ZdorovGuru.com

Tratamentul fibrom uterin, fara interventie chirurgicala

Video: Tratamentul fibrom uterin, fara interventie chirurgicala

Lechenie miomyi Matki bez operatsiiPână în prezent, în practica ginecologică are loc statistici destul de grele și terifiante - în fiecare al patrulea pacient diagnosticat cu fibrom uterin. În general, grupul de risc include femei de la 30 la 40 de ani. Aceasta boala este cu adevarat foarte periculos pentru o femeie, pentru că este în vârstă de 30 de ani și mai în vârstă acum reprezintă vârsta reproductivă a pacienților. Până la 30 de ani sexul frumos, este angajat în principal într-o carieră, construirea unei familii, acasă și de viață. Prin urmare, la această vârstă ei se confruntă cu faptul că sarcina de așteptat și planificat nu a avut loc. Care este motivul? Și este posibil de a vindeca fibrom uterin, fara interventie chirurgicala?

De ce este important pentru a trata fibrom uterin, fara interventie chirurgicala? Pentru că în situații acute severe și a modelelor patologice la femei, fibrom uterin (tumori benigne care se pot dezvolta in cancer al uterului) este eliminat complet din corpul excizia. Dacă o femeie este lipsit de uter, aceasta înseamnă că ea nu mai este în măsură să devină gravidă, deoarece uterul - este principalul organ de reproducere, care este responsabil pentru suportarea sarcinii.

Când aveți nevoie pentru a elimina uterului?

Desigur, fiecare ginecolog va lupta pentru a salva uterul femeii și, în același timp - pentru a elimina fibroame și de a restabili funcția de reproducere a pacientului. Dar, toate la fel - există un caz clinic în care pur și simplu nu poate fi în întregime sau parțial, chiar și păstra organul de reproducere. În unele cazuri, uterul este pasibil de eliminare obligatorie - le listați.

Indicații pentru o intervenție chirurgicală pentru a elimina uterului sunt situații, cum ar fi:

 • Dimensiunea fiziologică a tumorii în uter, ceea ce corespunde la 12 săptămâni de sarcină, adică, uterul este semnificativ crescut în dimensiune. Tumorile in uterul acestei dimensiuni sunt clasificate ca fiind de mare și supusă intervenției chirurgicale imediate.
 • o creștere rapidă patologica a fibrom uterin - in acest caz, un ginecolog și un medic oncolog specialist poate sugera ca tumorile fibrom uterin de la benigne la maligne merge - există o amenințare de cancer uterin.
 • Educația și dezvoltarea în continuare a unei tumori în regiunea cervicală. În acest caz, pacientul ar deranja unele simptome agravante în formă de - uterină grele sângerare (aici nu se referă la menstruație). Tumoarea in uter poate fi atât de mare încât acesta începe să a fost transferată de organe adiacente - vezică și rect. Ca urmare, femeile experiență urinarea involuntară și defecare.
 • îndepărtarea de urgență a uterului - în ce cazuri?

  Deasupra acestor situații clinice au fost prezentate, au nevoie de intervenții chirurgicale prompte, dar nu este o măsură de urgență. Dar, nu ar trebui să excludă acele cazuri în care pacientului indicii de sănătate duc la organizarea unei proceduri chirurgicale de urgență.

  Video: tratamentul fibrom uterin, fara interventie chirurgicala

  Aceste situații pot include:

  • hemoragie uterină abundentă, ceea ce este foarte dificil de a opri medikamentozno-
  • Torsiunea tumora picior sau necroza uterine (necroza organului) -
  • matki- cancer
  • Deteriorarea rapidă a stării de sănătate a pacientului.

  In toate cazurile de mai sus, nu va merge mult pe conservarea organelor și pentru conservarea vieții pacientului. Și nu va mai fi un indiciu că o femeie cu un diagnostic de „fibrom uterin“ intenționează să dea naștere la tine. Principalul lucru - pentru a păstra viața.

  Recomandări pentru tratamentul fibrom uterin, fara interventie chirurgicala

  Dacă vizitați un ginecolog și el vă va oferi un diagnostic - fibrom uterin la un stadiu incipient, în acest caz, are toate șansele de a salva uterului si trata fibromul fara interventie chirurgicala.  Pentru a trata fibrom uterin, fara o interventie chirurgicala, trebuie să urmați câteva recomandări de bază. Primul - un aliment de sănătate sau de dietă. Tu din prima zi de tratament ar trebui să fie pentru a elimina complet din dieta ta toate alimente grase, condimentate, sărat, acru, afumat. Puterea trebuie să fie sănătos, echilibrat și corect.

  Este interzisă supraîncălzirea pelvisului - este strict interzis să ia o baie fierbinte, du-te la baie și saună. Acesta ar trebui să evite soarele și nu în nici un fel nu au voie să facă plajă.

  Pentru a opri cresterea fibrom uterin, va trebui să recurgă la masaj și fizioterapie.

  Terapia hormonala si vitamina

  Vitamina - parte a unui tratament complex de fibrom uterin, fara interventie chirurgicala. Este important de a găsi complexul de vitamine din dreapta (acest lucru se face de către un medic) și ia-o cel puțin un an.

  Video: fibrom uterin. vindecare uimitoare de fibrom uterin, fara interventie chirurgicala. Tratamentul si simptome. Uită-te!

  Aici este necesar să se respecte următoarele recomandări - din prima zi a sângerării menstruale si ciclul la 14 zile, este necesar să se concentreze asupra vitamina B9 (acid folic) si vitamina B ia vitamina C si antioxidant dupa 14 zile ciclu - vitamina E.

  Printre terapia hormonală de estrogen emit monofazic, care numește ginecolog. Deoarece fibrom uterin este considerată o boală hormonală care este terapia cu hormoni joaca un rol important in tratamentul fibrom uterin.

  Pentru a reduce dimensiunea de fibrom uterin, este recomandat să se efectueze un tratament medical. Acest medicament Norkolut care ia strict un ciclu de 16-25 zi. Cursul de tratament este foarte lung - 12 luni pentru a îmbunătăți. Acest tratament este administrat la pacienți cu vârsta fertilă. Dacă o femeie de peste 45 de ani, caz în care acesta va fi numit agonist al eliberator de gonadotropină - un drog Buserelin.

  dacă auto-tratamentul fibrom uterin este posibil?

  Nici unul dintre care auto-tratamentul fibrom uterin nu este iese din discuție, deoarece aceasta boala este foarte periculos și insidios, și în orice moment se poate dezvolta in cancer de col uterin. Pentru tratamentul fibrom uterin trebuie să se refere în mod necesar la un ginecolog în scopul tratamentului operațional sau conservator (in functie de marimea a ajuns la fibrom uterin, cum este femeia, și dacă există în acest moment în stare de complicații de sănătate). În cazul în care uterul medicație selectat, starea pacientului trebuie să fie controlată prin intermediul vizitelor la medic-ginecolog o data la fiecare 2-3 luni și să efectueze o ecografie pelvina.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit