Diagnosticul și tratamentul cot uterin

Ginecolog dezvăluie patologia chiar și în timpul inspecției, apoi se efectuează în continuare o ecografie.

Multe femei sunt interesați de întrebarea dacă puteți obține complet scăpa de cotul uterului? Este posibil, dacă a elimina cauza rădăcină - pentru a reduce adeziuni de operațiune. În acest scop, laparoscopie se efectuează, iar după ce femeia prescrie un curs de antibiotice, tratamentul noroi și UHF.

Risc de uterin Bend

Pentru fete este anatomia colului uterin este foarte periculos, deoarece poate duce la infertilitate sau avort spontan. Pentru femeile mai in varsta, patologia este periculoasă, deoarece mușchii uterine sunt slăbite considerabil, iar acesta poate cădea complet.

Astfel, analizând cauzele și simptomele de îndoire uterin, putem concluziona că, în absența unor simptome pronunțate - sângerări, dureri menstruale, nu vă faceți griji, nu va avea probleme in a concepe un copil și la naștere. În acest caz, dacă sunteți preocupat de simptome neplăcute, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. El va numi un tratament adecvat, da orientările necesare posibil să rămână gravide și a da naștere unui copil sănătos la îndoirea a uterului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit