ZdorovGuru.com

Erigeron (Erigeron) - descrierea proprietăți utile, utilizarea

Video: Lecții de colectare plante medicinale. Partea 3. Psyllium diferit și colab.

melkolepestnik Erigeron este vedere ierboase a ajuns la o înălțime de 80 de centimetri. Aparține familiei - Asteraceae, inflorescenta este un coș, care apar pe marginea tijei. Inflorescență poate fi un singur sau paniculat. flori Erigeron caracterizate prin gama sa variata de culori - alb, lila, pădurea de pini, roz.

Descriere Erigeron

flori plante au miez galben strălucitor, este dimensiunea redusă.

Petalele sunt ferm presate. Erigeron are o structură neobișnuită, florile sunt aranjate dens, tulpini de flori sunt destul de ridicate. Planta, atunci când în floare, este un luminos și frumos, de contrast, de bază și petale face Erigeron de plante atractive.

Erigeron are un număr mare de specii diferite, cu flori colorate, textura interesant - un hibrid, portocaliu, Karviná, Erigeron diversă.

Deosebit de util este Erigeron acer, speciile active pot fi bienale sau perene ajunge la o înălțime de 60 de centimetri, are un rizom scurt, rădăcini fibroase. Caracterizat printr-o roșiatic, erect, tulpină rigid cu părul. Frunzele sunt colectate la rădăcina priză, sunt păros, verde închis, oblong-ovate. Cosuri de flori sunt mici, pot fi colectate în inflorescență paniculat. Fructele de Erigeron reprezintă achene alungite, care are un vârf și o lungă fire de par alb. Erigeron acer Bloom începând la începutul verii, se termină în luna august. Acesta poate fi văzut într-o margine de compensare a pădurilor, luncă.

Îngrijirea și cultivarea Erigeron

Planta iubește lumina, deci este cel mai bine pentru a planta în soare. Erigeron pentru a se potrivi diferite de sol, dar în cazul în care este plantată în sol fertil, Erigeron vă rugăm flori mari și înflorire abundentă. Fertiliza solul folosind un gunoi de grajd fin.

Proprietăți utile de Erigeron

In medicina este utilizat pe scară largă parte înflorire a plantei, deoarece conține taninuri, colină, rășini, flavonoide, uleiuri esențiale, taninuri.

Prin urmare, planta este una dintre cele mai bune astringents, anti-inflamatorii, medicamente hemostatice. Folosindu-l poti scapa de acid uric. Colecta este necesară planta la începutul verii, uscat într-o zonă umbrită. Erigeron Bazat prepararea pulberilor extracte apoase.

Erigeron Aplicație

Cu ajutorul plantelor poate vindeca reumatismul, este una dintre cele mai bune analgezice pentru dureri articulare. vindecatori traditionale utilizate Erigeron pentru tratarea diareei. Pentru femei este un instrument indispensabil, folosindu-l poate fi oprit hemoragii uterine, ajută cu perioada, pulmonare, gastrice, intestinale, sângerare nazală grea.

Unii medici prescriu Erigeron pentru tratamentul hemoroizilor, care sângerează, pregătirea pentru această poțiune specială, foarte rar utilizați un decoct, infuzii.

vindecători Folk folosit acest tip de plante deja din secolul al XVIII-lea ca mijloc de fixare pentru diaree, și pentru a opri sângerarea. Pe baza Erigeron prepara infuzie de alcool, tinctura. Pentru a prepara infuzia, trebuie să luați iarbă - o linguriță, se toarnă apă clocotită, bea o jumătate de pahar înainte de masă.

Video: Echinacea, semănat semințe.Farmacia se vinde deja preparate tinctura «Erigeron canadensis», este preparat pe baza de flori proaspete, este util pentru rinichi și sângerări uterine.

Cu Conyza canadensis poate vindeca guta, pentru prepararea unui medicament necesar de 20 de grame de plantă în formă uscată, pentru a umple în apă clocotită, tot până la 10 minute.

Pentru tratarea artritei costum tinctura de alcool, înainte de utilizarea sa, este foarte important să-l planteze cu apă. Vindecat de artrita reumatoida, se poate utiliza o tinctura de alcool, care include cretusca, Conyza canadensis, Bolden, aceasta ar trebui să dureze până la trei ori pe zi.

Goliți corpul de inflamație prin utilizarea Goldenrod, cretusca, Conyza canadensis toți trebuie să se toarnă 200 ml de apă clocotită, consumă până la două căni pe zi.

Uretrită și cistita pot fi vindecate cu această rețetă, este necesar să splinuta buruienilor, hibiscus, frunze de mesteacăn - pentru a lua o lingura de colectare ierburi, se toarnă apă clocotită, infuzat timp de o jumătate de oră. În timpul zilei trebuie sa bei trei cani de infuzie.

Femeile sunt sfătuiți să folosească o astfel de antispastic cu endometrioza, inflamator, sedativ. Pentru aceasta este necesar să se ia flori de lavanda, Erigeron, cretusca, gălbenele, părțile aeriene roinita, coada șoricelului, pelin - frunze și flori. Absoarbe patru linguri de colectare în 500 ml de apă clocotită, bea de două ori pe zi - dimineața și seara.

Erigeron acer este una dintre cele mai bune anti-inflamatoare, insecticide, antiseptice, agenți anti-inflamatorii. Cataplasme sunt un medicament analgezic foarte bun. Pentru a prepara o lingura Erigeron necesare, cana de apa fierbinte tot insista la o oră, de scurgere, stoarce. Ei bine, acest lucru înseamnă gargară pentru dureri în gât.

Pentru prepararea unguentelor Erigeron, care pot fi utilizate pentru a trata abcese necesita gramineele, 100 de grame de grăsime nutria, insista la fiecare patru ore.

Contraindicații Erigeron

Planta nu este vederi toxice, așa că, dacă urmați doza, nu face nici un rău, aceasta este permisă utilizarea în timpul sarcinii, pentru copii.

Astfel, Erigeron nu este doar o planta neobișnuit de frumos, cu care puteți decora gradina, dar, de asemenea, un bun remediu pentru tratamentul bolilor articulațiilor, boli ginecologice. Acesta este unul dintre cele mai bune medicamente care pot fi folosite pentru a opri sângerarea și reduce inflamația.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit