ZdorovGuru.com

Albarel

efecte farmacologice

Forma de presă

indicaţii

Contraindicații

Doze si mod de administrare

Interacțiunea cu alte medicamente

Video: Cum de a face pompa din sticle de plastic cu propriile lor mâini la domiciliu / Cum sa faci o pompă

efecte secundare

Măsuri de precauție

Condiții și termeni

Prețurile în farmaciile online:

de la 592 ruble.

antihipertensivă Albarel de droguri

Albarel se referă la medicamente antihipertensive sintetice. Acesta este utilizat pentru a reduce tensiunea arterială în hipertensiune arterială ușoară până la moderată.

acțiune farmacologică Albarel

Albarel substanța activă are o acțiune hipotensivă dependentă de doză. Aceasta poate afecta tensiunii arteriale diastolice și arteriale sistolice în ambele poziție în picioare și așezat.

Opinii Albarel arată că, odată cu utilizarea prelungită a medicamentului nu este dependenta, în plus, aceasta nu afectează inima și nu reține sodiu în organism.De droguri rămâne în vigoare pe tot parcursul zilei, inclusiv în timpul exercițiului. Albarel nu contribuie la hipotensiunea ortostatică, nici un efect asupra rinichilor si scade in mod eficient tensiunii arteriale la pacienții cu diabet zaharat.

Forma de presă Albarel

Albarel evacuate în tablete albe, rotunde, gravate «I». Într-un pachet de zece, douăzeci și treizeci de pastile. Excipienți suplimentari: stearat de magneziu, celuloză microcristalină, parafina, ceara de albine albă, lactoză, amidon carboximetil de sodiu, talc, dioxid de siliciu coloidal anhidru.

indicaţii

Conform instrucțiunilor Albarel prescrise pentru hipertensiune.

Contraindicații

Medicamentul nu este recomandat să luați cu severă depresiune, insuficiență renală severă, aveți hipersensibilitate la una sau mai multe dintre componentele care alcătuiesc droguri.

Deoarece nu există date clinice cu privire la utilizarea Albarel în timpul sarcinii și în timpul alăptării, utilizarea medicamentului în aceste perioade contraindicată. În plus, este imposibil de a lua droguri pentru copiii care nu au împlinit vârsta de optsprezece ani. In timpul tratamentului este interzis sa ia alcool.

Doze si mod de administrare

Albarel de droguri în conformitate cu instrucțiunile luate o dată pe zi, dimineața și 1 comprimat. Dacă în luna tensiunea arterială scade suficient, doza este crescută de două ori, folosind un comprimat dimineața și un comprimat seara în timpul meselor.

Permis utilizarea pe termen lung a medicamentului. În cazul întreruperii dozei Albarel scade treptat. Pentru pacienții cu insuficiență renală Nu este necesară ajustarea dozei.Forma de dozare Albarel - tablete

Supradozaj Albarel instrucțiunilor poate duce la hipotensiune arterială și tulburări psihice. Primul ajutor - lavaj gastric, apoi - terapie simpatomimetic.

Interacțiunea cu alte medicamente

Într-o recepție comună de antidepresive triciclice și Albarel reducerea efectului antihipertensiv.

Antihistaminicele, diuretice și vasodilatatoare spori efectul Albarel.

Utilizarea combinată cu medicamente care deprimă sistemul nervos central poate duce la creșterea somnolență. Nu este de dorit ca recepția simultană a MAO inhibitori cu Albarel.

Efecte secundare Albarel

Potrivit comentarii, Albarel cea mai mare parte bine tolerat. Cu toate acestea, unii pacienți pot fi: insomnie, astenie, in timpul exercitiilor fizice a crescut oboseală, somnolență. În unele cazuri, depresie, anxietate, convulsii, palpitații, hipotensiune arterială ortostatică, extremități reci, uscăciunea gurii, durere epigastrică, greață, diaree, constipație. În opinia Albarel, uneori, provoacă erupții cutanate, edem periferic, prurit, disfuncție sexuală, bufeuri.

Măsuri de precauție

O monitorizare medicală periodică a pacienților care au avut recent insultă, infarct miocardic, atunci când atribuindu-le Albarel.

La fel de bun toleranta observat de droguri, pacienții indicațiile sale relevante evacuate în vârstă, precum și pacienții care suferă de diabet zaharat.

Condiții și termeni

De droguri apartine medicamente prescrise. Nu-l lăsați la îndemâna copiilor. Temperatura de depozitare - nu mai mult de treizeci de grade Celsius. Sub rezerva la temperatura Albarel nu-și piardă proprietățile sale timp de doi ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit