ZdorovGuru.com

Diareea in timpul sarcinii - ce să fac?

Video: 3 teste dacă aveți diaree. Diareea ca un simptom

Ponos beremennosti pri - Delat chtoDiareea nu este numai în timpul sarcinii, dar, de asemenea, în stare normală. Motivele acestui fenomen sunt diferite: o emoțională tensiune, stres, alimente stătut, infecție intestinală constantă și nu numai. Practic, diareea dureaza doar 4 zile maxim, în mod natural, nu este la risc pentru om. Desigur, excepție este doar acele cazuri în care infecția a avut loc de la infecții și viruși, precum și patologii ale tractului digestiv. Dar, în cazul în care femeia este în prezent așteaptă nașterea unui alt om, pentru atitudinea diaree într-adevăr schimbat. Medicii nu se opresc pentru a argumenta că diaree prezintă un risc crescut pentru viața și sănătatea copilului. Există cazuri clinice, în timpul cărora există posibilitatea ca o astfel de patologie duce la avort.

Cauzele diareei la femeile gravide

Diaree sau diaree (așa cum a fost numit) - este un scaune frecvente, care conține o cantitate mare de apă (90% sau mai mult). Mai mult decât atât, nevoia de a defeca poate fi complet incontrolabilă și bruscă.

La unele femei, diareea poate fi foarte dureros, mai ales pentru femei în timpul sarcinii. Diareea este cel mai adesea însoțită de crampe severe și dureri în abdomen, și de multe ori o femeie se simte atât de rău, încât nu se poate obține chiar din pat. În afară de diaree femeile gravide în special în primul trimestru sunt implicate greață, febră, și slăbiciune severă în organism.

Ceea ce dă naștere la diaree la femei in timpul sarcinii? Într-adevăr, cea mai mare parte a sexului frumos să monitorizeze cu atenție dieta lor, nu numai în timpul sarcinii, dar, de asemenea, în stare normală. Medicii cu o zi de sarcina pacientul spune că aveți nevoie pentru a ține evidența a ceea ce mananci ceea ce gătesc, în cazul în care să o facă, etc. Dar, pentru că chiar și aceste măsuri conduc la faptul că ea ar putea otrăvi sandwich de obicei. Corpul unei femei în timpul sarcinii este aproape întotdeauna expus la stres, tulburari de imunitate, etc. În cazul în care fetele într-o astfel de stare nu este în măsură să reziste la acea cantitate de viruși și infecții care ne înconjoară în fiecare zi.

Caracteristici ale stării fizice a femeii gravide

Dacă o femeie are diaree în până la 12 săptămâni de sarcină, aceasta poate indica semne de toxicitate. Și nu e de mirare! Într-adevăr, în această perioadă într-o femeie rearanjate complet întregul tractul digestiv. Acest lucru înseamnă că fata se schimbă percepția gusturilor alimentare, și mirosuri, de asemenea. Amintiți-vă preslavutoy - toate femeile gravide sunt atrași de solenenkoe! Cele mai multe femei își abandonează dieta obișnuită și preferința pentru produse atipice. Unii oameni prefera fructe si legume, unele trage pe sărat sau acru, iar cineva vrea să bea vin sau șampanie. Absolut toți acești factori nutriționali conduc la stimularea scaun vrac, adică diaree. Stomacul se obisnuieste cu ceea ce mananci, și, în unele cazuri (cum ar fi diareea) arată că puterea ar putea fi și de schimbare.

diaree trata asociată cu modificări fiziologice în corpul unei femei gravide, nu este necesar. Femeile gravide trebuie să suporte o perioadă de toxicitate și cerințele țării a corpului. Da, și în plus, sarcina dureaza doar 9 luni! Tot ce trebuie să scapi de diaree chinuitor - este un pic pentru a regla puterea și totul revine la normal!

Deficienta de vitamine și mineraleNu este un secret faptul că în timpul sarcinii corpul unei femei care are nevoie urgentă de o doză mai mare de vitamine si minerale. Dar nu întotdeauna tinerele mame ca inainte de sarcina si in timpul acesteia, mananca alimente sanatoase. De aceea, medicii recomanda pentru a satura corpul cu vitamine de la farmacie borcane. Acesta este adesea cauza de greață și diaree - pur si simplu nu se potrivesc unul sau celălalt medicament. Femeia are diaree poate deschide dacă el sau un alt preparat de vitamine desemnat nu este adecvat în compoziție. Tot ce trebuie să faceți în această situație - pentru a schimba complexul de vitamine-minerale.

Influența hormonilor

La femeile gravide, diareea poate fi cauzata de schimbarile hormonale care au loc în corpul ei. De exemplu, excesul prostagladinov în al treilea trimestru de sarcină conduce la faptul că întreaga 8-9 luni de sarcină există un stomac deranjat. Acest lucru este de a se asigura că activitatea generică a fost destul de succes. În cele mai multe cazuri clinice, diareea este primul vestitor a ceea ce va avea în curând să înceapă lupte.

Dar ar trebui să fie precaut în cazul în care o femeie are începe diaree, în 1 trimestru de sarcină. Medicii avertizează că acest lucru poate indica un avort spontan sau avort spontan.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, în timpul sarcinii, o femeie crește foarte mult sarcina pe întreg tractul gastro-intestinal. Motivul este într-adevăr destul de simplu - burta mai mult unei femei, cu atat mai mare presiunea asupra uterului. Fructul, care este în pântecele femeii, pune presiune asupra autorităților femeilor, le comprimă, și chiar în unele cazuri - pentru a comuta spre. Ca urmare, o femeie gravidă începe nu numai diaree, dar, de asemenea, colecistita, icter, dureri de inimă, tulburări de urinare, dureri in partea inferioara a spatelui, coaste si oasele pelviene. Ce se poate face în acest caz? Trebuie doar să așteptați până când se termină sarcina de livrare de succes.

De asemenea, nu exclude că corpul unei femei gravide poate introduce o varietate de viruși și agenți patogeni. Dacă o femeie gravidă a mâncat alimente stricate, care contine bacterii, aceasta poate provoca vărsături, greață, diaree și alte tulburări ale tractului gastro-intestinal.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit