ZdorovGuru.com

Fibromul uterin dimensiuni mici - cauze, tratament

Mioma Matki malyih razmerov - prichinyi lechenieÎn cazul în care un ginecolog sau uzist la sondajul următor te-a găsit miom uter de dimensiuni mici, și a ignorat tratamentul ei, atunci ar trebui să fie precaut. Destul de des, există astfel de cazuri: pacientul vine la examenul ginecologic periodic (cu sau fără plângere) și fibroamele uterine ei spectacol de dimensiuni mici. Medicii, în acest caz, nu recurg la orice acțiuni și numiri, și spune că aveți nevoie pentru a viziona un miom. În cazul în care fibrom uterin de dimensiuni mici vor începe să crească, atunci tratamentul medical sau chirurgical va fi aplicat. Drepturile dacă ginecologul în acțiunile lor? Am nevoie să vă faceți griji cu privire la femeie, dacă ea este diagnosticată cu „fibrom uterin de dimensiuni mici“? Acest lucru va fi discutat în materialul de mai jos.

Eliminați fibroame sau nu?

fibrom uterin - o educație nodală în adâncitura femela organ musculos (uter). Uterul este responsabil pentru funcția de reproducere și ciclul menstrual al femeilor. fiecare uter lună este acoperit cu un strat gros de endometru (stratul mucos), la care poate fi atașat într-un ovul fertilizat la mijlocul ciclului. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci stratul de mucus este detașat de uter și sub masca de sângerării menstruale - sânge cu cheaguri de mucus.

fibrom uterin in ginecologie este considerat a fi o tumora benigna, care tinde să fie o creștere destul de rapidă. Deoarece primul nod de detectare uterin, începe creșterea acesteia. Doar peste 3 luni fibrom poate creste pana la dimensiunea de ouă de pui sau mai mult. Majoritatea fibroamelor uterine care au scos vreodată, cu o greutate mai mare de 5 kg. Vă puteți imagina ce a fost ca femeia să meargă cu o astfel de tumoare imens în uter?

Eliminați fibrom uterin într-un stadiu incipient sau nu - nu este medic si pacient. Dacă doriți să vă protejați de creșterea în continuare a tumorii, atunci cea mai bună soluție este de a șterge doar tumorile de nod.

Fibromul uterin dimensiuni mici - Simptome

Fibrom de dimensiuni mici a uterului nu se manifestă. Motivul este destul de simplu - pana cand fibromul incepe sa creasca, nu te vei simti durere. Cu un relativ mici tumori nodulare (mazăre) - femeile merg lunar, există șanse de a obține gravidă.

Atunci cand cancerul uterin incepe sa progreseze în creșterea lor fiziologică, femeia are un număr de simptome neplăcute sub formă de:

  • Avorturi spontane la inceputul sarcinii;
  • încercări nereușite de a deveni gravide (infertilitate care durează aproximativ 1 an);
  • menstruație neregulată (perioade nu vin o lună sau chiar câteva);
  • durere intensă puternic în partea inferioară a abdomenului;
  • sângerare abundentă între perioadele;
  • Stare de slăbiciune, stare generală de rău, lipsa de orice efort și energie;
  • Durere in timpul actului sexual.

Cum de a trata fibrom uterin?

Cum de a trata fibrom uterin? Această problemă este de interes pentru toate femeile care sunt diagnosticate cu - dimensiuni histeromyomele mici. realiza sub mici tumorii si marimea diametru de până la 2 cm.

În cazul în care tumora în uter este mai mică de 2 cm, pacientul apoi atribuite terapiei hormonale, precum si - complexe de vitamine pentru a spori imunitatea. Deoarece anumite plante medicina pe bază de plante pentru armonizare poate fi utilizat cu medicul dumneavoastră.

În cazul în care fibrom uterin incepe sa se dezvolte rapid, atunci medicul ginecolog ar trebui să desemneze o intervenție chirurgicală în acest proces. Dar trebuie remarcat imediat că această metodă este folosită numai în cazurile cele mai severe. La urma urmei, uterul unei femei depinde de integritatea funcției sale de reproducere. Și dacă o femeie până la acest moment nu a devenit încă o mamă, atunci problema devine extrem de important.

Sarcina și miom mici dimensiuni a uteruluiSarcina cu marimea miomul uterin mici este posibilă. Singurul lucru care există anumite riscuri. Este cunoscut număr suficient de mare de cazuri clinice în care eșecul a fost observat la începutul sarcinii.

Femeile care devin gravide cu diagnosticul - fibrom uterin, au mai des decât este necesar în timpul sarcinii normale, vizita la ginecolog, testare, și de a face tot posibilul pentru a evita toxicitatea și amenințare de avort spontan.

În mod ideal, este mai bine pentru a vindeca fibrom uterin înainte de concepție. În acest caz, șansele de urs și de a da naștere la o creștere copil sanatos de mai multe ori.

Video: Dispozitiv pentru femei Sanatate Tratamentul fibrom uterin Biomedis Android

Sarcina - ce să facă cu fibroame?

Vei deveni gravidă și au aflat că aveți fibroame uterine de dimensiuni mici - ce să facă în acest caz? Medicii spun că este în nici un caz nu poate fi un motiv de respingere a sarcinii, avortul, etc. Medicii ar trebui să vă ajute în orice mod posibil pentru a salva sarcina și să poarte un copil.

Video: Simptomele de fibrom uterin Dimensiuni | Mioma Matki Simptomy Razmery !!!

Sarcina si diagnostic - fibrom uterin de dimensiuni mici, medicii vor monitoriza dezvoltarea acestor două procese importante. Astăzi putem încetini creșterea fibrom uterin în timpul sarcinii, cu ajutorul medicației.

Femeie cu miom uterin de dimensiuni mici, cu un tratament adecvat și de observare de specialitate, se poate face nu numai, ci, de asemenea, pe cont propriu mod natural de a avea un copil.

În cazul în care o femeie decide sa cezariana, indepartarea chirurgicala a fibromului uterin va fi produs în timpul acestei proceduri.

Tratamentul hormonal al fibrom

Medicii distinge cea mai frecventa cauza de fibrom uterin de dimensiuni mici - este o defecțiune hormonal în organism. Prin urmare, tratamentul fibrom uterin va fi, de asemenea, efectuate cu ajutorul unor hormoni pentru a normaliza nivelul lor in corpul unei femei.

Terapia hormonala - aceasta este metoda cea mai sigură și atraumatice de tratamentul fibrom uterin. Structura uterului într-un astfel de caz nu este deteriorat și o femeie după o terapie fibrom poate planifica în condiții de siguranță a sarcinii. Pentru a începe cu pacientul să prescrie medicamente - Femoden, Yasmin. De asemenea, în mod eficient a stabilit în sine Maltofer. În orice caz, tratamentul trebuie să alocați doar medicul curant. Este interzis să facă în mod independent, aceste sau alte medicamente!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit