ZdorovGuru.com

Cafeină

efecte farmacologice

indicaţii

Doze si mod de administrare

efecte secundare

Prețurile în farmaciile online:

de la 37 de ruble.

comprimate Cafeina medicamente psychostimulant

Cafeina - un medicament care are un efect stimulator asupra sistemului nervos. Este produs sub formă de tablete și soluții pentru administrarea subconjunctival sau subcutanată.

Efectele farmacologice de cofeina

Cafeina benzoat de sodiu - medicament psihostimuliruyuschy, principiul activ este în toate formele de eliberare este cofeina.

Cafeina are un efect stimulator asupra cortexului creierului, stimulează și tulburărilor vasomotorii centrele respiratorii ale bulbul rahidian, stimulează activitatea reflexă. benzoat de sodiu Cafeina oferă conductivitate interneuronale a măduvei spinării, crește activitatea motorie și activitatea mentală, pentru a preveni somnolenta si ajuta simptome de oboseala depăși.

In aplicarea unor doze mici de medicament marcat stimularea sistemului nervos. Utilizarea de benzoat de sodiu cafeină în doze mari conduce la inhibarea funcțiilor sistemului nervos central.

Video: Cafeina - buget Stimulator

Componenta activă a medicamentului are un efect asupra mecanismelor cardiace și vasculare ale corpului, ceea ce conduce la o modificare a tensiunii arteriale: cofeina din cauza normalizarea creștere redusă sau ușoară a presiunii normale.

Cafeina în capsule și tablete pot crește capacitatea fizică și mentală a omului, are un efect antispasmodic asupra musculaturii netede și stimularea - pe striat. substanța medicamentoasă crește diureza și activitatea secretorie gastrică și scade, de asemenea, agregarea plachetelor și eliberarea de histamină din celulele mastocitare.

Video: Cafeina - Ești Cofeina mea (videoclip oficial)

Cafeina Due este o creștere a metabolismului bazal al organismului: creșteri de glicoliză și crește lipoliza.

Cafeina Aplicație încetinește în vârstă în jos procesul de debutul somnului reduce semnificativ lungimea și crește frecvența de treziri nocturne.

Copiii prematuri atunci când se utilizează cafeină benzoat de sodiu are loc eliminarea respirației periodice, scăderea presiunii parțiale a dioxidului de carbon, creșterea volumului de aer fără modificări ale ritmului cardiac.

Un amestec de cafeină și Kapsikama utilizate în mod eficient în cosmetologie.

indicatii CafeinaFiolele și tabletele Cafeină indicat pentru reducerea performanțelor mentale și fizice, dureri de cap de origine vasculară, migrene, boli infectioase.

Video: M1 Music Awards. Cafeina - Sunteți Cafeina mea - 11/26/2015

Aportul recomandat de cofeina benzoat de sodiu la o hipotensiune moderată, somnolență, enurezis, depresia respiratorie neonatale rezultat asfixie, intoxicații analgezice opioide, hipnotice, monoxid de carbon.

In practica chirurgicala, medicamentul este utilizat pentru a restabili nivelul necesar de ventilație pulmonară.

Cafeina utilizarea în oftalmologie la ton mai scăzut după o intervenție chirurgicală de organe, precum și dezlipire de retină.

In practica cosmetica este utilizat în mod eficient un amestec de cofeină și Kapsikama pentru ambalaj proceduri.

Doze si mod de administrare

comprimate de cofeină pentru adulți alocate de 50-100 mg de 2-3 ori pe zi, indiferent de masă. Doza pentru copii este de 30-75 mg de 2-3 ori pe zi.

Fiolele cu cofeină este destinat administrării subcutanate. Doza unică acceptabilă este 100-200 mg, doza zilnică maximă este de 600 mg. Copiii sub vârsta de 12 ani ar trebui să fie administrat soluție de 25-100 mg de 2-3 ori pe zi.

In oftalmologie Cafeina Benzoatul de sodiu se aplică și în ampule - soluția este injectată sub conjunctiva la 0,3 ml 1 dată pe zi. Multiplicitatea dozare alocate și ajustat de către medicul curant și depinde de presiunea intraoculară, adâncimea camerei anterioare ochiului.

Pentru prepararea compoziției anticelulitice pentru ambalaj Cafeină blended 4 flacoane, Kapsikam unguent (marimea 2 mazăre) și smântână copil (4 mazăre). Materialul rezultat trebuie aplicat în zonele cu probleme și acoperite cu folie. Țineți nevoie aplicelor timp de 3 ore. În timpul și timp de două ore după înfășurare nu este recomandat să luați alimente sau lichide de orice fel. Cursul de 10 tratamente.Formulare cafeină psihostimulante în fiole de 1 ml

Efecte secundare Cafeina

Ambele solutii si cafeina tablete pot provoca astfel de efecte nedorite:

  • anxietate, anxietate și emoție;
  • tensiunea musculară;
  • oboseală;
  • insomnie;
  • palpitații ale inimii;
  • dureri de cap;
  • tremor;
  • tahipnee;
  • crize epileptice.

De asemenea, pe partea corpului poate apărea tahicardie, aritmie, hipertensiune arterială, congestie nazală.

Cafeina afecteaza boala ulceroasă, provocând agravarea lor.

Prelungită utilizarea de tablete și soluție în fiole de cafeină dependență și dependență.

Când amestecul împachetări de cafeină și Kapsikama ardere fierbinte poate avea loc în cadrul procedurii.

Contraindicații

Cafeina nu este numit în boli ale sistemului cardiovascular, tulburări de anxietate, tahicardie, hipertensiune arterială, bătăi porțiunea ventriculară, precum și în tulburările de somn acute.

Medicamentul este contraindicat pentru copii cu vârsta sub 12 ani, persoanele în vârstă cu epilepsie, glaucom, convulsii, precum și femeile în timpul sarcinii și alăptării.

Nu aplicați un amestec de anti-celulita Kapsikama și cofeină pe piele afectată.

supradoză

În caz de supradozaj Cafeina benzoat de sodiu poate experimenta anxietate acută, tremor, anxietate, dureri de cap, aritmie cardiacă, confuzie.

informaţii suplimentare

În timpul terapiei, trebuie remarcat faptul că medicamentul crește efectele hipnotice și narcotice, aspirina, paracetamol și alte analgezice, narcotice actiune.

Odată cu utilizarea simultană a cafeinei cu medicamente care includ mexiletine proces observat îndepărtarea deteriorare cofeina din organism. Utilizarea simultană a acestui medicament, cu creșteri de nicotină și accelerează excreția acestuia.

Magazin Cafeina toate formele de eliberare trebuie să fie într-un întuneric, rece și la îndemâna copiilor. Perioada de valabilitate a produsului - 60 luni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit