ZdorovGuru.com

Poate merge lunar la începutul sarcinii?

mogut li idti mesyachnyie na rannem sroke beremennostiSarcina - este o condiție care aduce cea mai mare fericire a femeii. Și dacă, în acest moment, există o serie de factori fiziologici, care permit pacientului să înceapă să vă faceți griji cu privire la sănătatea și dezvoltarea copilului dumneavoastră, trebuie să aibă grijă în avans cu privire la starea sa de sănătate, și, desigur, verificați cu funcțiile ginecologi și toate nuanțele fluxului de sarcina.

În acest articol considerăm întrebarea - dacă să meargă lunar la începutul sarcinii? Și acea femeie face dacă ea știe că ea este însărcinată și, în același timp, a început perioada ei?

Lunar la începutul sarcinii - este posibil?

Fiecare ginecolog vă va oferi informațiile următoare - sarcinii și lunare - sunt doua stare fiziologică complet incompatibile. Această afirmație poate fi confirmată de cunoștințe de bază a anatomiei femelei.

femeile Uter căptușite anatomică trei straturi principale, care sunt descrise ca și straturile mucoase exterioare, medii și interne, fiecare dintre care este proiectat pentru a îndeplini o funcție specifică. De exemplu, un strat muscular al uterului este destinat .. pentru a proteja uterul împotriva influențelor externe nefavorabile. De asemenea, este de remarcat faptul că, din cauza stratului muscular, copilul unei femei poate trece prin canalul de nastere. Un strat de mușchi este redusă treptat, așa cum au fost, împingând copilul în afara uterului. De fapt, stratul muscular este un fel de protecție a fătului împotriva efectelor negative ale mediului.

Patul cel mai emoționant în uter este endometru. În faza foliculară a ciclului, atunci când femeile au format ou, este în creștere rapidă, și apoi, în cazul în care ovulul nu este fecundat de un spermatozoid, endometrul incepe sa fie rupte departe de uter.

În cazul în care sarcina apare, începe endometrul sa se ingroase mai mult la ovulul fertilizat ar putea implantate în mod fiabil și ferm în mucoasa uterină. În acest caz, sarcina va fi menținută și nu va fi întreruptă ca un avort spontan atunci cand ovulul fertilizat este rupt departe de uter.

In timpul ciclului menstrual, toate vasele de sange care alcatuiesc endometrul uterului si sunt deteriorate dincolo de o anumită cantitate de sânge și mucus. Astfel, acest proces se repetă în fiecare lună, până când femeia nu este însărcinată. Când va sarcina, o femeie complet menstruatie.

În cazul în care femeia a aflat că era însărcinată, iar perioada de ei a început, aceasta înseamnă că fătul este rupt și a început un avort spontan.

CV!În stadiul incipient al sarcinii o femeie nu poate fi lunar. În cazul în care luna a început, indică un avort spontan - fătul a început să fie rupte departe de uter. O nevoie urgentă de a aborda într-o ambulanță!

Este sângerare periculoasă în timpul sarcinii?

Întotdeauna există chiar și o ușoară sângerare în timpul sarcinii (mai ales în primele etape) poate indica un avort spontan? Este sângerare periculoasă în timpul sarcinii?

99% din cazuri clinice de menstruație în timpul sarcinii este un fenomen periculos, a căror apariție necesită tratament imediat într-o ambulanță.

În stadiile incipiente ale sarcinii (disponibile în cauza 4 săptămâni de sarcină, sângerare minoră este normal. De obicei apare la momentul de atașare a ovulului în uter. Acest proces ar trebui să fie însoțit de o hemoragie fiziologic minoră, ceea ce este absolut normal.

De asemenea, au un loc de a fi cazuri, cum ar fi:

  • Ovulul a fost fertilizat de sperma in ciclul menstrual, dar ea nu a putut atașa la endometru. Menstruația în acest caz, femeia începe ca de obicei, dar - în următoarea poate să apară lunar întârziere luni, ceea ce indică fertilizarea și sarcinii. În medie, atașarea oului la procesul de uter este de 14 de zile (în unele cazuri, această perioadă se poate întinde în mod semnificativ). În prima lună de sarcină, care este de 4 săptămâni, modificările hormonale din corpul unei femei nu este semnificativă, menstruație are loc atât de rar.
  • Femeia în același ciclu menstrual, în același timp, se poate coace la o dată două ouă în loc de una, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri. Una dintre aceste ouă pot fi fertilizate cu succes, iar al doilea - respins de către uter. Aceasta înseamnă că într-un astfel de caz, probabilitatea de debutul menstruatiei este mare.
  • Lunar la începutul sarcinii poate să apară în cazul tulburărilor hormonale. O astfel de situație apare atunci când un exces de testosteron, hormonul masculin și lipsa hormonului feminin - progesteron. Dar, din nou, în cazul în care timp pentru a găsi sângerarea și să caute sfatul medicului, sarcina a fost salvat cu succes, iar fondul hormonal este corectat prin medicație (terapia de substituție hormonală - medicamente Duphaston). Amintiți-vă! În mod independent, se numește unul sau celălalt medicament este strict interzisă! Ai nevoie să ia medicamente în timpul sarcinii numai după ce trece testele necesare, toate examenele și, de asemenea - prescripție medicală pentru aceste analize.

Boli și lunar în timpul sarcinii

Primul lucru pe care trebuie să se teamă atunci când ori lunar în timpul sarcinii - un detașament al ovulului. În acest caz, o probabilitate mare de avort spontan.

Există, de asemenea, o stare fiziologică în timpul sarcinii, caracterizată printr-o ușoară cojire a endometrului. În acest caz, se execută sistemul hormonal la femei, și începe să se elibereze rapid hormonului progesteron, care ajută la păstrarea sarcinii.

Sangerarea la începutul sarcinii poate începe din cauza deteriorării mecanice a uterului si vaginului. Acest lucru poate fi după ginecolog inspecție imprecise și cu actul sexual activ. Când sângele devreme în timpul sarcinii, este obligatoriu de a face o ecografie pentru a monitoriza starea fiziologică a fătului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit