ZdorovGuru.com

Desprinderea placentei la începutul sarcinii

otsloyka platsentyi na rannih srokah beremennostiDesprinderea de placentă - aceasta este o complicație foarte gravă, care poate aparea la femei in timpul sarcinii. O astfel de stare fiziologică persistă doar în caz de urgență medicală. În obstetrică și ginecologie un astfel de lucru ca placenta abruptio se tem și de a face tot posibilul să-l evite.

Desprinderea placentei la începutul sarcinii poate fi în valoare de viata copilului tau! Asigurați-vă că să consulte un medic, atunci când primele simptome de boli!

Importanța placentei

Placenta - acesta este un organ vital, care este link-ul de conectare a mamei și a copilului. Placenta este numit, de asemenea, loc pentru copii, deoarece aceasta este ceea ce este, iar copilul se dezvolta de-a lungul celor 9 luni. Valoarea placentei este foarte dificil de a supraestima.

Placenta la femeile gravide sunt pe deplin responsabile pentru dezvoltarea normală completă a fătului. Direct din placenta depinde de starea de dezvoltare a fătului în sânul unei femei. De asemenea, placenta este responsabil pentru mijloacele de existență ale copilului. În cazul în care începe să se dezlipirea, aceasta poate duce la moartea copilului nenăscut.

funcție a placentei în uterul unei femei

Am lista principală funcția vitală a placentei:

 • Funcția de schimb de gaze - un fruct care creste in abdomenul femeii, are nevoie de oxigen. Pentru a înscrie un copil acest oxigen, este necesar ca placenta funcționează normal. La urma urmei, doar prin placenta la copil poate primi cantitatea de oxigen de care are nevoie pentru dezvoltarea și viața deplină. De asemenea, fatul prin placenta pentru a elibera dioxidul de carbon. În cazul în care placenta incepe sa se exfolia un pic, atunci acest lucru duce la o perturbare a schimbului de gaze între mamă și copilul ei. Fatul poate muri din cauza lipsei de oxigen!
 • funcție nutritivă și excretorii - desigur, că pentru copil în uter se dezvolta in mod normal, asa ca a lucrat toate funcțiile vitale ale sistemului sunt necesare vitamine, minerale, precum și toate substanțele nutritive, fără de care viața plină imposibilă. Toate aceste vitamine și substanțe copilul se poate obține numai prin placenta. Du-te prin placenta și toate nocive și toxice produsele reziduale ale copilului. Dacă există o dezlipire de placenta la inceputul sarcinii, copilul va pierde de fapt, hrana lor.
 • Funcția Hormonal a placentei - in obstetrica si ginecologie placentă în semnificația lor fiziologică pentru organismul copilului este echivalent cu glandele endocrine. Este în ea (placenta) a produs hormoni extrem vitale in forma de HCG (gonadotrofina corionica), prolactina, progesteron și lactogenul placentar. Dacă acești hormoni nu sunt produse, fluxul sănătos plin toate Trimestrele de sarcină este imposibilă.
 • Placenta are o funcție de protecție - este un fel de imunitate care impiedica înfrîngerea fatului diferite boli virale și infecțioase.
 • Cum este placenta abruptio?

  Cum desprinderea de placenta?

  Astfel, fiziologic, placenta abruptio - o descărcare a placentei (poate fi completă, și poate fi parțială) a endometrului. Dacă există o placenta abruptio, în corpul unei femei între locul în care copilul și uterul, sângele începe să se acumuleze. Ca urmare, o cantitate mai mare de sânge vine de la repulsia uter placentei.

  În mod normal, în cazul în care sarcina este fara complicatii, placenta ar trebui să nu fie separat de uter. Și doar 3 trimestru de sarcina, placenta poate începe fiziologic muta departe de uter, ceea ce înseamnă începutul de livrare.

  În cazul în care o femeie a început o dezlipire prematură a placentei la începutul sarcinii, acest proces poate fi extrem de periculos pentru copil (pentru sănătatea lui, și chiar viața). Când dezlipire de placenta copilul este complet lipsit de oxigen, precum și o varietate de substanțe nutritive.  Statistic, dezlipirea prematură a placentei apare la 1,5% din cazuri clinice. Placenta poate exfolia în 1 trimestru, iar în al doilea.

  Video: VLOG | 1 trimestru de sarcină. Gemotoma. detașare

  Cauzele desprinderii de placenta la inceputul sarcinii

  De ce există dezlipire de placenta din uter in timpul sarcinii? placenta abruptio se produce, în principal datorită unei disfuncții patologice ale sistemului vascular. Ce înseamnă? Faptul că vasele de sânge și capilare ale uterului la femei pot fi fiziologic foarte fragil și foarte fragil, ceea ce duce la obstrucție de sânge.

  Astfel de modificări în corpul femeii poate să apară în timpul patologiei numite preeclampsie. De asemenea, motivul pentru subtierea si fragilitatea vaselor de sânge este de tulburări cardiovasculare, hipertensiune arterială, o boală renală, precum și - diabet zaharat si excesul de greutate corporala la femei.

  Desprinderea placentară poate începe datorită prezenței proceselor inflamatorii, degenerative si infectioase si patologice. Dacă o femeie are fibrom uterin, tulburări și malformații uterine, placenta poate începe să se retragă la începutul sarcinii.

  Video: 5 până la 6 săptămâni

  De asemenea, este un fenomen patologic apare adesea atunci cand o femeie are obiceiuri proaste în formă de: alcool, fumatul, abuzul de droguri.

  Desigur, există cauze fiziologice - anemie la femei, o cantitate redusă de celule roșii din sânge, și patologic hemoglobina scazuta. Pentru a stabili sau infirma aceste motive, trebuie să luați un test de sânge.

  De multe ori, desprinderea de placenta apare la femei la inceputul sarcinii, cu condiția ca aceasta va avea a doua generație, al treilea. Motivul pentru care, în acest caz - pentru a modifica mucoasa uterului din cauza prima livrare.

  Un alt motiv pentru dezlipire de placenta - este distrugerea autoimună corpul feminin. În acest caz, femeile imunitate începe să se mănânce, inclusiv copilul în uter, este perceput de organism ca un corp străin.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit