ZdorovGuru.com

Afin punctul forte

formă de eliberare și compoziție

indicaţii

Contraindicații

Doze si mod de administrare

Prețurile în farmaciile online:

de la 214 ruble.

Afinele Fort - supliment alimentar

Supliment alimentar pentru ochi Bilberry forte ajuta la ameliorarea iritarea, protectia ochilor impotriva oboselii, imbunatatirea vederii, pentru a îmbunătăți adaptarea ochiului la întuneric, precum și pentru a consolida pereții vaselor de sânge. În plus, suplimentul alimentar menține nivelul de substanțe nutritive necesare de către ochi.

Deoarece acest instrument este considerat eficient și sigur, afine forte comentarii despre singurul pozitiv. Afinele sunt continute antotsianozidy imbunatatirea recuperare fotosensibilă pigmentar retinian creșterea răspunsului retinei la modificări ale nivelurilor de lumină, ele contribuie la îmbunătățirea acuității vizuale la o iluminare redusă. Substanțele conținute în forte afin, un efect benefic asupra membranei celulare, creșterea flexibilității și a îmbunătăți circulația la nivelul retinei.

formă de eliberare și compoziție

supliment produs sub formă de tablete 0,25 g, acestea sunt ambalate la 50, 100 și 150 de unități.extract de afine, bioflavonoide si vitamina C, au capacitatea de a îmbunătăți circulația sângelui, reduce presiunea intraoculară, antioxidante și acțiune antimicrobiană, promovând vindecarea micro-ochi.

Metabolizarea intracelulară de sprijin de vitamine B Datorită efectelor lor, oboseala ochilor redusă, inrosirea ochilor dispare țesuturi, în plus, vitaminele B, protejează împotriva cataractă.

Zinc - una dintre componentele din afine Forte, contribuie la protejarea ochilor de la daune cauzate de lumină excesiv de puternice și ia parte la reacțiile antioxidante. Patologiilor deficit de zinc observate, cum ar fi dezlipire de retină, blefarită, nevrita optica, cataracta, scăderea vederii de culoare.

indicaţii

Potrivit Porții instrucțiuni de afine este recomandat pentru:

• sarcini ridicate la ochi (de conducere ședere prelungită, atunci când funcționează un computer, operațiune în lumină puternică);

• Atunci când un complex de măsuri pentru prevenirea pierderii vizuale;

• în timpul tratamentului (în asociere), miopie, boala de ochi vasculare, cataracta, glaucom;

• prin încălcarea vederii amurg.

video: "afin Forte" - vitamine pentru ochi

Contraindicații

Conform instrucțiunilor, afine Forte este contraindicat pentru a utiliza în caz de hipersensibilitate sau intoleranță la componentele care alcătuiesc droguri. În plus, aceste suplimente nu trebuie administrat copiilor sub trei ani.

Doze si mod de administrare

Suplimentele luate de gura doar două comprimate de două ori pe zi. Se recomandă utilizarea tabletei în timpul meselor. Posibil suplimentarea pentru o lungă perioadă de timp (câteva luni). Atunci când se utilizează suplimente alimentare Afine cu punctul forte luteina asume o pauză pentru o perioadă de zece zile.Forma cu eliberare Blueberry Forte - Tablete

Video: Blueberry Jam Forte

supradoză

Dacă luați un supliment de afin Forte la doze recomandate, nu poate fi luat o supradoză. În unele cazuri, atunci când se produce din neglijență sau din neatenție aditivi de utilizare în doze mari, se efectuează un tratament nespecific, inclusiv lavajul gastric și ehnterosorbentov aportul oral.

Interacțiunea cu alte medicamente

În acest moment, descrierile interacțiunilor aditiv biologic activ fără medicamente.

Video: Compara farmacie de droguri Bilberry Forte si suplimente alimentare PNS Prefectul ÄES

Măsuri de precauție

Ca parte a Bilberry punctul forte nu zaharoză, fructoză în loc activată, vă permite să luați aceste suplimente la pacienții cu diabet zaharat.

condițiile de depozitare

Suplimentele depozitate la temperatura camerei.

Înainte de a putea utiliza bio-aditivi, se recomandă să se consulte un medic și citiți cu atenție instrucțiunile din ea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit